Uygulama harika olmuş yağ gibi akıyor ayrıca çok estetik olmuş. Face messenger uygulaması ile ortak çalışıyor. Bir wp kullanıcısı olarak bu günleri goreceğimi hayal bile edemezdim . Buyuk ihtimalle tam surumde gelecek uygulama bu olacaktır.Demek istenilince oluyormuş bunun için 1.5 yıl beklesekte artık onumuze bakalım.
hala açılıyor 4 sefer gidince sola doğru o açılıyorSola doğru çekince sohbet açılıyordu.Onu çok beğeniyordum.Bu sürümde o kalkmış![]()
evet hocam söyleyince baktım oluyorhala açılıyor 4 sefer gidince sola doğru o açılıyor

24.06.14 ten sonra. Şuan pre for dev surumu varDaha gelmedi mi bu 8.1
Ayarlar hala kaydırınca geliyor. Gelişsin gelişsin diyorsunuz android ios diyorsunuz programa güncelleme geliyor bu sefer beğenmiyorsunuz. Amacınız ne ?
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
AynenBizim millet ne zaman tatmin olduki,bugün de olsun
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Yok baya beğenen var.eski arayüzü ve kolaylığını beğenen bir ben varım sanırım.
Tasarımdan yana pek sıkıntı yok problem özelliklerin eksikliği. Hala paylaşım yaparken paylaşım yapacağım şeyi bir kişiye mesaj olarak gönder seçeneği yok.Bence iğrenç olmuş tasarım tamam eyvallah güzelde hala özellikler eksik.
-Yorumlarda fotoğraflar gözükmüyor
-Fotoğraflı yorum atılmıyor
-Geçişler baya yavaş
-Fotoğraf'ın açılması gene bekletiyor. Androidde 1 saniye sürmüyor açılması hemen ekran geliyor.
Yani Resmi Facebook gelene kadar rahat yok.