★ Yeni Adı ve Logosuyla.. | RestLife ★

Sponsorlu Bağlantılar

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
tam maxisocial uygulamasını açıyordum tablet kapandı :pro:

-Emre

-Emre

Üye
Dün 150 kişi gelince açılacak diyordun , 1000 olmuş ? Bir de site açıldıktan sonra kayıt olayı devam etmeli bence

PriveT

PriveT

Üye
Gunaydin, link ne zaman geliyor? Sen yine android falan hazirlamaya devam etsen, ama bu ara hazirladiklarini biz kullanmaya baslasak?

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/maxi-sosyal-paylasim-sitesi-onkayitlarbasliyor-668023.html
Yeni adıyla MaxiSocial ? yakınca açılacak olan bir sosyal ağ sitesidir. 16 temmuzda site açılacaktır ama sadece üye olabilirsiniz ve profillerinizi düzenleyebilirsiniz. üye sayısı en az 1000 kişiye ulaştığında, sosyal ağ sitesi kısa bir süre içinde açılacaktır.
not: sosyal ağ sitesi açıldığında üye alımı durdurulacaktır. o yüzden şimdiden üye olunuz.

Simdi 1000 kisi olunca site acilacak, fakat uye alimi durdurulacak. Yani bundan sonra uye olmak isteyenler referansla mi uye olabilecek? Uye alimi heralde tamamen kapatilmayacak. Yaniliyor muyum?

MrTech

MrTech

Üye
Abi Sınırı Yükseltmisin.

__xXx__

__xXx__

Üye
imza olmuş mu?

- - - Eklendi - - -

bir de nasıl üye olcaz link nerde?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ayrıca ne zaman göndercen bize o şifreleri :eller:

Türe

Türe

Üye
Evet ben de şifre isterim :eller:

MrTech

MrTech

Üye
Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar, sitemizden bir üye topluluğunu baska bir websitesine çekmek/yönlendirmek her zaman yasak olmustur bu her ne kadar maxicep adı ve ismi kullanılarak yapılsa da, sonucta biz toplulugumuzu sadece bu sitede görmek istiyoruz, gruplasmaları desteklemiyoruz.

Konuyu uzun zamandır yönetim olarak takip ediyoruz ve değerlendirmelerimiz sonucu, böyle bir gruplasmayı desteklemedigimizi belirtirim. Projeyi baslamadan sonlandırmanızı rica ederim.

Sosyal gruplasmaları, sitemiz üzerindeki sosyal gruplar dan veya sitede herhangi bir bölümde konu ile yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Archonn, spy ghost ve doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
aaal işte buyur :D

ANIL

ANIL

Admin
Ozan'a hak veriyorum fakat yinede bağımsız olarak böyle bir site açılabilir. maxicep her şeyi ile yetiyor orası ayrı :)

Üst Alt