bence doğmucak, ben beğenmedim şahsen..
yannış anlama kardeş emeğnize yaptığınız işe bişey demiyorum gayet güzel ama ne bilim belki benim tarzım olmadığından falandır.. osnuçta şahsi düşüncehehe DEMEKKİ ÖNCE SENİ GECMEMİZ GEREK SEN BEGENDİN Mİ İŞ BİTER DİMİ :d ya dogmazsa baska seylerden dogmaz imkanlardan yani yoksa iddalıyız

slm kardesim ben mc vural tesekkurler yorumun ıcınkardeşbende rapciyim biraz daha beate sesini oturt ve sesini yaymazsan iyi olabilir
neyse yeni sarkılarin güzel olur inş. saygılar
emde nqasıl ıdalıyız herkes gorecek ya bır gun neyse dostum yorumun ıcın teskur saygılaryannış anlama kardeş emeğnize yaptığınız işe bişey demiyorum gayet güzel ama ne bilim belki benim tarzım olmadığından falandır.. osnuçta şahsi düşünce![]()
![]()
bakın bunu bılın onecelıkle sonbela rap yapmıyor o dj yanı dj sonbela dj le mc karıstırmayın lutfen umarım dj yın ne oldugunu bılırsınızslmanleykum mıllet ben MC VuRaL BUNLARI GOZ ONUNDE BULUNDURURSANIZ SEVINIRIM STUDYO YOK VE SOYLUYORUM YAKINDA HERKES TANICAK BUKADAR
yorumun ıcın teskurler domıcak demıssın saygılar.ç....bence doğmucak, ben beğenmedim şahsen..
sagol yorumun ıcın ve bu arada dj le mc karıstırmayın lutfen ben vural mc sonbela dj saygılar......elimizden geldigi kadar mix v.s ile yaparım sorun olmaz benm için
![]()
SLM MILLET NAZY ONCELIKLE DJ ILE MC KARISTIRMA LUTFEN PARCALARI SOYLEYEN SONBELA DIIL BEN YANI MC VURAL SAGOL YORUMUN ICIN TESEKKURLER BEYENMISISN SEVINDIM NAZY.Tesekkür ederim pm İle konusuruz bunları ok kapak resmim de cook guzel olmuş tesekkür ederim
bu arada vural arkadasımdır basarılarının devamını dılerım sevgılı arkadasım...
merhaba nazy bu parcaları sonbela yapmıyor kı bu parcaları yapan soyleyen mc VURAL yanı bılgınız olsun vuralın dedıgı gıbı mc le dj karıstırmayın lutfen . BEn vuralı yakından tanırım nu savunmak hakkım emege saygı. ADAM OLANA SAYGISon Bela nın Seninle Çıkaracağı işi çok merak ediyorum....
![]()

anlamıyosun ozman yorum yapmasakız çiğner gibi sölyrsun kardeş.

heyvvallah dostumRapten pek anlamam ama bağlama çaldığım için müzik çalışmalarından anlarım.
Yorumun Dj Akman'a benzemiş biraz. Sana tavsiyem, yorumunu diğer rapcilere benzetme veya benzetmeye çalışma; kendine özgü bir yorumun olursa daha başarılı olursun.
bakın bunu bılın onecelıkle sonbela rap yapmıyor o dj yanı dj sonbela dj le mc karıstırmayın lutfen umarım dj yın ne oldugunu bılırsınız
sagol yorumun ıcın ve bu arada dj le mc karıstırmayın lutfen ben vural mc sonbela dj saygılar.......
bak orada baslıkta mc vural - dj sonbela yazıyor bu konuyu actıgımda sen yoktun bu yüzdende ben söylemiyorum söyleyen vural ben ona bir danışayım ne diyecek demedim aynı şekilde yorumlara cevap verdim sonucta ben rap söylemesem bile rapciyim bu arada rap söylemememin nedenini belki ilerleyen zamanlarda acıklarım hem vural bilen sonbela yada vural bilsin sonucta 2miz hep beraber calışacagız allahında izniyle burada belirli düzen vardı konu hakkında ben maxi üyeleriyle özel mesajlaşmalarda gecti ve herkese söylemişimdir mc vural diye Ama sen cıkıp böyle mesajlar yazınca insanlar yanlış anlayacak konuyu alt üst etmişsin yaw

haklısın burak ve dj akman bır mc degıl bunu kafanıza sokun o sonnefez ve tehlıkelı madde sayesınde meshur olan bır fırsatcı bunu boyle bılın lutfen burada esas konuda o dıılAmacım Ona benzetmek degil dj akman derken arkadaslar dj akman sadece bir album cıkarttı oda 2006da 5 kuruş etmez bence söyleyememiş kendisi önceden dj dir tehlikeli madde, crazy ossie ,sonnefes ,mc serkan gibi mc lere beat müzük yapıyordu ve onları kullanarak dj akman ünlendi 2006 kapak olsun albümünde söyledigi sarkıları hep sakız cigner gibi söylemiş küçük bi alıntı![]()
İŞTE DJ AKMAN - FİDAN GİBİ
"ötedeeğğğeeeeğğğ kaldı umutlarım yarındaaağğğ kaldı yarınlarım"
böyle rap mı okunur burası rap sitesi degil bu uzden onu tartışmak istemiyorum ama
DJ AKMAN İDOLUM DEGİL benziyor diyen arkadaslarım haklılar cunku dj akman degil calıştıgı mclere benzer hepsinden biraz vardır dj akman diyenler düşünsüün ki onun beatına sarkı okuyan en az 5 mc var bu demek oluyor ki 5indende biraz var yani ortak bir benzeme yok
Saygılarımla : Sonbela
super bır acıkklama nazy saholNeyse Arkadaşlar Gerginliğe Gerek Yok Bence
Fikrimizi Almak İstedi Sadece
Ve Motivasyon Herşeyden Önemlidir bu Poh Poh Değldir
Burada Paylaştığımız Sadece Dosyalar Olmasın
Birbirimize Moral Motivasyon Alışverişi Yaparsak
Her konuda inanamıyacağımız yerlere ulaşabiliriz.
Yapılan İş Bozuk Kalitesiz Veya yalnış olsa dahi
Bu Bir İlk olduğu için görmezden gelinmelidir.
Ki sonbela nın çalışması internette yayılan
bir çok şarkıdan daha iyi ve okadarda kaltesiz değil.
(Ben Rep hakkında Fazla Bişey Bilmem Sadece Bir Kaç Söz Yazmıştım
beat a oturtup kayıt yapmıştım.)
dotum madem sakız cıner gıbı soyluyorumkardeş sakız cigner gibi söyledigimi iddia ediyorsun burda rap okuyoruz ben 7 senedir bu işin içindeyim aklıma esmedi birden ben okurum ederim demedim youtubeden dinlediysen olabilir onları yayından kaldıracagım üstelik rap tarafı degil sarkı bölümü sakız çigner gibi oldu hiçbir rapcı olaraya bir mana bulamaz ben ses sanatcısı degilim cunku eger burda yayınlanan 2 sarkı için dediysen bir şey bilmiyorsun fakat youtubeden dinlediysen benim adıma baska sarkıları onları ben yayınlamadım yayınlasamda burada 2 sarkı gecti sadece gecen sarkı için yorum yapılması için bu konuyu actım yoksa youtube'a girin yazın ....................... dinleyin derdim
anlamayan insanlarla polemige girmek istemem ama diger bilenlerle eleştirilere açıgım
Saygılarımla : SONBELA

mc vural
haklısın burak ve dj akman bır mc degıl bunu kafanıza sokun o sonnefez ve tehlıkelı madde sayesınde meshur olan bır fırsatcı bunu boyle bılın lutfen burada esas konuda o dııl
SLM MILLET NAZY ONCELIKLE DJ ILE MC KARISTIRMA LUTFEN PARCALARI SOYLEYEN SONBELA DIIL BEN YANI MC VURAL SAGOL YORUMUN ICIN TESEKKURLER BEYENMISISN SEVINDIM NAZY.
bak orada baslıkta mc vural - dj sonbela yazıyor bu konuyu actıgımda sen yoktun bu yüzdende ben söylemiyorum söyleyen vural ben ona bir danışayım ne diyecek demedim aynı şekilde yorumlara cevap verdim sonucta ben rap söylemesem bile rapciyim bu arada rap söylemememin nedenini belki ilerleyen zamanlarda acıklarım hem vural bilen sonbela yada vural bilsin sonucta 2miz hep beraber calışacagız allahında izniyle burada belirli düzen vardı konu hakkında ben maxi üyeleriyle özel mesajlaşmalarda gecti ve herkese söylemişimdir mc vural diye Ama sen cıkıp böyle mesajlar yazınca insanlar yanlış anlayacak konuyu alt üst etmişsin yaw

Yazabilirsin dostum berbatta etmedin o yüzden için rahat olsun aksam biraz tartıştık ceran hanımın konuşma tarzı benim canımı sıkmıştı birde bu7 günlerde her işim ters gidiyor aksam barıştık biras kırdıysam üzgünümelbette TELEFI EDECEK GUCTEYIM SONBELA
KUSURA BAKMA
BERBEAT EDIYORUM YA NEYSE BIR DAGA OLMAZ CEREN SANA GELINCE BURNUNU SOKMA GUSELIM OK KAPAT CENENI BIRAZ. NEYSE BURADA YAZMAK ISTEMIYORUM .

D

:Tamam dostum sarkılarımızı burada yeni bit topic acıp yayınlayacagımvalla ben bilmiyorum MC DJ falan parça güzeldi ve hoşuma gitti eğer varsa böyle parçalarınız
burada paylaşmanızı umar iyi çalışmalar dilerim
n:
arabesk rap demiyorum biraz daha hızlı söyle bence yavas olmuş serbest ortam diye rap sarkıyı iyice yavas okumanın anlamı yok bence bazı seyleri kendi degerinde bırakmak gerek her rap söyleyen ayrı tarz getirmesin
zaten mixtape cıktıgında görürsün dostum.neyse saygılar
kareas bölümünü vereyim yorum yaparsanız sevinirim