(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
sadece ufak bir sorunum var ovi store dediğiniz gibi yaptım yanlız ovi storeye girdiğim zaman hangi bağlantıyla ovide gezeceğimi sormuyor yani wlan la giremeyorum oviye direk vodafone internetle bağlanmaya çalışıyor ne yapabilirim acaba

--------------- Ekleme ---------------

sadece ufak bir sorunum var ovi store dediğiniz gibi yaptım yanlız ovi storeye girdiğim zaman hangi bağlantıyla ovide gezeceğimi sormuyor yani wlan la giremeyorum oviye direk vodafone internetle bağlanmaya çalışıyor ne yapabilirim acaba

sorunu çözdüm ayarlardan onaydan sonra yap dedim tamamdır arkadaşım dün gece kurdum bu fw yi gerçekten hızlı ve stabil ayrıca 0 sorun ellerine sağlık:oke:

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

alpmurat

Üye
Ovi Haritalar 3.06 betanın son sürümü yükleyemiyorum dosya eksik diyor. Haritalarda oturum acamıyorum... Haritalara girfğime Nokia Hesabına giriş yapamıyorum. Giriş ayarlarına tıkladımmı sistem hatası diyor!

YavuzHaris

YavuzHaris

Üye
rompatcher yüklenmiyor + menüde ikonların altında gereksiz karakterler yer alıyor :S

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Maps 3.06 Login Problemi
Telefon Yönetimine Girmeme (Sadece Orjinal Menülü Olanda Mevcuttu)
Web Yer İmleri Sorunu.
(Sadece Orjinal Menülü Olanda Mevcuttu)
BtSwitch dahili birleşen hatası düzeltildi.

Üstteki Sorunlar Yeni Linklerde Düzeltilmiştir. Upload Ediliyorlar Şuan. Bir Anlık Dalgınlığıma Gelip Bazı Dosyaları İçinde Unutmamdan Kaynaklanan Sorunlardan Dolayı Sizden Tekrar Tekrar Özür Dilerim.

DZMusicKey'de Hata Yok. Telefon Tuş Kilidi Kilitli İken Bir Önceki Parça İçin = Yeşile Basılı Tutun. Bir Sonraki Parça İçin = Kırmızıya Basılı Tutun. Şarkıyı Duraklatmak İçin = Kamera Tuşuna Basın. Diğer Tuşlarda Basılı Tutmanız Gerek.

RomPatcher eklendi. FW Yüklemeden sonra hafıza kartına patches klasörü oluşturun ve eski rmp dosyalarınızı oraya atın. E'de patches klasörü koymadığınız sürece RomPatcher atacaktır.

manyak_adam

manyak_adam

Üye
ben su an v2 deyım tek derdım sarj 1 gun 1 bucuk gun gıdıyor ama gayet stabıl bu v3 sarj ı test eden oldumu acaba

klavyeci

klavyeci

Üye
Linkler ne zaman eklenir acaba?Sabırsızım bekliyorum

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ya bide 3x2 menu yok galiba bide bu 5800 v60 ne zaman çıkacak yaw tabi bunu yazmam sizi kızdırabilir sonuçta emek verip kendi modifiye yazılım yapıyorsunuz yinede teşekkürler.

3x2 yok 2x3 var ama oda kullanışsız olduğu için fwlerimde ona yer vermiyorum. v60'ın çıkacağı garantisi bile yok.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
3x2 yok 2x3 var ama oda kullanışsız olduğu için fwlerimde ona yer vermiyorum. v60'ın çıkacağı garantisi bile yok.

ne bilim artık millet v60 a odaklanmış bekliyor ama bende umudumu kestim süreyi aştılar nokia kendisi duyurmuştu dedi ama nafile :S

valla 30 dk dolmak üzere :D

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
eline sağlık başarılı bir çalışma olmuş.Yükledim.Bir kaç sorum olacak.
1-Menülerde Rompatcher'ı göremedim? entegre demişsin ikonu yok mu ?
2-Xplore 1.50 kurdum.(2 ikonlu olan) trial ikonlu olanı çalıştırınca 3 sn bekliyor ve Private vs klasörleri + açık olarak görebiliyor.Ancak normak Xplore ikonlusunu çalıştırınca Private vs klasörlerin içini görmüyor yani pasif ?
3-C'de Resource klasörü yok.Kendim klasör oluşturmayı denedim izin vermedi?
4-Rompather programını C yada E ye kuramadım ?
Tşk........

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ne bilim artık millet v60 a odaklanmış bekliyor ama bende umudumu kestim süreyi aştılar nokia kendisi duyurmuştu dedi ama nafile :S

valla 30 dk dolmak üzere :D

Dolmadan paylaştım. Sömür linkleri bakalım :)

eline sağlık başarılı bir çalışma olmuş.Yükledim.Bir kaç sorum olacak.
1-Menülerde Rompatcher'ı göremedim?
2-Xplore 1.50 kurdum.(2 ikonlu olan) trial ikonlu olanı çalıştırınca 3 sn bekliyor ve Private vs klasörleri + açık olarak görebiliyor.Ancak normak Xplore ikonlusunu çalıştırınca Private vs klasörlerin içini görmüyor yani pasif ?
3-C'de Resource klasörü yok.Kendim klasör oluşturmayı denedim izin vermedi?
4-Rompather programını C yada E ye kuramadım ?
Tşk........

Yeni Linkleri İndirin. Eski Linklerde Hata Yapmıştım. Düzelttim.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
oh be nihayet linkler entegre edildi. teşekkürler Size 1 tane Hotfile Premium Hediye Ediyorum

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
RomPatcher Ekledim Ayrıyetten Ancak İlk Sayfadada Yazdığım Gibi Kendisi Patches klasörü oluşturmayacak. Siz gerekli gördüğünüz rmp dosyalarını internetten yada eskiden kullandıklarınızı flashtan sonra hafıza kartını takıp patches klasörü oluşturarak rmplerinizi oraya atın. Aksi taktirde RomPatcher'a girdiğinizde patches klasörünü göremediği için atacaktır.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
walla su anda yükleme yapıyor ama şarj 3 çubuktu inşallah sorun olmaz

cmt->PAPUB keys already sent...
cmt->PAPUB keys already sent...
Sending CMT HASH for SOS*UPDAPP
Sending CMT HASH for SOS*ENO
Sending CMT HASH for SOS*DSP0
Sending CMT HASH for SOS*ISASW
Sending CMT HASH for SOS+CORE
Sending CMT HASH for SOS+ROFS1
Processing C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (Orjinal Menu)\5800_C6_MegaloManiaX_v3.V01...
Sending CMT HASH for SOS+ROFS2
Write result 27: 1701
Processing C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\MegaloManiaX C6 v3 (Orjinal Menu)\5800-C6_MegaloManiaX.uda.fpsx...
Rebooting...
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: V ICPR72_10w21.3
23-06-10
RM-356
(c) Nokia
APESW: V 51.0.006
VariantSW: V 51.0.006
Prodcode: 0559373
Setting test mode...
Setting FACTORY...
Operation took 0 minutes 8 seconds...
Done!
Done!

İşte Olay Budur Yükleme Tamamlandı Hayır Uğurlu Olsun TEeşekkürler.

estami

Üye
Megalo üstadım müthiş olmuş ellerine sağlık....

Senden ricam sırf arama ekranından dolayı çok seveni var c6 v20 5800 için olan FW'ler ama Türkçeleşince sorun oluyor rica etsek onuda modlarmısın...(pandora da yapıldı ama Arama ekranı Türkçe değil maalesef diğer bölümler Türkçe) El atarsan sevindirisin bizleri hem hızlı hem dokunmatiği hassas hemde batarya süreside mükemmel..

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Megalo üstadım müthiş olmuş ellerine sağlık....

Senden ricam sırf arama ekranından dolayı çok seveni var c6 v20 5800 için olan FW'ler ama Türkçeleşince sorun oluyor rica etsek onuda modlarmısın...(pandora da yapıldı ama Arama ekranı Türkçe değil maalesef diğer bölümler Türkçe) El atarsan sevindirisin bizleri hem hızlı hem dokunmatiği hassas hemde batarya süreside mükemmel..

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

PANDORA yapabileceğinin en iyisini yapmış o zaman. Bende bu fwden önce resmi olmayan c6v20 üzerinde uğraştım. Maalesef arama ekranı Türkçe olmuyor. Çünkü farklı şekilde kodlanmıştır. Bunu da ancak Nokia yetkilileri bilir. Resmi olarak çıkmasını bekleyeceğiz. Sonra Navifimden içinde Türkçe olan bir c6 v20 indirip entegre c6 v20'ye koyacağız. Ama resmi olarak çıkmadığı için yapamıyoruz.

Üst Alt