(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

alpmurat

Üye
Haritaların hangi sürümü entergre edildi acaba 3 kasım güncellemesi mi 3.06 10wk42 b01 sürümüdür inşallah.

serukanu7

Üye
merhaba benimde bir sorum olacak v.51 de facedeki videolara girip üzerine tıkladığımız zaten realplayer ile indirebiliyorduk video yu şimdi iste flash player falan yükle yazıyo acaba nasıl eskisi gibi videoları indirebilirim ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Haritaların hangi sürümü entergre edildi acaba 3 kasım güncellemesi mi 3.06 10wk42 b01 sürümüdür inşallah.

Versiyon: v3.06 10wk36 b06

merhaba benimde bir sorum olacak v.51 de facedeki videolara girip üzerine tıkladığımız zaten realplayer ile indirebiliyorduk video yu şimdi iste flash player falan yükle yazıyo acaba nasıl eskisi gibi videoları indirebilirim ?

Onun fw ile alakası yok. Tam hatırlamamamla birlikte galiba facebook mobil ile girince indiriyordu. Yada facebook touch ile. Ama fw ile alakası yok onu bil yani.

coskuncay19

coskuncay19

Üye
ellerine sağlık herşey çok güzel ve çok sevdim bu fw yi
fakat bi sorun var pc suit ile bağlanınca önceden depoladığım telefondaki reber veya ajanda kaydını geri yükleyemiyorum çünkü dio ki telefon ile bağlantı kurulamıo :S
acaba buna bi önerin avr mı acaba yoksa bütün c6 fwlewrini yükleyince mi böle yapıo?

PriZm

PriZm

Üye
Off Off Şimdi tekrarmı indirecem 100 mb yi yaw kotaya fena yazacak:vur

serukanu7

Üye
merhaba ben bu yeni upload ettiğinizi yüklemeye çalıştım fakat telefon 2 3 sefer açılmaya çalışıyo açılmadan kapanıyor.

coskuncay19

coskuncay19

Üye
tekrar yükle ve basamakları düzgün yap bence ya çünkü ben yeni yükledim bi problem yok...

PriZm

PriZm

Üye
MegaloManiaX kapatma tuşuna bastığında kapanıp yeniden açılıyordu bunda çözdünmü o olayı?

coskuncay19

coskuncay19

Üye
bende öle bi problem yok açıkçası

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık herşey çok güzel ve çok sevdim bu fw yi
fakat bi sorun var pc suit ile bağlanınca önceden depoladığım telefondaki reber veya ajanda kaydını geri yükleyemiyorum çünkü dio ki telefon ile bağlantı kurulamıo :S
acaba buna bi önerin avr mı acaba yoksa bütün c6 fwlewrini yükleyince mi böle yapıo?

C6ların çoğunda mevcuttur bu. Aldığınız yedekleri farklı C6'ya yüklemeye çalıştığınızda ya hata verir yada yükler ama telefonda buglar ortaya çıkar.

merhaba ben bu yeni upload ettiğinizi yüklemeye çalıştım fakat telefon 2 3 sefer açılmaya çalışıyo açılmadan kapanıyor.

Yüklemede hata yapmış olabilirsiniz. Tekrar flaslamayı deneyin. Flashlarken ilk sayfadaki yönergeleri aynen izleyin. Sonucu burdan yazın. Şahsen ben şuan 4x4 kullanıyorum. Şuana kadar sorun bulamadım.

alpmurat

Üye
Tekrar ben Xpreess Media tuşu çalışmıyor.

coskuncay19

coskuncay19

Üye
ya egaloman böle bişi yok vallaha ellerine sağlık çok ama çok güzel bi fw bayıldım ya
çok hızlı çok güzel ve özellikle dikkat ettiğim nokta tema efekti. çünkü efektler teli yavaşlatır bunda öle bi durum yok vede telefonu yan çevirdiğimde ise yine efektle dönüo tel çok ama çok beğendim öve öve bitmez senin emeğin ellerine sağlık
ŞİMDİDEN HERKESE HAYIRLI OLSUN xD

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
MegaloManiaX kapatma tuşuna bastığında kapanıp yeniden açılıyordu bunda çözdünmü o olayı?

Orjinal menulu fwde hata vardı. Bende sorunsuz olan 4x4ü baz alarak 4x5 ve orjinal menülüleri tekrar repackledim. Sorunların hepsi düzeldi

--------------- Ekleme ---------------

Tekrar ben Xpreess Media tuşu çalışmıyor.

Kardeşim hangi menuluyu kurdun? Bizzat kendi telime fw atacam sorun var dediğin fwyi. Kendimde 4x4 var. Sorun yok.

PriZm

PriZm

Üye
Şuan Atılıyor Fw:ehe

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Şuan Atılıyor Fw:ehe

Undertaker hangi menüyü attın tele?

Arkadaşlar her fwden birer tester'a ihtiyacım var. Bu yazıdan sonra yeni fw linklerini indirip telefonuna atan şunu attım sorun şu yada sorun yok yazsın.

4x4 ben kullanıyorum 0 sorun
4x5 - Orjinal atan biri bilgi verirse çok sevinirim. Lütfen ilk sayfadaki yüklemeyi aynen izleyenler bilgi versin.

PriZm

PriZm

Üye
ben şuan orjinali yükledim bütün heryerine girip bakacağım bug varmı die bulursam hemen yazarım ki bulucağımı sanmıyorum:oke:

coskuncay19

coskuncay19

Üye
orjinal attım ben arasıra xpress music kısayol çalışmıo bazen çalışıo ve teli kapattığımızda arasıra kendi kendine başlatıo bende yeni sorun vermeye başladı

efsanekralx1

Üye

Undertaker hangi menüyü attın tele?

Arkadaşlar her fwden birer tester'a ihtiyacım var. Bu yazıdan sonra yeni fw linklerini indirip telefonuna atan şunu attım sorun şu yada sorun yok yazsın.

4x4 ben kullanıyorum 0 sorun
4x5 - Orjinal atan biri bilgi verirse çok sevinirim. Lütfen ilk sayfadaki yüklemeyi aynen izleyenler bilgi versin.
dostum şuanda indirdim fakat "RM-356_51.0.006_prd.core.C0r" dosyan crc hatası verdi. arşivi onardım fakat yinede crc hatası veriyor. bir daha rarlasan iyi olacak gibi :)

PriZm

PriZm

Üye
Aynı sorun bendede var ama bu genelde BÜTÜN C6 FW lerinde oluyor daha öncede rastladım
Bide bazen bazı açılışlarda ev ekranındaki Wİ Fİ widgeti sapıtıyor kapatıp açtığımda düzeliyor

Kardeş ben yeni koyduğunu yükledim fakat telefon yönetimi gene açılmıyor:vur(orjinal menü)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
dostum şuanda indirdim fakat "RM-356_51.0.006_prd.core.C0r" dosyan crc hatası verdi. arşivi onardım fakat yinede crc hatası veriyor. bir daha rarlasan iyi olacak gibi :)

Hangi menü kardeşim? Bide ben çekeyim şu dosyayı.

EDIT: Bütün dosyaları çektim. CRC Hatası Vermedi.

Aynı sorun bendede var ama bu genelde BÜTÜN C6 FW lerinde oluyor daha öncede rastladım

Xpress tuşu sorunu mu var Orjinal menude?

Bide bazen bazı açılışlarda ev ekranındaki Wİ Fİ widgeti sapıtıyor kapatıp açtığımda düzeliyor

Kardeş ben yeni koyduğunu yükledim fakat telefon yönetimi gene açılmıyor:vur(orjinal menü)

Şimdi kendime orjinal menuluyu yüklüyorum. Sorun Orjinal menulude sanırım.

Üst Alt