**YENİ** casus dinleme programı TRİAL versiyon.

Sponsorlu Bağlantılar

fth349

fth349

Üye
emeğine sağlık bu program orada yazmamışsın gerçi ama d900i de çalışıyormu birde dinlemek istediğimiz telefonu nasıl dinliyoruz detaylı açıklarsan sevinirim....

kelebekcix

Üye
Program bıkere acılmıyo ve ıse yaramaz. ısın sonunda da kendı telınızden doger tele yollayın dıosun
karsı taraf accept etmez dolayısyla bu program ıse yaramaz.............

adanaspor_1954

adanaspor_1954

Üye
ben yapamadım casus programını

harbourss

Üye
İlk defa böyle birşey aradım da kapsamlı bilgim yok bu programdan o yüzden soruyorum: benim telefon SAMSUNG G800..ona uygun bir program var mıdır? Bir de programı biz kurabiliyor muyuz yoksa MÜŞTERİ HİZMETLERİne mi başvurmamız gerekiyor..Bilgi verirseniz çok sevinirim.

engincan85

Üye
tsk ederim usta ama bunu nasil calisticam yazarsan memnun olurum eline saglik

ssserseri

Üye
peki ben bişi sormak istiyorum e 250 telefona nasıl atarım ben programı karşı taraf farkına warmadan yada warmı öyle bi ihtimalim şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bişey daha sormak istiyorum bu programı paylaşan arkadaşıma tekrar teşekkürlerimi sunuyorumda yalnız anlamadığım bişi war bazı sitelerde bu tip programları ciddi fiyatlara satıyorlar nasıl bu kadar çabuk gündeme geldi merak ediyorum cewap werirsen sewinirim bende bu aralar böyle bişeye ihtiyacım war fakat ne yapayım tam karar weremesim bilen arkadaşlar warsa çok aciiiiil cewaplarını bekliyorum.........................................

esenim

esenim

Üye
nexsus kardesım yap sunu tam versıyon haberını beklıyorum mearakla

25yazici

25yazici

Üye
baba bu program eyer çalışırsa deli bişey ellerine sağlık

Hornocu

Üye
n73 de çalışmıyor galiba

gokhanwdq

Üye
Pc üzerindne TakiP Edemiomusuz

ozcan58

ozcan58

Üye
tesekkürler

zazamehmet

Üye
abi çok saol
ben kaç haftadır bu programı arıyordum

kakut

Üye
kardeşim program çalışıyor diyen yok.Çalıştırabilen varsa yazsın deniyo ama yok demekki program boş zaman kaybından başka birşey değil.Ama yinede emeğine sağlık.
bu arada programın çalışanını bulan varsa yazsın lütfen görünüşe göre herkezin ihtiyacı var gibi

polat199018

Üye
saolun çok tşkkkkk

arzuilkiz

Üye
olmadı yapamadım

vasite_256

vasite_256

Üye
BİRİ BANA ANLATSIN ANLATANA BÜYÜK ÖDÜL PM PLS :d BEKLİM :oke:

verson11

Üye
arkadaslar prororgamı acamıyoyum yardımcı olursanız sevınırım

erhan_27

Üye
ya n73 olmuyormu osya desteklemiyor diyor neo control var onu yükledim karşının tlf yazıyorum active falan yazıyo gönderiyom karşıya erhan501 diye msj gidiyo

semihdikmenli

Üye
yha kardeş ben yüklüyorum menüye gelmiyo neden.....?????? :(:(::(

ceylan1

Üye
Sayın yetkili, sitede herkesin soruları cevaplanıyor niye ben niye sorularımın cevabını alamıyorum.

Üst Alt