Bende bildirim sorunu var ya. Hiç bi'şey gelmiyor. Piş tasarrufunda izin verildi diyor.
Lumia 820 ile gönderildi.
:rock

Kesin tarihmi ?24.06.14 ten sonra. Şuan pre for dev surumu var

Evet kesinlikle o tarihten sonra gelecek. %100. Yemin edeyim miKesin tarihmi ?![]()

Evet kesinlikle o tarihten sonra gelecek. %100. Yemin edeyim mi![]()
ben kesin tarihe rastlamadım hiçHerhâlde mesajlarımı tam olarak okumuyorsunuz. 24.06.2014 tarihinden sonra dağıtılmaya başlanacak diyorum o tarihten sonra diyorum. Kim bilir belki 8. Ayda dağıtılır. Yani 24.06.2014 ten sonra.Kaynak?ben kesin tarihe rastlamadım hiç
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yanlış anlaşılma olmuş heralde o tarihte yayınlayacak diye anladık. Neyse iyi forumlarHerhâlde mesajlarımı tam olarak okumuyorsunuz. 24.06.2014 tarihinden sonra dağıtılmaya başlanacak diyorum o tarihten sonra diyorum. Kim bilir belki 8. Ayda dağıtılır. Yani 24.06.2014 ten sonra.
Bence tasarım güzel olmuş ama şu kimler açık kısmında eskisindede güncelleyeceğim diye hep zorlanırdım bundada zorlanıyorum bunu yaşayan tek ben miyim?Yani tek sefer aşşağıya çektiğimde ilkinde güncellemiyor
Yanlış anlaşılma olmuş heralde o tarihte yayınlayacak diye anladık. Neyse iyi forumlar
O kadar da deilEvet kesinlikle o tarihten sonra gelecek. %100. Yemin edeyim mi![]()

Aynen öyleona kalırsa bugünden sonra geleceği de %10000 kesin![]()