Haritaların hangi sürümü entergre edildi acaba 3 kasım güncellemesi mi 3.06 10wk42 b01 sürümüdür inşallah.
merhaba benimde bir sorum olacak v.51 de facedeki videolara girip üzerine tıkladığımız zaten realplayer ile indirebiliyorduk video yu şimdi iste flash player falan yükle yazıyo acaba nasıl eskisi gibi videoları indirebilirim ?
ellerine sağlık herşey çok güzel ve çok sevdim bu fw yi
fakat bi sorun var pc suit ile bağlanınca önceden depoladığım telefondaki reber veya ajanda kaydını geri yükleyemiyorum çünkü dio ki telefon ile bağlantı kurulamıo :S
acaba buna bi önerin avr mı acaba yoksa bütün c6 fwlewrini yükleyince mi böle yapıo?
merhaba ben bu yeni upload ettiğinizi yüklemeye çalıştım fakat telefon 2 3 sefer açılmaya çalışıyo açılmadan kapanıyor.
MegaloManiaX kapatma tuşuna bastığında kapanıp yeniden açılıyordu bunda çözdünmü o olayı?
Tekrar ben Xpreess Media tuşu çalışmıyor.
Şuan Atılıyor Fw![]()
dostum şuanda indirdim fakat "RM-356_51.0.006_prd.core.C0r" dosyan crc hatası verdi. arşivi onardım fakat yinede crc hatası veriyor. bir daha rarlasan iyi olacak gibi
Undertaker hangi menüyü attın tele?
Arkadaşlar her fwden birer tester'a ihtiyacım var. Bu yazıdan sonra yeni fw linklerini indirip telefonuna atan şunu attım sorun şu yada sorun yok yazsın.
4x4 ben kullanıyorum 0 sorun
4x5 - Orjinal atan biri bilgi verirse çok sevinirim. Lütfen ilk sayfadaki yüklemeyi aynen izleyenler bilgi versin.

(orjinal menü)dostum şuanda indirdim fakat "RM-356_51.0.006_prd.core.C0r" dosyan crc hatası verdi. arşivi onardım fakat yinede crc hatası veriyor. bir daha rarlasan iyi olacak gibi![]()
Aynı sorun bendede var ama bu genelde BÜTÜN C6 FW lerinde oluyor daha öncede rastladım
Aynı sorun bendede var ama bu genelde BÜTÜN C6 FW lerinde oluyor daha öncede rastladım
Bide bazen bazı açılışlarda ev ekranındaki Wİ Fİ widgeti sapıtıyor kapatıp açtığımda düzeliyor
--------------- Ekleme ---------------
Kardeş ben yeni koyduğunu yükledim fakat telefon yönetimi gene açılmıyor(orjinal menü)