DenizhaNq
Üye
peki anladım teşşekkürleryok kardeşim orda ingilizce klavyeden kasıl şuan kullandığım qwerty klavye türkçe klavye ise F klavyedir.

peki anladım teşşekkürleryok kardeşim orda ingilizce klavyeden kasıl şuan kullandığım qwerty klavye türkçe klavye ise F klavyedir.

3x11 F klavye haricinde istediğini indirebilirsinpeki anladım teşşekkürler![]()

valla kardeşim bu cfw'yi yaptırmak için çok dil döktükpeki bu cfwyi daha da geliştirme imaknımız var mı? varsa isteklerimi söyleyebilirim gelişmesi açısından fazla bi eksik yok gibi ama![]()
abimiz n8e geçtiği için c7 cfw yapmayı bırakmıştı bunu zoraki yaptırdık dahada yapmaz büyük ihtimalle 
üstad bak bu sözünü unutmamBelle çıksın benden size cfwBellenin içini dışını çözdüm.

aynen unutma prtscn yaptım bileüstad bak bu sözünü unutmam![]()

aynen unutma prtscn yaptım bile![]()

kırmızı yazılı hatamıflaşh atamıyorum hata veriyor. önce iki tane hata ve sonra tekrar denediğimde üç noktaya bastıgımda oluyor sonraki hata dpn 1.0 dpn 2.0 falan diyor ya o hata ne yapmam lazım?

kırmızı yazı deil pardon kardeşim kırmızı çarpı var başında da su demişsin yaz rm675 den sonra sil falan orayı yapmadım ben neresini silcm tam olarak anlamadım?kırmızı yazılı hatamı
phoenix ile atıyosun değilmi flashı
kırmızı yazı deil pardon kardeşim kırmızı çarpı var başında da su demişsin yaz rm675 den sonra sil falan orayı yapmadım ben neresini silcm tam olarak anlamadım?
----------Eklendi @ 21:49:13 ---------- Yazıldı @ 21:44:50 ----------
bu uzantılara kadar olan kısımların hepsini sileyim mi? yani sürüm numarasını (v25.0007) falan da dahil olmak üzere?
teşekkür ederim şimdi deniyorummuhakkak ondan dolayı olmuştur.
bak şimdi şöyle anlatayım
"""43B30FA3_"""RM675_059B534_025.007_019_signature.bin 4-5 tane dosya bu şekilde bunların başlarındaki (tırnakla işaretlediğim yer) sayıları RM yazan yere kadar siliyorsun
güncelleme çıkalı çok oldu ama ben orjinali beğenmedim yavaş geldi açıkçası. bu cfwde o hız düzeldiaz önce eşime aldım C7 hemen güncellemeye baktım N8 yok C7 var. enteresan![]()

AHANDA bu çok komikti FatihBenim hiç belle'm olmadı ağbiii![]()
benimde yohtir ...abi nokia bizi bu hallere düşürdüAHANDA bu çok komikti Fatihbenimde yohtir ...

arkadaşım efekti ben kendim yükledim efekt yüklemediğin zaman şuan kullandığım orjinal gibi geçişleri.çok kötü arkdaş bu ne ya çin malı telfonlar gibi :S