(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Konu Sahibi
Tmm kardeşim Ellerine sağlık 2 ci Fw attık tan sonra düzeldi medya tuşu ve telefon yönetimi açılıyor yanlış Alarm verdiğim için Özür

Arkadaşlar ben kimseye kızmıyorum. Hatta bende çalışır hotfile'a atarken rar bozulmuş olabilir diye sizden test etmenizi istedim. Sizden TEST etmenizi istediysem ve ilk sayfaya JAF kurulumu adım adım anlatmışsam bir bildiğim var demektir.

Benim fwlerimde bildiğiniz yükleme talimatlarını kesinlikle uygulamayın. Ben zaten yeni bir fw çıkardığımda bu işten hiç anlamayanın bile yapabileceği kadar basit dilde anlatıyorum. O yüzden benim fwlerimde benim yükleme talimatlarımı izleyin.

Örnek forumda v2 yüklemesinde Normal Mode'u işaretlenecek olarak yazdım. Ama v3 'te bunu kaldırdım. Çünkü telefonu normal mode'a alırken bug yaratabilecek bir dll dosyası var v3. Bu yüzden v3'ün yüklemesinde bunu işareti kaldırılacak olarak yazdım. Sanmayın ki MegaloManiaX bir konu hazırlayıp hepsine aynı anlatımı basıyor Sözüm genel olarak herkese sana alıntı yaptım UnderTaker ama demek istediğim anlaşılsın diye

Müzik dinlerken kırmızı yeşil ve kamera tuşlarını kullandım onlarda da sorun yok

Bence Orjinal Menü %100 Düzgün

PriZm

Üye
Tmm patron Yine Teşekkürler

ozgunb

Üye
C6 v2'de kullandığın nokia theme white temasını paylaşabilir misin

Konu Sahibi
hala crc hatası veriyor 4x5

Bekle arkadaşım iniyor. Hotfiledan çekiyorum şuan. Bende hata vermezse burdan yazarım. O zaman pcnde vardır bir sorun.

KARDEŞ TELEFON YÖNETİMİ SADECE NOKİA THEME BLACK DA AÇILMIYOR ÖTEKİLERİNDE AÇILIYOR PEK ÖNEMLİ DEĞİL GERÇİ TEMAYI KULLANMAYIZ OLUR BİTER

Evet o temada hata veriyor. Zaten illet bir tema kaldırılmıyorda. Bu hata için linkleri tekrar yenilemeye değmez

Beyler ben anlamadım hangi programları indircem birileri ya bu konuya mesaj atsın yada ö.m atsın yardım edin lütfen.

İlk sayayı aynen oku.

Klavyene farene sağlık megaloman şimdi indiriyorum 4x5 menülüyü

güle güle kullan kardeşim.

Bunu yükledikten sonra silmek için napıcaz

Navifimden orjinal fwyi indirip JAF ile USE INI seçeneğini kullanarak flashlayacaksın. Detaylar orumda mevcut.

Müzik dinlerken kırmızı yeşil ve kamera tuşlarını kullandım onlarda da sorun yok

Bence Orjinal Menü %100 Düzgün

Sadece black theme'de bir hata var o fwde zaten silinmiyor.

Tmm patron Yine Teşekkürler

Güle güle kullanın

bodegas

Üye
Teşekkürler.. Hemen deniyorum

SEKOLELE

basılı tutmak gerekiyo bende ileri geri durdurma hepsi çalışıyo şimdi işi çözdüm

olgu002

Üye
MegaloManiaX kardeşim ben fw atmayı yeni gördüm ama henüs pcye jaf biLe yükleyemedim tüm dosyaları indirdim fakat win7 olmasından kaynaklanacak ki daha jaf bile yükleyemedim en başından sonuna ne yapmamıs gerektiiini nerden örenebilirm ya da ne yapmam gerekior :S ? yardım pls

SEKOLELE

MegaloManiaX kardeş bi şey sorcam uygulamalardan autoinstallere giriyom no/e/thinkChange/c/or bu hatayı veriyo ne yapmam lazım ?

--------------- Ekleme ---------------

start Install yaptıktan sonra oluyo o hata yüklen miyo prolar

mardok

Üye
megalomaniax gerçektende bu işlerden iyi anlıyorsun yakında C6 Fw 5230 içinde çıkacak ona da bi el atarsın artık

Denibo

Üye
eline sağlık arkadaşım diğerleri gibi karmaşık açıklama yapmıosun gayet düzgün açıklama

essenyel

Üye
bu fw süper olmuş tşkkr senin dediklerini aynen uyguladım ama hafıza kartımdaki müzikleri görmüyor bunu nasıl haledecem

SEKOLELE

e/ses dosyaları/music klasörüne atarsan okur kardeşim

Konu Sahibi

Güle güle kullanın

MegaloManiaX kardeş bi şey sorcam uygulamalardan autoinstallere giriyom no/e/thinkChange/c/or bu hatayı veriyo ne yapmam lazım ?

E:/thinkchange/c/
E:/thinkchange/e/

E'ye bu klasörleri oluşturun. c'ye yüklenmesini istediğin programları E:/thinkchange/c/, e'ye yüklenmesini istediğiniz programları da E:/thinkchange/e/'ye atın. Start install'e tıklayın.

megalomaniax gerçektende bu işlerden iyi anlıyorsun yakında C6 Fw 5230 içinde çıkacak ona da bi el atarsın artık

Sırf MaxiCep üyeleri için yaparım ama 5230 telefonum olmadığı için teknik destek veremem. Bu yüzden 5230 üzerinde çalışmayı düşünmüyorum.

eline sağlık arkadaşım diğerleri gibi karmaşık açıklama yapmıosun gayet düzgün açıklama

Sağolasın sonuçta herkes fw edit ustası değil. Ona göre anlatım yapmalıyım.

PriZm

Üye

Kardeşim MegaloManiaX bu fw ye sadece auto installeri koymus yani yükleme dosyaları yok onları sonra sen koyacan yani normal..

essenyel

Üye
tşk kardeşlerim helal osun çok süper bir fw gerçekten