Kardeşim Nexus 4 o fiyata bulursan kaçırma.Tasarımıyla yazılımıyla süper bir telefon.Müthiş hızlı benim nexus 3 bile uçuyor şuan 4.2.2 güncellemesi Şubatta geldi S3 ve Note 2 felan 4.1.2de hala.Eksi yanları olarak kamera ve hoperlörden pek beklentin olmasın bir de telefondaki işlemci snapdragon s4 pro olduğu için biraz ısınıyor.16 gblık alırsan hafıza derdin olmaz en az 13.5 gbını sana bırakıyor çünkü.Root ve garanti alakasız şeyler unroot yapıp custom rom yüklersin bir de sayacı sıfırlarsın root felan anlaşılmaz yollarsın garantiye.Kaç kere öyle yapan oldu anlaşılması imkansız garantim yanar diye korkma.Bir de nexusların iyi yani toolkiti çok kullanışlı sen hiçbir şey yapmıyorsun biraz ingilizce bilgin olsun yetiyor program her şeyi kendi hallediyor root moot recovery felan

Bir de S3de felan ana ekrana dönüş hızı felan adamı deli ediyor en azından benim için öyle basıyorsun 3 sn felan bekletiyor.Nexus 4 ise bastığın anda çıkıyor adeta

Eksiklerini sayacak olursam tekrar : Kamera-hoperlör-sd card slotu ve ısınma
Kamera hoperlör senin tatmin eder ama fazlasını bekleme.Ortalama seviyede.Bu arada kamera uygulaması da bana göre en iyisidir.