yeni efile.exe açığı ve bütün s60v3 v5 s^3 hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ssgencler

Üye
Arkadaşlar symbianda bulmuş olduğum bu yeni açık sayesinde nokia e61 telefonumu sertifika veya cfw gibi şeylere ihtiyaç duymadan kendi yazmış olduğum program sayesinde hackleyebildim. Yazdığım bu program telefonunuza uygun olan installserver.exe dosyasını efile.exe açığı sayesinde c:\sys\bin klasorune yükleyebiliyor. Programım signed yani imzalıdır. sadece yükleyip çalıştırmanız yeterlidir. Bu programımı ilk kez ve sadece bu forumda paylaşıyorum. Sizden ricam bana güvenip yazılımı kendi telefonlarınızda deneyip sonucu buraya yazmanız. Son olarak da program soft ya da hard format atılmış telefonlarda çalışmamaktadır. Nedenini hala araştırmaktayım. Denemelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Artık Türk mobil hacker grubu kurmanın vakti geldi diye düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. İlginiz için teşekkürler şimdiden.

bende teşekkür ederim uygulama silinmiyor uygulama yüklemek istediğimde bütün uygulamalara dosya bozuk diyor :off:

Symbianist

Symbianist

Üye
ssgencler farklı bir installserver seç yüklerken ena azından hacklemese bile dosya bozuk uyarısı gider.

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
teşekkürler, hiç bi işe yaramadı aksine telefonu bozdu, devamını bekliyoruz

Symbianist

Symbianist

Üye
teşekkürler, hiç bi işe yaramadı aksine telefonu bozdu, devamını bekliyoruz
:-D

----------Eklendi @ 18:27:39 ---------- Yazıldı @ 18:26:06 ----------

hiç bişey yapamıyorum ki programı açıyorum Please re-update yor phone with Phoenix an try again yazıyor
valla o zaman eğer yapabiliyorsan rompatcher kur, Hellox kur öyle sil.nokioteca dan sertifika alabilirsin 1 günde veriliyor sertifika

SleepYou54

Üye
Kardeşim Bunla Sistem Dosyalarına Erişim Açılmıyoki Fazladan Dosya Oluşturuyo Ama Oda İşe Yaramıyor Malesef

ahmot

Üye
arkadaşım sana ne kadar teşekür etsem azdır çünkü
n95 8gb tımı v35.0.001 versiyon yükledim kaç gündür uğraşıyorum
hacklıyemiyordum senin bu program sayesinde hackledim helal olsun be aliiiii
saygılar (Bay Doktor Zülfo)

bende de aynı versiyon var senin mesajına güvenip yükledim şimdi hiç bir dosya yükleyemiyorum. dosya bozuk uyarısı veriyor.

----------Eklendi 09.09.2011 @ 00:30:39 ---------- Yazıldı 08.09.2011 @ 23:40:16 ----------

suç bendeymiş kusura bakmayın. s60v3.2 yerine s60v3.1 seçmişim. hard format atıp bu sefer s60v3.2yi seçtim. program gerçekten işe yarıyor. gerçekten helal olsun. çok teşekkürler.

cobane

cobane

Üye
arkadaşlar bende de ( n79 ) dosya bozuk uyarısı veriyor tüm sis pro.larda. işin kötüsü hiç bir program kuramadığım gibi bu pro.yuda kaldırmayı denedim o da olmadı.nasıl düzelteceğiz lütfen yardım...

karargah918

Üye
kardeşim çok teşekkür ederim verdiğin programın son sürümünü kurdum e63 son versiyon v510 yüklü v3.1 i sectim işe yaradı sistem dosyaları açıldı sys/bin de açıldı patch lerde yüklü

----------Eklendi @ 17:47:18 ---------- Yazıldı @ 17:30:18 ----------

kardeşim çok teşekkür ederim verdiğin programın son sürümünü kurdum e63 son versiyon v510 yüklü v3.1 i sectim işe yaradı sistem dosyaları açıldı sys/bin de açıldı patch lerde yüklü
erken konuştum galiba sistem dosyalarına eriştim .sys diyebaşlıyor bin klasörünün içinde installserver exe olmasına rağmen sertifika hatası veriyor?

----------Eklendi @ 18:09:11 ---------- Yazıldı @ 17:47:18 ----------

sistem dosyaları .private .resource .sys diye başlıyor klasörlerin basındaki noktadan kaynaklı birsey mi klasör ismide değiştirilmiyor ?

----------Eklendi @ 18:16:36 ---------- Yazıldı @ 18:09:11 ----------

daha önceden hard format atmıştım bunun etkisi olabilir mi?

Symbianist

Symbianist

Üye
arkadaşlar bende de ( n79 ) dosya bozuk uyarısı veriyor tüm sis pro.larda. işin kötüsü hiç bir program kuramadığım gibi bu pro.yuda kaldırmayı denedim o da olmadı.nasıl düzelteceğiz lütfen yardım...
x- plore ya da hangi dosya yöneticiyi kullanıyorsan. Gir .c/SYS/BIN içinde installserver.exe varsa sil onu düzelmesi lazım.

----------Eklendi @ 02:57:38 ---------- Yazıldı @ 02:55:23 ----------

Bu arada Hellox eğer hack yapıyorsa telefonunuzu hiç uğraşmayin böyle değişik şeylerle.nokiotecanin siteden sertifika isteyin.1 günde veriyor ve o sertifika ile de hellox kuruluyor. O da her türlü programı kurmanızı sağlar.

muhtar4878

Üye
phonex istediğinde proyu telden kaldırın.sonrada explorerden programın oluşturduğu sys dosyalarını elle silin.sonra tekrar proyu kurun.versiyon değiştirip tekrar deneyebilirsiniz.

Metin137

Metin137

Üye

SleepYou54

Üye
Bu Bir İşe Yaramıyor Sadece Ek Dosya Ekliyor Hafıza.sys Ekliyor Sistem Dosyalarını Açmıyor

YkPkY

YkPkY

Üye
olmuyor arkadaşım sadece sanal sys klasörü koyuyor.unsigned just hack programı yüklenmiyor.defalarca denedim.NOKİA E6

Symbianist

Symbianist

Üye
An itibarıyla hacklenemeyecek telefon yoktur diye düşünüyorum. Hellox olmaz da firmware ile olur sistemi açarsın.

----------Eklendi @ 22:24:30 ---------- Yazıldı @ 22:24:02 ----------

Ben bununla ilgili bir konu açayim en iyisi.

• Beğen
Tepkiler: bodmeirel
berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
N96 ya uygun bi ***server.exe yok diye biliyorum olsa ben direk JAF la versiyon içine gömücem, diğer ***server.exe leri denedim olmadı N96 da.. "doomsday" N96 için hackli versiyon yada installserver.exe bulursan banada haber verirmisin..

Symbianist

Symbianist

Üye
N96 ya uygun bi ***server.exe yok diye biliyorum olsa ben direk JAF la versiyon içine gömücem, diğer ***server.exe leri denedim olmadı N96 da.. "doomsday" N96 için hackli versiyon yada installserver.exe bulursan banada haber verirmisin..

drakkarius mu ne var onu denemiş miydin

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
denedim ama hello carbide menu1 e basınca kapanıyor, yani oda bi işe yaramıyor :S

senecen

Üye
Kardeş veya ustam ve hocam :) Yediğin ekmek sana helaldir... :) Telefonum Nokia N82 v35.0.002. Senin yapmış olduğum programla telefonum hacklendi. Bütün bu sertifika zımbırtılarından kurtardın beni Allah razı olsun senden :)

Yapamayan arkadaşlara küçük bi dipnot: İlk yüklememde s60v3.0'ı seçip yaptım olmadı ve ondan sonrada yüklemek istediğim tüm programlara " dosya bozuk " uyarısı veriyordu. Sonrasında telefonu *#7370# methoduyla formatlayıp tekrardan noktali programını yükleyip s60v3.2'i yükledim ve telefon hack'lenmiş oldu. Hemen ardından Helloox 2.11'i sorunsuzca yükleyip ayrıca hackledim sorun yok. Sorun kökten hallolmuş demektir :) Tekrardan emeğine sağlık hocam. Allah işini rast getirsin...

• Beğen
Tepkiler: bodmeirel

bodmeirel

Üye
Herşeye rağmen Emeğine sağlık arkadaşım, Daha once opda dan denedim beleş sertifika alamadım :) dün bir italya sitesinden aldım ama verdigi sertifika developer sertifikaydı onu zaten pc den bi programla kendiniz yapabiliyorsunuz hellox u kurup denedim herşeyi yükledi fakat "moving installserver" kısmında dondu . Bütün önerileri denedim ama o aşama da kalıp gecmedi, ne yaptıysam işe yaramadı şimdi bu programı yükledim hack tamamlandı sandm ama bu seferde yüklemeye calıştıgım sis. dosyalarında dosya bozuk hatası vermeye başladı . acaba platform aşamasında yanlış versiyon mu sectim e71 icin s60 v3.1 i secmiştim. şimdi tekrar bu programı kurup başka bir platform versiyonu seceyim dedim ama re-update uyarısı verdi . Biraz da ben kısmetsizim galiba
:) size de bana da kolay gelsin

1 saat sonra

derken senecen arkadaşımızın yazdıgını simdi gördüm denedim ve oldu, dogru versiyonu bulmak icin bir kaç defa hard format attım ama değdi :) sertifika işlemi tamamdır. teşekkürler herkese ..

• Beğen
Tepkiler: senecen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt