★ Yeni Adı ve Logosuyla.. | RestLife ★

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
inşallah

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
inşallah olur. Şimdi ben şunu merak ediyorum. Uygulamalar oyunlar diye ayrı kategoriler olacakmı ? olacaksa oradaki paylaşımları kimler yapacak ?

evet farklı kategorilerde olabilir. yani sadece teknoloji üzerine değil mesela birisi kalkıp şu mekana gittim çok güzeldi diye fotoğraflar ekleyebilir :ehe tüm üyelerin yazabileceği bir bölüm yani..
tabi ilk başta yazıları onaylamam lazım yoksa saçma sapan yazılarla dolar :ehe mesela 10 konusu onaylanmış üye editör gibi bir rütbeye sahip olabilir. yani artık onaysız yazı yazabilir.

not: böyle bir portal sosyal paylaşım sitesine uyar mı bilemem ama talep olursa eklenebilir. :good:

cukuleaks

Üye
Bence her kategoriye görevliler verilsin.mesela oyunlar kategorisinde 10 kişi görevli , o 10 kişi oyun paylaşıyor. Aynı şekilde uygulamalarda o şekil. nasıl olur acaba ?

ANIL

ANIL

Admin
evet farklı kategorilerde olabilir. yani sadece teknoloji üzerine değil mesela birisi kalkıp şu mekana gittim çok güzeldi diye fotoğraflar ekleyebilir :ehe tüm üyelerin yazabileceği bir bölüm yani..
tabi ilk başta yazıları onaylamam lazım yoksa saçma sapan yazılarla dolar :ehe mesela 10 konusu onaylanmış üye editör gibi bir rütbeye sahip olabilir. yani artık onaysız yazı yazabilir.

not: böyle bir portal sosyal paylaşım sitesine uyar mı bilemem ama talep olursa eklenebilir. :good:

ben olabilir diyorum. başka bir sitede görmediğimiz bi haber orada gözümüze çarpabilir.

MrTech

MrTech

Üye

Bize Torpilli Rütbe Ayarlarsın Dimi Abi :naughty: :ehe

cukuleaks

Üye
Eğer kategorilere görevli ayarlanacaksa apps lar benimdir :D

ANIL

ANIL

Admin
Bence her kategoriye görevliler verilsin.mesela oyunlar kategorisinde 10 kişi görevli , o 10 kişi oyun paylaşıyor. Aynı şekilde uygulamalarda o şekil. nasıl olur acaba ?

çok detaya gerek yok maxicep yetiyor zaten. sadece maxicep anasayfası gibi bir sayfa yeterli olur diye düşünüyorum. tabi üyeler kendi paylaşımlarını yapabilecekler.

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
yeni imzaları birazdan ekliyorum.. herkes 1 tane profiline ekleyip destek olursa sevinirim.

serinaga

serinaga

Üye
Haydi hayırlısı bakalım ...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Konu başına biraz daha içerik ve bilgi ekleseniz iyi olur tam olarak ne içerik olacak nasıl işleyecek vs.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
yeni imzalar eklendi.
aslında daha güzeller varda uykulu uykulu ekleyemedim :d:
neyse yarın editlerim
iyi geceler~

cukuleaks

Üye
Günaydın herkese. Hiç ses seda yok ,neler oluyor bakalım. Site hazırmı murat abi ;)

ANIL

ANIL

Admin
durum nedir?

cukuleaks

Üye
Murat abi ben bi arkadaşımla konuştum şimdide böyle hackerlık hakkında yüksek seviyede bilgisi var. Yani güvenlik işinden anlıyor diyelim. ''Site yapmak mantıklı zaten yapılabilir , ama bu bir sosyal paylaşım sitesi , güvenliğin en üst seviyede olması lazım , yoksa bir hacker gelir siteyi hackler herkesin emeği boşa gider. Site kurmak kolay olabilir ama güvenlik zordur.'' dedi. Güvenlik işi felan coderlıkla yapılıyormuş. Bizi bu konuda aydınlatırsan sevinirim abi :)

MrTech

MrTech

Üye
Bu İş Güven İstedigi İcin Biraz Zor ;)

ANIL

ANIL

Admin
hem güvenlik hem de gerekli izinlerin alınması gerekir. hadi ben site açıyorum diyip açılamaz.

Üst Alt