**YENİ** casus dinleme programı TRİAL versiyon.

Sponsorlu Bağlantılar

bursalcho

Üye
hocam ben bu programi kendi telefonumami kurcam yoksa dinlemek istedigim sahizin telefonuna mi ?

mad_max21

mad_max21

Üye
pylşm içn sğl program türkçe olsa daha iyi olurdu craklense daha bi güzel olacak

ERKAHAN

Üye
teşekkürler deneyip bir bakalım neymiş :sn:

salihche

Üye
eline sağlık

yakicikli

yakicikli

Üye
hocam elıne emegıne saglık harıkasın ama

sunu fullesek daha ıyı olacak

kac haftadır nette nyuzlerce buldum ındırıdm denedım ama bu saglama benzıyo sankı

en acılınden fullemek lazımmmmmmmmmmmmmmm

alikelek

Üye
saolasın emeğine sağlık

looney

looney

Üye
calışıcagını zannetmiyorum ama yinede denemekte yarar var emege saglık

--------------- Ekleme ---------------

calışmıcagını biliyordum hiç birşey cıkmadı eger casus die bir program olsaydı buyuk ses getirirdi :D

yutel

Üye
eline sağlık iyimiş bu

serıc

Üye
teşekürler

onur60gençlik

Üye
ya benim tel 6600 ama nasıl yapılcak bilmiom:S

FuNNY_MaN

FuNNY_MaN

Üye
ellerıne saglıkda bu yonlendrmeyı daha sonra nasıl ıptal edecegız ve kaç metre olması gerekır yada her telefona uygulanabılır mı? bunları bı yazarsan sevınrım.. tskler ayrıca her oparator için gecerlı mı? veya bu işlemler yapılırken kontr vb. seyler gidiyor mu?

consent34

Üye
delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. adam kendide bilmiyo pro nun nasıl bişey olduğunu size nasıl anlatsın.

hzrfn_ali

Üye
güsel güsel arkadaşlar daha güsel prolar varsa bana bi mesaj olarak atabilir misiniz kardaşım sanada çok saol

hacker185

hacker185

Üye
ya kardeş bunu dinlemek istedigim telefonuna nasıl atacamki oda zor iş ya bende zannettimki kendi telefonumuza yükleyip dinlemek istedigimizin numarasını yazcaz onu aradıgımızda karşı taraf hiçbir uyarı almadan biz onu dinlicez ama asıl nokta bizim onun telefonuna nasıl farkettirmeden nasıl atıcaz bunun bi yolu yokmu

komando_11

Üye
ya arkaşadaşlar
bn yükleyemedim link gözükmüyopr

zebellah01

Üye
ya arkadaşlar nasıl yüklicez tam bi tarif ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

murat_okur_21

Üye
teşekkürler

siliman

siliman

Üye
kralsın be harika bi program

jaba444

jaba444

Üye
sen neymişsin be burçin

bRy@nT