Tavsiye Yeni Bir Lumia Alanlar Dikkat Grup Sms Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Asdetu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Bir Lumia Alanlar Dikkat Grup Sms Sorunu
merhaba arkadaşlar,
ilk konum olduğu için belki yanlış yere açmış olabilirim şimdiden özr dilerim...

gelelim konuya...
ben lumia telefonumu alırken sağolsun vodafoneden her yöne kullanabileceğim 50 tl hediye geldi. ve aynı zamanda her yöne sms paketi almıştım..
her ne olduysa da birkaç kez grup mesajı gönderebilmiştim fakat daha sonra gönderemez oldum. tek kişide sıkıntı yoktu..ayrıca o 50 tl de her ne olduysa uçmuş gitmişti..
grup sms atamamam bir hayli sıkmıştı canımı.. sorunu uzun aramalar sonunda buldum ve sizinlede paylaşmak istiyorum.unutmayın ki her telefonda olacak bir durumdur.

bunun için önce mesajlara giriyoruz. ve ayarlara giriyoruz. orda grup mesajı diye bir yazı var ve onun açık olduğunu göreceksiniz. işte onu kapatınca sorun tamamen ortadan kalkıyor. ben 50 tlyi bu yüzden kaybetmiştim ve artık grup sms gönderebiliyorum..
inşallah işinize yaramıştır..
daha önce böyle bir konu açılmışsa şimdiden özr diliyorum

csH

csH

Üye
:sirit:

Asdetu

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar,
ilk konum olduğu için belki yanlış yere açmış olabilirim şimdiden özr dilerim...

gelelim konuya...
ben lumia telefonumu alırken sağolsun vodafoneden her yöne kullanabileceğim 50 tl hediye geldi. ve aynı zamanda her yöne sms paketi almıştım..
her ne olduysa da birkaç kez grup mesajı gönderebilmiştim fakat daha sonra gönderemez oldum. tek kişide sıkıntı yoktu..ayrıca o 50 tl de her ne olduysa uçmuş gitmişti..
grup sms atamamam bir hayli sıkmıştı canımı.. sorunu uzun aramalar sonunda buldum ve sizinlede paylaşmak istiyorum.unutmayın ki her telefonda olacak bir durumdur.

bunun için önce mesajlara giriyoruz. ve ayarlara giriyoruz. orda grup mesajı diye bir yazı var ve onun açık olduğunu göreceksiniz. işte onu kapatınca sorun tamamen ortadan kalkıyor. ben 50 tlyi bu yüzden kaybetmiştim ve artık grup sms gönderebiliyorum..
inşallah işinize yaramıştır..
daha önce böyle bir konu açılmışsa şimdiden özr diliyorum
:D

saynesim

saynesim

Üye
çoğumuz mesaj bile atmıyoruz yinede teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Asdetu ve emir1888
acoustic

acoustic

Üye
poz verilir peynirrrrr :sirit:

dücane

dücane

Üye
niye poz olsun, arkadas nur bilgi vermis, belki bir baskasinin basina da gelebilir diye, tesekkurler kardesim

• Beğen
Tepkiler: Asdetu

skynet

Üye
Bilgilendirme için :tşk:

• Beğen
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu sorun(sorun demek ne kadar doğru tartışılır ancak) daha önce kulüplerimizde de paylaşılmıştı.

Foruma hoş geldiniz, paylaşımınız için teşekkürler :good:

• Beğen

yunusiyunus

Üye
başına gelenler için geçmiş olsun
konu msj ile ilgiliyken ben de Bi soru sorayım msj gelirken tlfn üstündeki bildirimi kapatma imkanımız var mı daha önce sorulmuşsa özür olsun

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
konu msj ile ilgiliyken ben de Bi soru sorayım msj gelirken tlfn üstündeki bildirimi kapatma imkanımız var mı daha önce sorulmuşsa özür olsun
daha önce evet soruldu ama sorun değil, maalesef hayır henüz öyle bir ayar yok :(

• Beğen

Asdetu

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun(sorun demek ne kadar doğru tartışılır ancak) daha önce kulüplerimizde de paylaşılmıştı.

Foruma hoş geldiniz, paylaşımınız için teşekkürler :good:
hoş bulduk rica ederim
şimdilik o sorun devam ediyor. gdr3 ile de devam edecek. tek beklentimiz gdr3ten sonra gelecek olan güncelleme. belki onda bildirimi kapatma ayarı olur.

yunusiyunus

Üye
teşekkürler arkadaşlar

• Beğen

Üst Alt