YENİ C6-01 ALDIM.HERGÜN 50 krs ALIYOR? NEDENİ NEDİR BİLEN ARKADAŞLARDAN YORUM İSTİYORUM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
YENİ C6-01 ALDIM.HERGÜN 50 krs ALIYOR? NEDENİ NEDİR BİLEN ARKADAŞLARDAN YORUM İSTİYORUM...
yeni nokia c6-01 aldım. her gün 50 krs alıyor.
acaba bi yeremi girdim .
widget çevrimiçiydi nu çevrimdışı yaptım.
acaba bundanmı kaynaklanıyor. yoksa başka bi yeremi girdim??

sevdimki

Üye
evet widgetten dolayı olabilir. Ayrıca otomatik çalışan ve internete bağlanan tüm uygulamaların ya ayarlarını düzenleyin ya da kaldırın.

Tepkiler: sevkan366

uran22

Üye
hayır kamera ayarlarına gir çekilen fotoğrafın konum bilgilerini kaydet gibi saçma sapan bir seçenek var ona hayır de

e posta ayarlarından hergün alımı kapat, kamera ayarlarından konum bilgilerini kapat, uygulama ayarlarından şebeke tabanlı gps ve yardımlı gps i kapat, widget ları çevirimiçi seçeneğine tıkla çevirimdışı olsun. Ayrıca navigasyon dan Interneti kapat

yeni nokia c6-01 aldım. her gün 50 krs alıyor.
acaba bi yeremi girdim .
widget çevrimiçiydi nu çevrimdışı yaptım.
acaba bundanmı kaynaklanıyor. yoksa başka bi yeremi girdim??

Aynen benim telefonda yeni C6*01 her gün 50 kuruş götürdü şu an eksi 8de Bende niye olduğunu bulamadım ama e-postayı kullanmıyorsan hesabı unut yap ve wifi ayarlarından kendi ülkenizde veri bağlantısını falan sadece w-lan yap.Yani wifi bağlantısı kesildiği anda tl'den götürebiliyor ama benim dediğim gibi yaparsan wifi bulamazsa sana sorar neyle bağlanim diye

pRime.

Üye

bunları yaparsan 50kuruş gitmez.

Arkadaşın dediği gibi internetle ilgili herşeyi kapat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...