★ Yeni Adı ve Logosuyla.. | RestLife ★

Sponsorlu Bağlantılar

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Hoba :) tam da bende gireyim dicektim ki yorumu gördüm :)

Ozan

Ozan

Admin
Sosyal gruplasmaları, sitemiz üzerindeki sosyal gruplar dan veya sitede herhangi bir bölümde konu ile yapabilirsiniz. :megafon:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Arkadaşlar, sitemizden bir üye topluluğunu baska bir websitesine çekmek/yönlendirmek her zaman yasak olmustur bu her ne kadar maxicep adı ve ismi kullanılarak yapılsa da, sonucta biz toplulugumuzu sadece bu sitede görmek istiyoruz, gruplasmaları desteklemiyoruz.

Konuyu uzun zamandır yönetim olarak takip ediyoruz ve değerlendirmelerimiz sonucu, böyle bir gruplasmayı desteklemedigimizi belirtirim. Projeyi baslamadan sonlandırmanızı rica ederim.

Sosyal gruplasmaları, sitemiz üzerindeki sosyal gruplar dan veya sitede herhangi bir bölümde konu ile yapabilirsiniz.

Kusura bakmayın da konuyu buraya taşıyan sizsiniz desteklemiyorsanız bıraksaydınız konu dışında.

Ayrıca projeye başlamadan sonlandırmanızı rica ederim.
demişsiniz de sitenin açılacağı gün bu yazıyı yazdığınızın farkında mısınız :hmmm

Belli ki yanlış anlamışsınız bu forumdaki kimsenin üyeleri başka bir siteye çekmek gibi amacı yoktur. zaten mobil teknoloji sitesindeki üyelerin, sosyal ağ sitesine geçeceğini sanmıyorum.
yapmak istediğim tek şey maxicep üyelerinin sohbet edebileceği bi ortamdı. ve bunu sadece ben değil çoğu üye istiyor, şuan kalkıp böyle bir platform yapmaya karar verseniz. yine ben üzerinde çalıştığım siteyi bırakırdım, iyi forumlar

bill_

bill_

Üye
Yani sonuc olarak acilmicakmi site ?

Türe

Türe

Üye
Olmadı ama buu :(

Hmdbsgl

Hmdbsgl

Üye
Sonuç?

Adilx05

Adilx05

Üye
Sürekli İleri Tarih Veriyon Ama Hadi Hayırlısı Bakam :hmmm

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Ne oldu yine mi açılmadı

Türe

Türe

Üye
yonetim onaylamiyor site acilamayacak

PriveT

PriveT

Üye
Arkadaşlar, sitemizden bir üye topluluğunu baska bir websitesine çekmek/yönlendirmek her zaman yasak olmustur bu her ne kadar maxicep adı ve ismi kullanılarak yapılsa da, sonucta biz toplulugumuzu sadece bu sitede görmek istiyoruz, gruplasmaları desteklemiyoruz.

Konuyu uzun zamandır yönetim olarak takip ediyoruz ve değerlendirmelerimiz sonucu, böyle bir gruplasmayı desteklemedigimizi belirtirim. Projeyi baslamadan sonlandırmanızı rica ederim.

Sosyal gruplasmaları, sitemiz üzerindeki sosyal gruplar dan veya sitede herhangi bir bölümde konu ile yapabilirsiniz.

Cok afedersiniz ama, madem uzun zamandir takip ediyorsunuz, bu uyariyi ilk gunden yapsaydiniz ya. Adamcagiz gunlerce-gecelerce emek verdi.
Hem bence bu baka bir siteye uye cekmek olarak da dusunulmemeli, sosyal paylasim sitesinin kulvari farkli, bu sitenin kulvari farkli.
Bence arkadasimiz bi siteye olan sempatisinden dolayi bu sitenin adiyla bir sosyal paylasim sitesi acmak istemis, karsiliginda hic birsey beklemeden, sanki bu sitenin bir alt kurulusu gibi. Ki sizlerden bu uyari gelene kadar herkes bu sekilde biliyordu eminim.
Ha keske arkadasimiz da boyle birseye adim atmadan once sizinle irtibata gecseydi de emekleri boyle bosa gitmeseydi, siteden uye calmaya calisan durumuna dusmeseydi :(

• Beğen
Tepkiler: Türe ve N1C<-lazımdeğil
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Katılıyorum. Adam uğraştı baya. Ne olacakki üstte bi bağlantı görünse.

Ozan

Ozan

Admin
Cok afedersiniz ama, madem uzun zamandir takip ediyorsunuz, bu uyariyi ilk gunden yapsaydiniz ya. Adamcagiz gunlerce-gecelerce emek verdi.
Hem bence bu baka bir siteye uye cekmek olarak da dusunulmemeli, sosyal paylasim sitesinin kulvari farkli, bu sitenin kulvari farkli.
Bence arkadasimiz bi siteye olan sempatisinden dolayi bu sitenin adiyla bir sosyal paylasim sitesi acmak istemis, karsiliginda hic birsey beklemeden, sanki bu sitenin bir alt kurulusu gibi. Ki sizlerden bu uyari gelene kadar herkes bu sekilde biliyordu eminim.
Ha keske arkadasimiz da boyle birseye adim atmadan once sizinle irtibata gecseydi de emekleri boyle bosa gitmeseydi, siteden uye calmaya calisan durumuna dusmeseydi :(
Üye çalmaya yönelik bir hareket oldugunu söylemedik, bunu görsek ilk günden konuyu kapatır ve arkadasa ceza verirdik. Biz sadece maxicep forumları dısında bir gruplasma istemiyoruz, hatta üyelerin kendi aralarında konusabilecegi chat-box bile istemedigimizi belirtmistik. Yanlıs anlamayın lütfen

Ayrıca ortada katılım için uğraşılan bir emek var, çok fazla geç kaldıgımızı düşünmüyorum. Açıldıktan sonra daha gerçek boyutta emek kaybı olabilirdi. Durum için üzgünüm. :oke:

ahmetc503

Tamam ozaman siteyi yapan arkadasımız Facebook gibi biyerden sayfa acsın biz yorumlarımızı orda yapalım ve yapılacak sitenin adı maxi+ yerine özgün bı isim olsun böylece iki tarafta mutlu olur saygılarla...

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
...

Türe

Türe

Üye
Aynen yahu maxi+ değil de farklı bir isim kullanmak çok daha mantıklı ve zararsız :oke:

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
MrTech

MrTech

Üye
...

Mert045

Mert045

Üye
Hay ben... Sistem aynen kalsın ismi değiştir biz kullanalim.

• Beğen
Tepkiler: Türe

Üst Alt