Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni nokia c6-01 aldım. her gün 50 krs alıyor.
acaba bi yeremi girdim .
widget çevrimiçiydi nu çevrimdışı yaptım.
acaba bundanmı kaynaklanıyor. yoksa başka bi yeremi girdim??
keys1903
Üye
ılgınc yaw sacmalık
sevdimki
Üye
evet widgetten dolayı olabilir. Ayrıca otomatik çalışan ve internete bağlanan tüm uygulamaların ya ayarlarını düzenleyin ya da kaldırın.
uran22
Üye
hayır kamera ayarlarına gir çekilen fotoğrafın konum bilgilerini kaydet gibi saçma sapan bir seçenek var ona hayır de
[_ATHENA_]
Üye
e posta ayarlarından hergün alımı kapat, kamera ayarlarından konum bilgilerini kapat, uygulama ayarlarından şebeke tabanlı gps ve yardımlı gps i kapat, widget ları çevirimiçi seçeneğine tıkla çevirimdışı olsun. Ayrıca navigasyon dan Interneti kapat
yeni nokia c6-01 aldım. her gün 50 krs alıyor.
acaba bi yeremi girdim .
widget çevrimiçiydi nu çevrimdışı yaptım.
acaba bundanmı kaynaklanıyor. yoksa başka bi yeremi girdim??
Aynen benim telefonda yeni C6*01 her gün 50 kuruş götürdü şu an eksi 8de Bende niye olduğunu bulamadım ama e-postayı kullanmıyorsan hesabı unut yap ve wifi ayarlarından kendi ülkenizde veri bağlantısını falan sadece w-lan yap.Yani wifi bağlantısı kesildiği anda tl'den götürebiliyor ama benim dediğim gibi yaparsan wifi bulamazsa sana sorar neyle bağlanim diye
pRime.
Üye
[_ATHENA_];4137491' Alıntı:
e posta ayarlarından hergün alımı kapat, kamera ayarlarından konum bilgilerini kapat, uygulama ayarlarından şebeke tabanlı gps ve yardımlı gps i kapat, widget ları çevirimiçi seçeneğine tıkla çevirimdışı olsun. Ayrıca navigasyon dan Interneti kapat