Yeni bir Rapcı Dogucak mı? (Yeni Şarkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Yeni Rapcı nasıl tutulurmuyuz?

• Çok Güzel

Kullanılan: 15 48.4%
  • Güzel Ama Daha İyisi Olabilirdi

Kullanılan: 4 12.9%
  • İdare Eder Biraz Amatörce

Kullanılan: 7 22.6%
  • Ytl İle 5Ykr Etmez:)

Kullanılan: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Yeni video ile ankete devam

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
bıras daha gusel olabılır

dj_falcon

dj_falcon

Üye
saolsaın kardes

corlulu

corlulu

Üye
Arkadaşım güzel sayılırsın

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
39TrakyalıVuRaL söylüyor ben djim müzikler benim paylaşım benim

dj_falcon

dj_falcon

Üye
guzel olmus

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
güzel olmuş demişsin ama ya oy kullanmadın yada beş kuruş etmez oyunu vermişsin hangisi ya :(

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
Kin_ittifak, sonbela
sizce 5 yıl sonra türkiyede en iyi overground albümleri kim çıkaracak
kin arabesk rap de yener çok ilgimi çekiyor gerek track gerek klibiyle
amatörce klipler çekiyor ama çok güzel sence yeterince iyimi,ben izlemedim ama konserde çok iyi freestyle yapıyomuş

CanceR

CanceR

Üye
rapden fazla anamam ama fena değil yane diğer bazı rapciler oldukca iyi ;)

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
5 Yıl sonra overground albümleri kim cıkaracak :S buna bir cevap veremem rap ve türlerine ilginin arttıgı gibi söylemeye hevesli (mc)lerde artıyor türkiyede o kadar adını duyuramayan mc varki ne yener ne qarizma tabi heves olmamalı rapcı olmamalı hiphop takılan kazanır yılmadan bıkmadan calışan mcler olursa daha birçok rapci dogacagına inanıyorum ki bence yener arabesk rapte ekibi olsun sarkı sözleri olsun okuyuş tarzı olsun o kadar güzel degil kullandıgı beatlar bile beste beat degil suanda ama bakalım yeni röpörtajında söyledikleriyle ne kadar hiphopcu oldugunu belli etti hem öncelikle ekibini sıkı kurmalılar ondan sonrası zaman alır trde kendini duyuramama gibi bir kötü olay var bugun qarizma 2005yılından beri rap yapıyor avrupada duyurdu kendini yener 96lardan sonra hiphop kalmadı diye birsey söyledi 96dan sonra hiphop kalmadıysa kendiside hiphopcu degil üstelik 99da album cıkartan bir rapcı bu gun adını dunyaya duyurması gerekirdi birde cevresine yöresine güvenen rapci cash flow sabotaj gibi isimler kullanarak rapcılara kafa tutuyor haha birde arabesk rapte kendisinden baskasını görmüyor abi o kimki ben bu sene duydum adını bende 2002yılından beri rap tutkunuyum cartel grubu guruptan ayrılan erci-e bunlarla büyüdük ve bence rapi türkiyeye sevdiren isimler bunlar 96da rap kalmadı diyen yener bey o zaman nerelerdeydi acaba işte suanda arabesk rapta favori isimlerim tehlikeli madde (mc serkan),qarizma (yeni albumunu saymazsak), karakule digerlerinde ya profesyonellik yok ya okuyuşu yok yada sesi gitmiyor tabiki bu benim görüşüm yener gibi djlere övgü yagdıranlar degil bunlar ki yenerin kullandıgı beatlar bile sarkılardan calma işte fark qarizma 7 sarkılık albümünde 4 tane djle calıştı ve djler onun peşinde koşuyor:oke: bence fark burdan belli yener tutulan biri olsa onu djler sayar o djleri degil birde canx felaketle yaptıgı feat bunu dinleyin farkı görün yener mi canx felaket mi
ben yeneri rapcı olarak görmüyorum isteyen kızsın adeta anırıyor ne dedigi belli degil:@:@
birde arabesk rapte kralım diyor:@:@ kendisini birşey sanıyor ama arabesk rap hakkında konusmalarımız oluyor adından ne avrupalı mcler nede trdekiler söz etmiyor birde bizde söyle birsey var mcler djler birbirlerini tanır muhabbeti olur bu yener berline 2 defa gidiyor adı duyulmuyor begenilmese gerek
Saygılarımla: Dj SoNBeLa

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bence ilerleyen zamanda overalbümü en çok satan sansar olcak çok iyi mc
pit10 un sansara çok yararı oldu
ama şimdi sansar onu solladı
over ve under da en iyi mclerden biri
şu anki durumda sansar çok hızlı ilerliyor çıkardığı albümlere diyecek birsey yok
ardı ardına albüm geliyor çok sıkı parçalar yapıyor
19-20 yaşında bir kişi nasıl bu kadar ilerliyor anlamadım
tarz olarakda en sevdiğim canka ama overde o kadar iyi olurmu bilmem ağzı çok bozuk:)

ayrıca rapin kötü olduğunu söyleyenler var genelde rock takılanlar diyor
ben rock da dinlerim rap de ama rap ağır basıyor benim kulağıma hoşgeliyor:oke:
bende sevmiyordum internet cafeye gittiğimde dinledim
dr fuchs sagopa, ceza genelde vardı işte
nefret den ceza fuchs du ilk o zaman dinledim sonra ilerleyen zamanda rap e iyice sarıldım sadece dinleyiciyim çok güzel yaa:sopa:

o9uz

o9uz

Üye
çok kötü

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
%51 cok güzel denilmiş Artık Konu kilitlenmesinde sakınca görmüyorum tabi pm atmadan buraya yazıyoruz ama birz zor görünür:D

pskolojik maynağ Katılıyorum Güzelligi Konusunda ama o yener için arabesk rapte iyi dedin Bence Cok Yanlış Düşüncedesin Canx felaket ondan 1000kat iyi ki ben arabesk rapte canx i sıralamama bile almıyorum Şimdi soyletmez arabesk fakültesini actı acıcak Arabesk Rapte Tavsiye isimlerim en iyisine göre sıralamadım söyletmez,k-lite,1leşme,qarizma,mc serkan(tehlikeli madde),mc sefalet,mc karakule, azrail familia... bunlar Arabesk Rapte Öncü bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt