**YENİ** casus dinleme programı TRİAL versiyon.

Sponsorlu Bağlantılar

zeynep taş

Üye
slmlar ben uzun zamandır bu programı arıyorum ama nasıl yapacağz bu işi zor valla kişinin tel bunlardan biri değil ve yükleme ortamını nasıl ayarlayacağız:)

kolega4210

Üye
nasıl yüklendiği anlatırmısınız ben yapamadım

marxlenin

Üye
aga saol ben yükledim tam sürüme de yükselttim orda yazılı olmayan tlfn larıda dinleyebiliyorum tskkr

hiçbir sorun çıkmadı yani? kontör falan gitmedi, hiçbir terslikle karşılaşmadın?

formuh

Üye
anlatsanya ozaman nasıl yaptığını?

adige81

Üye
saol tşk emege saygı

--------------- Ekleme ---------------

indirme butonu nerde onu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

hdr...

hdr...

Üye
zor ama güzel :oke:

By Ali

By Ali

Üye
Tsk

by_ayaz

Üye
arkadaşlar hepiniz ayrı ayrı cvp yazmışsınız harbiden yarıldım gülmekden: bu pagram deneme sürümüyür evet calısmaya bilir orasını bilemem ama gercektendede böyle bişey var fiyatı ise 1700 ytl almak isteyene tavsiyem su bu programı satın almanıza gerekyok yani almak istediginiz zaman n70 tlf yerleştirilmiş kulanıma hazır olarak satılıyo. alırsın kimi inlemek istiyosan hediye edergibi verirsin dinlemeni yaparsın artık.. ayrıca tlf birlikteki fiyatıda degişmiyo 1700 ytl hatta indirimde yapmışlar enson bakdıgımda 1300 ytl,idi tskler.:D:D

sameett

Üye
nasıl yükleyecez bunu nasıl kullanacaz aceba biri yardım edebilir mi
lütfen?

muharrem_21_21

Üye
yaw arkadaşlar zamanınızı öldürmeyin bir kere bu adam nasıl bulmuşsa bu programı bulmuş ama bu program bir kere kulanılır...burda sadece bi program varr..yane anlayacağını burada zaman kaybıı bu program 600 tl değerinde satılıyor web ayarlarıyala gönderiliyor..kişin yapıldığı konuşma ücretleri sizden kesilir karşıdan değil...program kurarsanız bile çalışmaz...saygılarımı sunarımm...web master...mn adres:[email protected] gerekne bütün bilgiler verilir....

yakupefe

Üye
eyvalla aga ne güzel oldu bide çalıştırabilsem..:)

LAMEKANLI

Üye
Millet bu program sakata benziyor...bence bu programı yükleyen dinlenecektir...tuzak dolu açıklamaları var ... Sakın telefon hafızasına yüklemeyin...hafıza kartına yükleyin ama kurmayın...

abdulllah1905

Üye
sağol birader

Black Rain

Black Rain

Üye
Sağolasın usta ancak bunu kullanan var mı ?

djsalih91

djsalih91

Üye
sağol

cagrı.04

Üye
ben bu dediklerinizi yaptım ama hiç bişe olmadı.Yapılandırma raporu falanda gelmedi.Ya olup olmadığını nasıl anlıyıcam.

dehset4444

dehset4444

Üye
ellerine saglık birader super program

darkblue33

Üye
ya bütün millet teşkrler saol felan.kardesim adam akıllı anlatın yada bilmiyorsanız ortaya bööle bişey atmayın:birak::birak::birak::birak::birak:

Üst Alt