özür diliyorum sözlerine muhalefet olarak algılama ama 1 dk lık bir iş için neden çok şarz gereksinimi var bilgilendirirmisin
İki kere Done yazdıysa çek kabloyu bataryayı çıkar tak. İlk sayfada yazdım kalabilir diye.
Done yazısı 1 tane çıktı usb yi ve pili söktüm tel sorunsuz açıdı
yerler derken harita boş beyaz ekran konumu gösteriyor ama harita yok sokak yol isimleri var ama görüntü yok

Çünkü telefonun flashına müdahale ediyorsun. Söylüyorsak bir bildiğimiz var dimi. Bunu aklıma geldi söyledim. Sen hariç burdaki herkes biliyor ve bende ona göre yayınlıyorum. Sen şimdi 0'dan gelmişsin atmak istiyorsun. Oldu ki hata yaptın telefonun tamamen çöp oldu. Yine bana söveceksin. Dua etki aklıma geldi söyledim. FW atmanın yarısında şarjın bitseydi artık telefonun sadece kapaklarını kullanabilirdin. Garanti bile yapamazdı.
--------------- Ekleme ---------------
dövseydin bide
Factory atacaktı. Atmadan çekmişsin. Şimdi kendin manuel olarak hard format at. Kırmızı+Yeşil+Kamera Tuşu+Power Tuşu Basılı Tut Telefon Kapalıyken.
hocam local modda
normal moddaki işareti kaldırınca kaldı
ilkinde işareti kaldırmayı unutmuşumda
ayrıca done yazısı çıkınca 30 saniye kadar bekledim 2. done yazısı çıkmadı hard formatda attım tlf da sorun yok şu an

Hard format attıysan sorun yok
--------------- Ekleme ---------------
C6 v20Kullanacaklara Şimdiden Hayırlı Olsun Arkadaşlar. C6 v20 İlk TR Yapan Kişi Şerefine Nail Oldum
Şunu Söylemeliyim Ki Kendi FW'mden sonra bu fwyi kullanmak resmen Ferrariden inip Murat131'e binmeye benzedi. Ülke Seçme Ekranı Bile 2 Saniyede Geldi. Gerisini Siz Düşünün Artık

Megalo üstadım 5800 için mi Türkçe yaptın BU FW'yi rica etsem yaptığın modlamalar (Son çıkardığın muthiş fw V3'deki modlamaları v20'ye ekleyip ) düzenleyip 5800 için olan Türkçe halini yayınlayabilirmisin inan çok makbule geçer...
Birçok kişi bekliyoruz bunu inan çok zamandır.
Senin eklediğin modlamalarla uçar bu FW...(4*4 menü,ana ekrana 20 kısayol Auto installer ve diğer modlamalarla)
ama şaka bi yana bunun bütün suçlusu kendisidir. o kadar güzel fwler yapmasaymış 

arkadaşlar 5800 rm356 için navifirmde 52.0.007 sürümü görünüyo bu nedir acaba v60 beklerken bunu çıktı
arkadaslar fw atarken
finishing cmt session...
Restarting cmt...
Pooling phone...
Mcusw: V ıcpr72_10w21.3
23-06-10
rm-356
(c) nokia
apesw: V 51.0.006
variantsw: V 51.0.006
prodcode: 0591785
setting test mode...
Setting factory...
Done!
Tek donede takıldı 5 dkdır napmam lzm?
Megalo üstadım 5800 için mi Türkçe yaptın BU FW'yi rica etsem yaptığın modlamalar (Son çıkardığın muthiş fw V3'deki modlamaları v20'ye ekleyip ) düzenleyip 5800 için olan Türkçe halini yayınlayabilirmisin inan çok makbule geçer...
Birçok kişi bekliyoruz bunu inan çok zamandır.
Senin eklediğin modlamalarla uçar bu FW...(4*4 menü,ana ekrana 20 kısayol Auto installer ve diğer modlamalarla)
megalomanyax kardeş ben tekrar 4x4 kurdum yine hata verdi
PowerPython4All'ı yükle sonra bidaha dene
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız