(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

akrep16

akrep16

Üye
yerler derken harita boş beyaz ekran konumu gösteriyor ama harita yok sokak yol isimleri var ama görüntü yok

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
özür diliyorum sözlerine muhalefet olarak algılama ama 1 dk lık bir iş için neden çok şarz gereksinimi var bilgilendirirmisin

Çünkü telefonun flashına müdahale ediyorsun. Söylüyorsak bir bildiğimiz var dimi. Bunu aklıma geldi söyledim. Sen hariç burdaki herkes biliyor ve bende ona göre yayınlıyorum. Sen şimdi 0'dan gelmişsin atmak istiyorsun. Oldu ki hata yaptın telefonun tamamen çöp oldu. Yine bana söveceksin. Dua etki aklıma geldi söyledim. FW atmanın yarısında şarjın bitseydi artık telefonun sadece kapaklarını kullanabilirdin. Garanti bile yapamazdı.

İki kere Done yazdıysa çek kabloyu bataryayı çıkar tak. İlk sayfada yazdım kalabilir diye.

Done yazısı 1 tane çıktı usb yi ve pili söktüm tel sorunsuz açıdı

Factory atacaktı. Atmadan çekmişsin. Şimdi kendin manuel olarak hard format at. Kırmızı+Yeşil+Kamera Tuşu+Power Tuşu Basılı Tut Telefon Kapalıyken.

--------------- Ekleme ---------------

yerler derken harita boş beyaz ekran konumu gösteriyor ama harita yok sokak yol isimleri var ama görüntü yok

3.06 için cities klasörünü indirmen lazım. Linkler GPS,Navigasyon bölümünde var. İndirdiğin klasörü E'ye at. Eğer cities klasörü varsa onu kes bilgisayarında bir yerde sakla. Daha sonra tekrar 3.04'e geçmek istersen geri atarsın :oke:

kokpit774

kokpit774

Üye
Çünkü telefonun flashına müdahale ediyorsun. Söylüyorsak bir bildiğimiz var dimi. Bunu aklıma geldi söyledim. Sen hariç burdaki herkes biliyor ve bende ona göre yayınlıyorum. Sen şimdi 0'dan gelmişsin atmak istiyorsun. Oldu ki hata yaptın telefonun tamamen çöp oldu. Yine bana söveceksin. Dua etki aklıma geldi söyledim. FW atmanın yarısında şarjın bitseydi artık telefonun sadece kapaklarını kullanabilirdin. Garanti bile yapamazdı.

dövseydin bide

aryscat

aryscat

Üye
eline sağlık kardeşim... ben biliyodum zaten sende ışık olduğunu... :) Yorumlara bakılırsa mükemel olmuş... Cepnet le indirmem sabahı bulur ... yükleyince tekrar yorum yazacam buraya...

'Şeref'

Emekli Yönetici
Factory atacaktı. Atmadan çekmişsin. Şimdi kendin manuel olarak hard format at. Kırmızı+Yeşil+Kamera Tuşu+Power Tuşu Basılı Tut Telefon Kapalıyken.
hocam local modda
normal moddaki işareti kaldırınca kaldı
ilkinde işareti kaldırmayı unutmuşumda
ayrıca done yazısı çıkınca 30 saniye kadar bekledim 2. done yazısı çıkmadı hard formatda attım tlf da sorun yok şu an

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
hocam local modda
normal moddaki işareti kaldırınca kaldı
ilkinde işareti kaldırmayı unutmuşumda
ayrıca done yazısı çıkınca 30 saniye kadar bekledim 2. done yazısı çıkmadı hard formatda attım tlf da sorun yok şu an

Hard format attıysan sorun yok

C6 v20Kullanacaklara Şimdiden Hayırlı Olsun Arkadaşlar. C6 v20 İlk TR Yapan Kişi Şerefine Nail Oldum
Şunu Söylemeliyim Ki Kendi FW'mden sonra bu fwyi kullanmak resmen Ferrariden inip Murat131'e binmeye benzedi. Ülke Seçme Ekranı Bile 2 Saniyede Geldi. Gerisini Siz Düşünün Artık :)

• Beğen
Tepkiler: unalmarado

'Şeref'

Emekli Yönetici
en çok hoşuma giden değişiklikte bu oldu

ellerin dert görmesin.

manyak_adam

manyak_adam

Üye
ellerıne saglı kardesım bıde bunu deneyecegım ben daha sarj olayına takım bu sıralar daha olmassa orjınalıne donecem ama gozum buralarda tekrar tesekkurler :)

kokpit774

kokpit774

Üye
MegaloManiaX flash ı yükledim sorunsuz çalışıyor ancak uygulama yöneticisini bulamadım kaldıracğım bir kaç program var pc suite deki yöneticide açılmıyor neden acaba ?

-------------

kimse kalmadımı forumda =)

-------------

telde buldum fakat pc suite halen açmıyor eski programlarım yüklü görünüyor yani hafıza kartının doluluğundan anladım ancak yöneticide çıkmıyor ne yapabilirim.

manyak_adam

manyak_adam

Üye
bende yeni yukledım ama yukleme yonetıcısınde sorun yok bence saglam bır hard reset daha at

web gırıs dıyorum yer ımleri tıklayınca atıyor son upload edılen cozumu bılen varmı

estami

Üye
Hard format attıysan sorun yok

C6 v20Kullanacaklara Şimdiden Hayırlı Olsun Arkadaşlar. C6 v20 İlk TR Yapan Kişi Şerefine Nail Oldum
Şunu Söylemeliyim Ki Kendi FW'mden sonra bu fwyi kullanmak resmen Ferrariden inip Murat131'e binmeye benzedi. Ülke Seçme Ekranı Bile 2 Saniyede Geldi. Gerisini Siz Düşünün Artık :)

Megalo üstadım 5800 için mi Türkçe yaptın BU FW'yi rica etsem yaptığın modlamalar (Son çıkardığın muthiş fw V3'deki modlamaları v20'ye ekleyip ) düzenleyip 5800 için olan Türkçe halini yayınlayabilirmisin inan çok makbule geçer...:oke:

Birçok kişi bekliyoruz bunu inan çok zamandır.

Senin eklediğin modlamalarla uçar bu FW...(4*4 menü,ana ekrana 20 kısayol Auto installer ve diğer modlamalarla)

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
arkadaşlar 5800 rm356 için navifirmde 52.0.007 sürümü görünüyo bu nedir acaba v60 beklerken bunu çıktı

klavyeci

klavyeci

Üye
1."Galeri Sadece E:/Images ve E:/Videos'u Tarar" demişsin ama bende ne var ne yok her yeri tarayıp gösteriyor.
2. Hemen hemen çoğu temada (Sonradan yüklenen) Telefon Yönetimine girdiğim zaman ana ekrana atıyor.

şimdilik gördüklerim bunlar dostum

halojan54

Üye
Megalo üstadım 5800 için mi Türkçe yaptın BU FW'yi rica etsem yaptığın modlamalar (Son çıkardığın muthiş fw V3'deki modlamaları v20'ye ekleyip ) düzenleyip 5800 için olan Türkçe halini yayınlayabilirmisin inan çok makbule geçer...:oke:

Senin eklediğin modlamalarla uçar bu FW...(4*4 menü,ana ekrana 20 kısayol Auto installer ve diğer modlamalarla)

adam üniversite öğrencisi bizim yüzümüzden sınıfta kalıcak ya :) ama şaka bi yana bunun bütün suçlusu kendisidir. o kadar güzel fwler yapmasaymış :P::d:

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
arkadaşlar 5800 rm356 için navifirmde 52.0.007 sürümü görünüyo bu nedir acaba v60 beklerken bunu çıktı

harbide yaaa nerede bu v60? kaç haftadır bekliyorduk çıka çıka bu çıktı

anilvasif

Üye
Arkadaslar FW atarken
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: V ICPR72_10w21.3
23-06-10
RM-356
(c) Nokia
APESW: V 51.0.006
VariantSW: V 51.0.006
Prodcode: 0591785
Setting test mode...
Setting FACTORY...
Done!

tek donede takıldı 5 dkdır napmam lzm?

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
arkadaslar fw atarken
finishing cmt session...
Restarting cmt...
Pooling phone...
Mcusw: V ıcpr72_10w21.3
23-06-10
rm-356
(c) nokia
apesw: V 51.0.006
variantsw: V 51.0.006
prodcode: 0591785
setting test mode...
Setting factory...
Done!

Tek donede takıldı 5 dkdır napmam lzm?

az önce bendede aynısı oldu ben factory set'i işaretlememişim ondanmış pili çıkardım taktım yeniden flaş attım oldu

anilvasif

Üye
bende ısaretlıydı bıraz bekledım 5 dk kdr cıkardım telefon acıldı yuklenmıs sonrasıda hard format attım sımdılık sorun yok gıbı
bakalım hayırlısı :)))

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

Sizin için modladım. Ancak hard modlama uzun zaman sürecek arkadaşlar. Şimdilik temel modlamayı yaptım. RomPatcher felan ekledim. Konuyu açtım. Moderatör onayından sonra açılır konu.

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye

PowerPython4All'ı yükle sonra bidaha dene

megalomanyax kardeş ben tekrar 4x4 kurdum yine hata verdi
linkteki prog da sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor ne yapabilirim

Üst Alt