ben dolandirici gordum :ehe kimi gördün ? :d:
L-LumieRe Üye PrınceOfPersia' Alıntı: ben dolandirici gordum Genişletmek için tıkla ... kimi gördün ?
TeAmo42 Üye Konu Sahibi ee ama satıcıya riskli değilmi hadi yolladıgı ürün değilde başka bir ürün geri iade edilirse
PrınceOfPersia Üye L-LumieRe' Alıntı: kimi gördün ? Genişletmek için tıkla ... adam 4tl ye guzel bi laptop satiyodu aciklamaya baktim dolandirici falan yaziyodu
L-LumieRe' Alıntı: kimi gördün ? Genişletmek için tıkla ... adam 4tl ye guzel bi laptop satiyodu aciklamaya baktim dolandirici falan yaziyodu
L-LumieRe Üye TeAmo42' Alıntı: hangisi şu en son link mı? Genişletmek için tıkla ... aradım taradım en alınası u dıye baslayan yazdıgım mesajdakı ılanı dıyorum. Adam guvenılır 52 satıs yapmıs %100 guvenılırlı puanı var
TeAmo42' Alıntı: hangisi şu en son link mı? Genişletmek için tıkla ... aradım taradım en alınası u dıye baslayan yazdıgım mesajdakı ılanı dıyorum. Adam guvenılır 52 satıs yapmıs %100 guvenılırlı puanı var
TeAmo42 Üye Konu Sahibi L-LumieRe' Alıntı: aradım taradım en alınası u dıye baslayan yazdıgım mesajdakı ılanı dıyorum. Adam guvenılır 52 satıs yapmıs %100 guvenılırlı puanı var Genişletmek için tıkla ... Tamam onu alıyorum kardeşim elinize sağlık.
L-LumieRe' Alıntı: aradım taradım en alınası u dıye baslayan yazdıgım mesajdakı ılanı dıyorum. Adam guvenılır 52 satıs yapmıs %100 guvenılırlı puanı var Genişletmek için tıkla ... Tamam onu alıyorum kardeşim elinize sağlık.