Yeni bir Rapcı Dogucak mı? (Yeni Şarkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Yeni Rapcı nasıl tutulurmuyuz?

• Çok Güzel

Kullanılan: 15 48.4%
  • Güzel Ama Daha İyisi Olabilirdi

Kullanılan: 4 12.9%
  • İdare Eder Biraz Amatörce

Kullanılan: 7 22.6%
  • Ytl İle 5Ykr Etmez:)

Kullanılan: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir Rapcı Dogucak mı? (Yeni Şarkıyla)
39trakyalıVuRaL - Dj SoNBeLa - SANA MUTLULUKLAR

Maxicep ailesine vural arkadaşım da katıldı sarkıyı söyleyen o ben dj im
mc her zaman sarkıyı söyleyen diye geciyor bunu uutmayın kendisi yok diye onun adına cevapları yazdım

sarkıyı dinleyip oy verirseniz sevinirim

Dipnot...!!!! : Arkadaşlar yorumlarda bilende bilmeyende konuşuyor anlamayanlar genelde
bu yüzden En cok hangi rapciye benzedigini de yazarsanız daha cok sevinirim

Calışma ve kayıtlarda stüdyo yok

Sarkinin download adresi

SANA MUTLULUKLAR

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
dj akmanın tarzına yaklaşıyor

Altun.

Altun.

Üye
sakız çiğner gibi sölyrsun kardeş.

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
kardeş :) bende rapciyim biraz daha beate sesini oturt ve sesini yaymazsan iyi olabilir :) neyse yeni sarkılarin güzel olur inş. saygılar

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız fakat stüdyomuz yok calışmak için yada kayıt için birde bilende bilmeyende konuşmazsa sevinirim
bu yüzden lütfen hangi rapcıya daha cok benzedigini söylerseniz daha cok sevinirim

Nazy

Nazy

Üye
Son bela Süper Olmuş
Eğer istanbul Fatihte Arabalarda Bu Şarkının Çalınmasını
Ve Ben Kırmamak İstiyosan Affet Şarkısının Mp3 ünü Rica Ediyorum

--------------- Ekleme ---------------

dj akman bana çok kro geliyodu senin ses daha etkileyici

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Son bela Süper Olmuş
Eğer istanbul Fatihte Arabalarda Bu Şarkının Çalınmasını
Ve Ben Kırmamak İstiyosan Affet Şarkısının Mp3 ünü Rica Ediyorum

dj akman bana çok kro geliyodu senin ses daha etkileyici

Tesekkür ederim pm İle konusuruz bunları ok kapak resmim de cook guzel olmuş tesekkür ederim

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
haklısınız fakat stüdyomuz yok calışmak için yada kayıt için birde bilende bilmeyende konuşmazsa sevinirim
bu yüzden lütfen hangi rapcıya daha cok benzedigini söylerseniz daha cok sevinirim

Rapten pek anlamam ama bağlama çaldığım için müzik çalışmalarından anlarım.

Yorumun Dj Akman'a benzemiş biraz. Sana tavsiyem, yorumunu diğer rapcilere benzetme veya benzetmeye çalışma; kendine özgü bir yorumun olursa daha başarılı olursun.

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Rapten pek anlamam ama bağlama çaldığım için müzik çalışmalarından anlarım.

Yorumun Dj Akman'a benzemiş biraz. Sana tavsiyem, yorumunu diğer rapcilere benzetme veya benzetmeye çalışma; kendine özgü bir yorumun olursa daha başarılı olursun.

Amacım Ona benzetmek degil dj akman derken arkadaslar dj akman sadece bir album cıkarttı oda 2006da 5 kuruş etmez bence söyleyememiş kendisi önceden dj dir tehlikeli madde, crazy ossie ,sonnefes ,mc serkan gibi mc lere beat müzük yapıyordu ve onları kullanarak dj akman ünlendi 2006 kapak olsun albümünde söyledigi sarkıları hep sakız cigner gibi söylemiş küçük bi alıntı :D
İŞTE DJ AKMAN - FİDAN GİBİ
"ötedeeğğğeeeeğğğ kaldı umutlarım yarındaaağğğ kaldı yarınlarım"
böyle rap mı okunur burası rap sitesi degil bu uzden onu tartışmak istemiyorum ama
DJ AKMAN İDOLUM DEGİL benziyor diyen arkadaslarım haklılar cunku dj akman degil calıştıgı mclere benzer hepsinden biraz vardır dj akman diyenler düşünsüün ki onun beatına sarkı okuyan en az 5 mc var bu demek oluyor ki 5indende biraz var yani ortak bir benzeme yok
Saygılarımla : Sonbela

Altun.

Altun.

Üye

bu lafın sanırım banaydı
bilmediğim konularda yorum yapmıyrum merak etme sen. Seni pohpohlayanlara tşk. edyrsunda eleştirenlere böylemi cvp wermyrsun.
Bnim akrabamda rap apıye biliyrsuz neyin ne olduğunu

Nazy

Nazy

Üye
Neyse Arkadaşlar Gerginliğe Gerek Yok Bence
Fikrimizi Almak İstedi Sadece
Ve Motivasyon Herşeyden Önemlidir bu Poh Poh Değldir
Burada Paylaştığımız Sadece Dosyalar Olmasın
Birbirimize Moral Motivasyon Alışverişi Yaparsak
Her konuda inanamıyacağımız yerlere ulaşabiliriz.
Yapılan İş Bozuk Kalitesiz Veya yalnış olsa dahi
Bu Bir İlk olduğu için görmezden gelinmelidir.
Ki sonbela nın çalışması internette yayılan
bir çok şarkıdan daha iyi ve okadarda kaltesiz değil.
(Ben Rep hakkında Fazla Bişey Bilmem Sadece Bir Kaç Söz Yazmıştım
beat a oturtup kayıt yapmıştım.)

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
TESEKKÜR EDERİM NAZY COK ANLAYISLISIN AFFET DOWNLOAD ADRESİ

İSTEYEN İNDİREBİLİR...!

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
bu lafın sanırım banaydı
bilmediğim konularda yorum yapmıyrum merak etme sen. Seni pohpohlayanlara tşk. edyrsunda eleştirenlere böylemi cvp wermyrsun.
Bnim akrabamda rap apıye biliyrsuz neyin ne olduğunu
kardeş sakız cigner gibi söyledigimi iddia ediyorsun burda rap okuyoruz ben 7 senedir bu işin içindeyim aklıma esmedi birden ben okurum ederim demedim youtubeden dinlediysen olabilir onları yayından kaldıracagım üstelik rap tarafı degil sarkı bölümü sakız çigner gibi oldu hiçbir rapcı olaraya bir mana bulamaz ben ses sanatcısı degilim cunku eger burda yayınlanan 2 sarkı için dediysen bir şey bilmiyorsun fakat youtubeden dinlediysen benim adıma baska sarkıları onları ben yayınlamadım yayınlasamda burada 2 sarkı gecti sadece gecen sarkı için yorum yapılması için bu konuyu actım yoksa youtube'a girin yazın ....................... dinleyin derdim
anlamayan insanlarla polemige girmek istemem ama diger bilenlerle eleştirilere açıgım

Saygılarımla : SONBELA

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye

dostum izmirdeysen sana studioda yardimci olurum benm evimde var

ekipmanlarım

Maudio delta 1010lt ses kartı
behringer b2 microfon
behringer xenyx802mixer

v.s sana iyi kalitede kayıt alırım bende ;) sorun olmaz :) ayrica ittifak recordz - maskeni indir mixtape de cok yakında 1ay sonra cıkacak...

ayrica benm myspaceden bi kaydımı dinleyebilirsin
not: diss tir küfür icerir bi yakın underground rapperine :) zaten albümde 15 track olcak 3tanesi küfürlü sadece.onlarda diss zaten

maskeyi cek hadi yoyo ile yaptıgım feattir.

ayrıca yoyo ile kareasın yalan söyle de vardir ;)

Nazy

Nazy

Üye
dostum izmirdeysen sana studioda yardimci olurum benm evimde var

ekipmanlarım

Maudio delta 1010lt ses kartı
behringer b2 microfon
behringer xenyx802mixer

v.s sana iyi kalitede kayıt alırım bende ;) sorun olmaz :) ayrica ittifak recordz - maskeni indir mixtape de cok yakında 1ay sonra cıkacak...

Son Bela nın Seninle Çıkaracağı işi çok merak ediyorum....
:oke::oke::oke::yuru:yuru:yuru

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Kin İttifak cok teşekkür ederim ama izmir degil edirnedeyim izmirde olsam seninle feat yapmak cok isterdim ama yapmazdım yani myspace den dinledim gercekten profesyonelce calışma tabi benim tarzım degil bu ben arabesk rap yapıyorum bu arada arkadasım fark ettiysen rap iyice yavasladı hele arabesk rap arabeske dönecek sadece ritim olucak sarkıda o seviyeye geldi
sonnefes yeni sarkılarına bakarsan öyle zaten senden ricam bu tarzı yaparken basımızda kimse yok diye kafamıza göre yapmayalım biraz daha hızlı olmalı bence müzik yada ritim degil sözleri hızlı okursan sevinirim umarım bana hak verirsin biliyorsun ki eskiden benim tarzıma rap deniliyordu arabesk rap degil birde hiphop var ama şimdi herkez farklı okudugu için bir sürü türlere bölündü bence bu hiç hoş degil

nazy arkadaşım öyle bir sansım olsa bile ben Kin İttifakla
sadece mix, beat yapardım ve stüdyo gereksinimimi karşılardım zannedersem feat yapmazdım tarzım degil belkide beceremem arabesk rapcı oldugum için hem o benden üst düzeyde ben albüm falan cıkartmadım saygı duyarım kimsenin hakkını yemem kendi dalında oda iyi belki senin hoşuna gitmemiştir ama bu söyleyenden degil rap türünden bence Saygılarımla

UMARIM alınan yoktur :)

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Kin İttifak cok teşekkür ederim ama izmir degil edirnedeyim izmirde olsam seninle feat yapmak cok isterdim ama yapmazdım yani myspace den dinledim gercekten profesyonelce calışma tabi benim tarzım degil bu ben arabesk rap yapıyorum bu arada arkadasım fark ettiysen rap iyice yavasladı hele arabesk rap arabeske dönecek sadece ritim olucak sarkıda o seviyeye geldi
sonnefes yeni sarkılarına bakarsan öyle zaten senden ricam bu tarzı yaparken basımızda kimse yok diye kafamıza göre yapmayalım biraz daha hızlı olmalı bence müzik yada ritim degil sözleri hızlı okursan sevinirim umarım bana hak verirsin biliyorsun ki eskiden benim tarzıma rap deniliyordu arabesk rap degil birde hiphop var ama şimdi herkez farklı okudugu için bir sürü türlere bölündü bence bu hiç hoş degil

nazy arkadaşım öyle bir sansım olsa bile ben Kin İttifakla
sadece mix, beat yapardım ve stüdyo gereksinimimi karşılardım zannedersem feat yapmazdım tarzım degil belkide beceremem arabesk rapcı oldugum için hem o benden üst düzeyde ben albüm falan cıkartmadım saygı duyarım kimsenin hakkını yemem kendi dalında oda iyi belki senin hoşuna gitmemiştir ama bu söyleyenden degil rap türünden bence Saygılarımla

UMARIM alınan yoktur :)

sorun yok dostum :) tabi her türlü trackte mevcut yakında cıkcak albümdei sarkıları dinlediginde anlarsın ama biz genelde arebeskrap yapmıyoruz sana farklı gelmiste olabilir.ama zaten meydan falan bosta deil.neyse uzatmaya gerek yok isteyen istedigi gibi yapabilir studiomda zaten izmirin sayılı mcleri v.s kayıt almaya gelir v.s sonucta underground'a destek .saygılar

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
sorun yok dostum :) tabi her türlü trackte mevcut yakında cıkcak albümdei sarkıları dinlediginde anlarsın ama biz genelde arebeskrap yapmıyoruz sana farklı gelmiste olabilir.ama zaten meydan falan bosta deil.neyse uzatmaya gerek yok isteyen istedigi gibi yapabilir studiomda zaten izmirin sayılı mcleri v.s kayıt almaya gelir v.s sonucta underground'a destek .saygılar
arabesk rap demiyorum biraz daha hızlı söyle bence yavas olmuş serbest ortam diye rap sarkıyı iyice yavas okumanın anlamı yok bence bazı seyleri kendi degerinde bırakmak gerek her rap söyleyen ayrı tarz getirmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt