yeni bir android telefon

Sponsorlu Bağlantılar

lostarceus

lostarceus

Üye
    Konu Sahibi
ram konusu hosuma gitti. suan arastiriyorum internetten. googledan diret guncelleme oluyormus. hafiza karti kotu oldu. kimi yerlerde kotuluyorlar alirsin 1 yil sonra yari fiyatina duser lg sorunlu firma yazmislar kimi yerde s3 rami yetersiz demis. napacam ben yahu! !

Kerim.

Kerim.

Üye
Herkes bizim gibi mi kardeşim. Adama cyanogenmod ne dersen mal gibi bakar öyle :)

Bende wonderi almadan once cyanogenmod desen rom desen root desen mal gibi bakardim:Dama ogreniyosun.ayrica note2 stock romdada yag gibi calisiyor.custom rom a gerek yok yani.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bende nexus 4 var iki kere dusurdum tek bir cizik dahi yok, gonul rahatligiyla al

lostarceus

lostarceus

Üye
    Konu Sahibi

Bende wonderi almadan once cyanogenmod desen rom desen root desen mal gibi bakardim:Dama ogreniyosun.ayrica note2 stock romdada yag gibi calisiyor.custom rom a gerek yok yani.

reis root atip atmayacagim kesin degil garantiye aciyorum.

- - - Eklendi - - -

Bende nexus 4 var iki kere dusurdum tek bir cizik dahi yok, gonul rahatligiyla al

iyice bi altar natiflere bakayimda bi. saol yinede

fingerback5

fingerback5

Üye
Kardeşim Nexus 4 o fiyata bulursan kaçırma.Tasarımıyla yazılımıyla süper bir telefon.Müthiş hızlı benim nexus 3 bile uçuyor şuan 4.2.2 güncellemesi Şubatta geldi S3 ve Note 2 felan 4.1.2de hala.Eksi yanları olarak kamera ve hoperlörden pek beklentin olmasın bir de telefondaki işlemci snapdragon s4 pro olduğu için biraz ısınıyor.16 gblık alırsan hafıza derdin olmaz en az 13.5 gbını sana bırakıyor çünkü.Root ve garanti alakasız şeyler unroot yapıp custom rom yüklersin bir de sayacı sıfırlarsın root felan anlaşılmaz yollarsın garantiye.Kaç kere öyle yapan oldu anlaşılması imkansız garantim yanar diye korkma.Bir de nexusların iyi yani toolkiti çok kullanışlı sen hiçbir şey yapmıyorsun biraz ingilizce bilgin olsun yetiyor program her şeyi kendi hallediyor root moot recovery felan:oke: Bir de S3de felan ana ekrana dönüş hızı felan adamı deli ediyor en azından benim için öyle basıyorsun 3 sn felan bekletiyor.Nexus 4 ise bastığın anda çıkıyor adeta :D Eksiklerini sayacak olursam tekrar : Kamera-hoperlör-sd card slotu ve ısınma

Kamera hoperlör senin tatmin eder ama fazlasını bekleme.Ortalama seviyede.Bu arada kamera uygulaması da bana göre en iyisidir.

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
lostarceus

lostarceus

Üye
    Konu Sahibi
iyice kafam allak bullak oldu. arkadaslarim sony xperia al diyor. kuzen s serisinden al diyor. htc one x diyen de var simdide nexus hepsinin ozelliklerini kagida yazip isime geleni begenmem gerek :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Sen nexus al hayatin keyfini cikar guven bize :)

lostarceus

lostarceus

Üye
    Konu Sahibi
sormadigim bir babam kaldi. zaten ona sorsam alo desin yeter diyecek. 5110 var al onu kullan der. 1 ay sonra alacagim zaten ozaman tam olarak bakarim. suan kafam karisti..

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ben nexus diyorum ama gerisi sana kaldi :)

fingerback5

fingerback5

Üye
Nexusu tanımıyorsun belli.Teknosaya git al eline kendin incele hızını test et.Vay be diyecen.Diğerlerini de bul biyerden incele.Bu ne la diyecen :D Garantisini veriyorum.Zamanın varsa git eline al telefonu kurcala sen alıcan sonuçta arkadaşın değil.Senin hoşuna giden olmalı.

lostarceus

lostarceus

Üye
    Konu Sahibi
patronus kafama girdin bakalim bi yarin su telefonun marifetine.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Yorumlarini bekliyorum :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Nexus4un bazi kotu yanlari var kardes.ben sana mutlaka note2ye bak derim

zaferozkan

zaferozkan

Üye
iyice kafam allak bullak oldu. arkadaslarim sony xperia al diyor. kuzen s serisinden al diyor. htc one x diyen de var simdide nexus hepsinin ozelliklerini kagida yazip isime geleni begenmem gerek :)

Dostum bu saydiklarin arasinda fiyat arti kalite hiz istiyorsan nexus4 derim ben ciktigi gün 1399 a aldim turkcelden. Xperiya z ve HTC one şuan yuksek fiyattalar. One x i hic saymiyorum bile.

lostarceus

lostarceus

Üye
    Konu Sahibi
one x 1350 dedi adam. 1500 de xpreia z miş. biraz beklesem xperia z mi alsam ;) zaten bir ay kafadan bekliyecegim

nefretsiz

nefretsiz

Üye
aksitman

aksitman

Üye
Bence 300-400 tl daha fazla verde xperia z veya s4 al

- - - Eklendi - - -

kardeş xperia sp de alabilirsin xperia z ile tüm özellikleri aynı sayılır su geçirme hariç

- - - Eklendi - - -

kardeş xperia sp de alabilirsin xperia z ile tüm özellikleri aynı sayılır su geçirme hariç

- - - Eklendi - - -

Lohengram

Lohengram

Üye