Karşılaştırma Yeni Facebook Beta'yı nasıl buldunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Facebook beta güzele benziyor da beninkide gıcıklık sırf beta diye indirmiyorum :kıskıs: :D

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Bende bildirim sorunu var ya. Hiç bi'şey gelmiyor. Piş tasarrufunda izin verildi diyor.

Lumia 820 ile gönderildi.

L520 aldım alalı Benim hiç hayatımda bildirim sorunu olmadı. ;) herkezde oluyor...
- birde ben telefon oynarken çoğu zaman insanlıktan çıkıp insanlarla iletişimi kesiyorum:sirit: :yuru :rock :destere: :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Neye Benzerse Benzesin Düzgün Çalışsında.

dark_13

Üye
Normal facebook a göre sanki daha iyi

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Abi şu bildirim sorunu bende geçen sene oluyordu ondada herkeste oluyordu. Şimdi kesinlikle olmuyor.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Kaynak? :D ben kesin tarihe rastlamadım hiç

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Herhâlde mesajlarımı tam olarak okumuyorsunuz. 24.06.2014 tarihinden sonra dağıtılmaya başlanacak diyorum o tarihten sonra diyorum. Kim bilir belki 8. Ayda dağıtılır. Yani 24.06.2014 ten sonra.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bence çok güzel olmuş.

umitarig

umitarig

Üye
arayüz eskisine göre daha hoş olmuş

ykd96

ykd96

Üye
Herhâlde mesajlarımı tam olarak okumuyorsunuz. 24.06.2014 tarihinden sonra dağıtılmaya başlanacak diyorum o tarihten sonra diyorum. Kim bilir belki 8. Ayda dağıtılır. Yani 24.06.2014 ten sonra.
Yanlış anlaşılma olmuş heralde o tarihte yayınlayacak diye anladık. Neyse iyi forumlar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence tasarım güzel olmuş ama şu kimler açık kısmında eskisindede güncelleyeceğim diye hep zorlanırdım bundada zorlanıyorum bunu yaşayan tek ben miyim?Yani tek sefer aşşağıya çektiğimde ilkinde güncellemiyor

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
    Konu Sahibi
Bence tasarım güzel olmuş ama şu kimler açık kısmında eskisindede güncelleyeceğim diye hep zorlanırdım bundada zorlanıyorum bunu yaşayan tek ben miyim?Yani tek sefer aşşağıya çektiğimde ilkinde güncellemiyor

Sohbeti açıp telefonu sallamanız yeterli

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
8,1 in kendi yönlendirmesiyle yüklenen face nasıl bende o var iş görüyor

#suseninhayatınhayatınasahipçık

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ona kalırsa bugünden sonra geleceği de %10000 kesin :kıskıs:

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
İndirdim sağ sol yapınca o hızlı erişim daha iyiydi bence.