N1C<-lazımdeğil
Üye
Fazla olmasa bile günden güne çoğalırEminim ki artacaktır
belki de facebooku bile geçeriz

Fazla olmasa bile günden güne çoğalırEminim ki artacaktır

inşallah olur. Şimdi ben şunu merak ediyorum. Uygulamalar oyunlar diye ayrı kategoriler olacakmı ? olacaksa oradaki paylaşımları kimler yapacak ?
tüm üyelerin yazabileceği bir bölüm yani..
mesela 10 konusu onaylanmış üye editör gibi bir rütbeye sahip olabilir. yani artık onaysız yazı yazabilir.
belki de facebooku bile geçeriz![]()

evet farklı kategorilerde olabilir. yani sadece teknoloji üzerine değil mesela birisi kalkıp şu mekana gittim çok güzeldi diye fotoğraflar ekleyebilirtüm üyelerin yazabileceği bir bölüm yani..
tabi ilk başta yazıları onaylamam lazım yoksa saçma sapan yazılarla dolarmesela 10 konusu onaylanmış üye editör gibi bir rütbeye sahip olabilir. yani artık onaysız yazı yazabilir.
not: böyle bir portal sosyal paylaşım sitesine uyar mı bilemem ama talep olursa eklenebilir.![]()
Bize Torpilli Rütbe Ayarlarsın Dimi Abievet farklı kategorilerde olabilir. yani sadece teknoloji üzerine değil mesela birisi kalkıp şu mekana gittim çok güzeldi diye fotoğraflar ekleyebilirtüm üyelerin yazabileceği bir bölüm yani..
tabi ilk başta yazıları onaylamam lazım yoksa saçma sapan yazılarla dolarmesela 10 konusu onaylanmış üye editör gibi bir rütbeye sahip olabilir. yani artık onaysız yazı yazabilir.
not: böyle bir portal sosyal paylaşım sitesine uyar mı bilemem ama talep olursa eklenebilir.![]()

Bence her kategoriye görevliler verilsin.mesela oyunlar kategorisinde 10 kişi görevli , o 10 kişi oyun paylaşıyor. Aynı şekilde uygulamalarda o şekil. nasıl olur acaba ?
Konu başına biraz daha içerik ve bilgi ekleseniz iyi olur tam olarak ne içerik olacak nasıl işleyecek vs.

Güven mi güvenlikmi ?Bu İş Güven İstedigi İcin Biraz Zor![]()