yeni delight v3.1 belle ve symbian belle cfw iv0777 v3.1 video

yanlış anlamadım dimi annayı seçtin belleyi editledin direk flashladın ve opera mini çalışıyor mu

Konu Sahibi
opera mininin bellede çalışan versiyonu var zaten.ama bellenin orjinal browseri operadan kat kat daha iyi.evet ilk sürüm v14,ikinci versiyon flash yöntemi ile alman annası,3. versiyon flashla belle

bu tarayıcıda kopyala yapıştırı düzeltmiş mi

Bu bellede asphalt 6 kasmıyor, denedim gerçekten mükemmel. Forumda Symbian 3 CFW bölümüne paylaştım, isteyen indirsin denesin, harika olmuş tek kelimeyle yeni tema efektleri falan.

Tepkiler: pRime.
Bu bellede asphalt 6 kasmıyor, denedim gerçekten mükemmel. Forumda Symbian 3 CFW bölümüne paylaştım, isteyen indirsin denesin, harika olmuş tek kelimeyle yeni tema efektleri falan.

bu yeni çıkan belle yi biz ovi suit üzerinden indirebilicezmi ?

bakın tekrar söylüyorum anna kullanıyorum annanın dosyalarını belle ile editleyip 4 dosyayı normal flash gibi firmware update yapıyorum

mcnpl4

Üye
link verebilirbisiniz bende yükliyim..

3.1 linkini koydum. 3.0 mi cikti? eger oyleyse hemen duzelteyim.

Edit: Benim videolu anlatima koydugum link 3.1, yani hata yok.

bendeki efekt kenarlardan karararak ekran dönüyor, videodaki gibi dönmüyor nereden düzeltebilirim...?

Konu Sahibi
onedollar hoşgeldin,ben ergenekonkaplanı,nassın aga,hindi napıyo.efekt derken tam anlamadım detaylı anlatırmısın

ben yaptım ama flashta hata verdiği halde hemde uygulamalarım silinmedi gayet stabil

hoşbulduk senin ekran döndürmeleri ayfon gibi ya bende kenarlar kararıp dönüyor...onu anlamadım yanlış sürüm mü indirip kurdum naptım anlamadım...