YENİ C6-01 ALDIM.HERGÜN 50 krs ALIYOR? NEDENİ NEDİR BİLEN ARKADAŞLARDAN YORUM İSTİYORUM...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevkan366

Üye
    Konu Sahibi
YENİ C6-01 ALDIM.HERGÜN 50 krs ALIYOR? NEDENİ NEDİR BİLEN ARKADAŞLARDAN YORUM İSTİYORUM...
yeni nokia c6-01 aldım. her gün 50 krs alıyor.
acaba bi yeremi girdim .
widget çevrimiçiydi nu çevrimdışı yaptım.
acaba bundanmı kaynaklanıyor. yoksa başka bi yeremi girdim??

keys1903

keys1903

Üye
ılgınc yaw sacmalık :D

sevdimki

Üye
evet widgetten dolayı olabilir. Ayrıca otomatik çalışan ve internete bağlanan tüm uygulamaların ya ayarlarını düzenleyin ya da kaldırın.

• Beğen
Tepkiler: sevkan366

uran22

Üye
hayır kamera ayarlarına gir çekilen fotoğrafın konum bilgilerini kaydet gibi saçma sapan bir seçenek var ona hayır de :)

• Beğen
[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
e posta ayarlarından hergün alımı kapat, kamera ayarlarından konum bilgilerini kapat, uygulama ayarlarından şebeke tabanlı gps ve yardımlı gps i kapat, widget ları çevirimiçi seçeneğine tıkla çevirimdışı olsun. Ayrıca navigasyon dan Interneti kapat

• Beğen

groupertekin

Üye
yeni nokia c6-01 aldım. her gün 50 krs alıyor.
acaba bi yeremi girdim .
widget çevrimiçiydi nu çevrimdışı yaptım.
acaba bundanmı kaynaklanıyor. yoksa başka bi yeremi girdim??

Aynen benim telefonda yeni C6*01 her gün 50 kuruş götürdü şu an eksi 8de :D Bende niye olduğunu bulamadım ama e-postayı kullanmıyorsan hesabı unut yap ve wifi ayarlarından kendi ülkenizde veri bağlantısını falan sadece w-lan yap.Yani wifi bağlantısı kesildiği anda tl'den götürebiliyor ama benim dediğim gibi yaparsan wifi bulamazsa sana sorar neyle bağlanim diye :)

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
[_ATHENA_];4137491' Alıntı:
e posta ayarlarından hergün alımı kapat, kamera ayarlarından konum bilgilerini kapat, uygulama ayarlarından şebeke tabanlı gps ve yardımlı gps i kapat, widget ları çevirimiçi seçeneğine tıkla çevirimdışı olsun. Ayrıca navigasyon dan Interneti kapat

:oke: bunları yaparsan 50kuruş gitmez.

• Beğen
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Arkadaşın dediği gibi internetle ilgili herşeyi kapat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt