kardes elimizde kalmamıs var sanıyorduk dedikonyadamı oturuyosunuz
----------Eklendi @ 17:00:44 ---------- Yazıldı @ 16:53:40 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1 tane dahaaradım taradım en uygun alınası kart bu valla... satan adamda güvenilir birisi daha önce birçok satış yapmış.
bi görüş adamla.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fiyatı
bnm yukardaki iyi iste ??
hangisi ucuz 
fiyatıhangisi ucuz
![]()
hemde ram slot sayisi fazla 

çok lazım adam p4 ve 512 ramle kullanacak
benim sondaki daha ucuzhemde ram slot sayisi fazla
----------Eklendi @ 01:06:28 ---------- Yazıldı @ 01:04:08 ----------
ayrica pci slot ve sata fazlaligim var![]()

çok lazım adam p4 ve 512 ramle kullanacak![]()
hem 5tl de harclik kalir 
sen kredi kartıyla aldıgın andan itibaren satıcının 3 gün içerisinde ürünü kargoya vermesi gerekiyor.get nasıl oluyor ne kadar inceleme fırsatı var?
Vay be demek bu işe yarıyor bende bilmiyordum sağol ama bi tuzak yapıp fazla para falan çekmezler dimi?
sen kredi kartıyla aldıgın andan itibaren satıcının 3 gün içerisinde ürünü kargoya vermesi gerekiyor.
kargo takip numarasını girdikten sonra 3 gün içerisinde senin ürünü onaylaman gerekiyor.
yani 3 gün içinde kargodan gelecek sen deneyeceksin ona göre onay vereceksin.
onay verirsen para adamın hesabına yatıyor. onay vermezsen ürün iade işlemi başlıyor.
sen ürünü kargolayıp geri gönderiyorsun. burda kargo ücreti satıcıya ait...
satıcı ürünü geri aldıgında ürünü aldıgını belirtiyor ve para geri senin hesabına yatıyor
yok para işlerini sahıbınden.com yaptıgı için orada sıkıntı yok sitedede ne yazıyorsa fiyat olarak karttan o para çekiliyor.Vay be demek bu işe yarıyor bende bilmiyordum sağol ama bi tuzak yapıp fazla para falan çekmezler dimi?
yok para işlerini sahıbınden.com yaptıgı için orada sıkıntı yok sitedede ne yazıyorsa fiyat olarak karttan o para çekiliyor.
3-4 alış satış işi yaptım guvenli sistem