*** Yeni çıkan Oyunalr N-gage 2.0 -6- Tane Oyun 58mb

Sponsorlu Bağlantılar

camokacamoka

camokacamoka

Üye
sagolasın :)

djantonik

Üye
kardes bunlar n73 editona uyumlumu

luupuus

luupuus

Üye
teşekkürler

kelmahmut

Üye
Ellerine Sağlık Saol Kardeş :oke:

luupuus

luupuus

Üye
kardeş E50 veya N80 de çalışırmı

batman19

Üye
Arkdaşlarım benim yoldaşlarım.1 sorum var. bu eski nesil n gage oyunlarını bu n gage 2 de oynayabiliyormuyuz?

JoS

JoS

Üye
Saol arkadasim 5700 benim ama deneyim bi :)

batman19

Üye
ben bu n gage uygulamasını telefonuma yükledim...yüklerken bana ''symbian pipe vs. diye bişey eksik yinede devam edilsinmi''diye bir uyarı geldi...evet dedim ve sorunsuz yükledim...oyunların hepsini denedim block ve tetris dışında..hepsi açıldı ama creatures of deep yüklendi ama açılmadı...açılmadıgı için de full yapmaya ugraşmadım...bu konuda ne dersiniz?ngage sitesinden asphalt ve fifa 2008 inde trial versiyonlarını indirdim...onlarda yüklenmedi bile..n gage 2 installerin son sürümünü yükleyin diyor yüklemek için kabul edincede zaten son sürüm yüklü diyor...bunun eksik olan symbian pipe le bi alakası olabilirmi?

marvelboy

marvelboy

Üye
    Konu Sahibi
ben bu n gage uygulamasını telefonuma yükledim...yüklerken bana ''symbian pipe vs. diye bişey eksik yinede devam edilsinmi''diye bir uyarı geldi...evet dedim ve sorunsuz yükledim...oyunların hepsini denedim block ve tetris dışında..hepsi açıldı ama creatures of deep yüklendi ama açılmadı...açılmadıgı için de full yapmaya ugraşmadım...bu konuda ne dersiniz?ngage sitesinden asphalt ve fifa 2008 inde trial versiyonlarını indirdim...onlarda yüklenmedi bile..n gage 2 installerin son sürümünü yükleyin diyor yüklemek için kabul edincede zaten son sürüm yüklü diyor...bunun eksik olan symbian pipe le bi alakası olabilirmi?

önceden yüklediini silip yenisini yükle istersen belki düzelr

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
Teşekkürler :oke:

ozikazi

Üye
arkadaşlar ben system rush oyununa girdiğm zaman 'OUT OF MEMORY' diyor? neden acaba? tel: n73 ve açıkta uygulama yok. yani ram dolu değil. :S

Bendede aynı sorun oluşuyor dediklerinin aynısı hemde ayrıca bazen hiç açılmıyor bir şeyde belirtmiyor program.:vur

rapman

rapman

Üye
oyunlar güzel teşekkürler :oke:

Üst Alt