MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tmm kardeşim Ellerine sağlık 2 ci Fw attık tan sonra düzeldi medya tuşu ve telefon yönetimi açılıyor yanlış Alarm verdiğim için Özür
orjinale gerimi dönmek istiyosunbunu yükledikten sonra silmek için napıcaz
Tmm patron Yine TeşekkürlerArkadaşlar ben kimseye kızmıyorum. Hatta bende çalışır hotfile'a atarken rar bozulmuş olabilir diye sizden test etmenizi istedim. Sizden TEST etmenizi istediysem ve ilk sayfaya JAF kurulumu adım adım anlatmışsam bir bildiğim var demektir.
Benim fwlerimde bildiğiniz yükleme talimatlarını kesinlikle uygulamayın. Ben zaten yeni bir fw çıkardığımda bu işten hiç anlamayanın bile yapabileceği kadar basit dilde anlatıyorum. O yüzden benim fwlerimde benim yükleme talimatlarımı izleyin.
Örnek forumda v2 yüklemesinde Normal Mode'u işaretlenecek olarak yazdım. Ama v3 'te bunu kaldırdım. Çünkü telefonu normal mode'a alırken bug yaratabilecek bir dll dosyası var v3. Bu yüzden v3'ün yüklemesinde bunu işareti kaldırılacak olarak yazdım. Sanmayın ki MegaloManiaX bir konu hazırlayıp hepsine aynı anlatımı basıyorSözüm genel olarak herkese sana alıntı yaptım UnderTaker ama demek istediğim anlaşılsın diye
hala crc hatası veriyor 4x5
KARDEŞ TELEFON YÖNETİMİ SADECE NOKİA THEME BLACK DA AÇILMIYOR ÖTEKİLERİNDE AÇILIYOR PEK ÖNEMLİ DEĞİL GERÇİ TEMAYI KULLANMAYIZ OLUR BİTER
Beyler ben anlamadım hangi programları indircem birileri ya bu konuya mesaj atsın yada ö.m atsın yardım edin lütfen.
Klavyene farene sağlık megaloman şimdi indiriyorum 4x5 menülüyü
Bunu yükledikten sonra silmek için napıcaz
Müzik dinlerken kırmızı yeşil ve kamera tuşlarını kullandım onlarda da sorun yok
Bence Orjinal Menü %100 Düzgün
Tmm patron Yine Teşekkürler
C6 v2'de kullandığın nokia theme white temasını paylaşabilir misin
basılı tutmak gerekiyo bende ileri geri durdurma hepsi çalışıyo şimdi işi çözdüm
MegaloManiaX kardeşim ben fw atmayı yeni gördüm ama henüs pcye jaf biLe yükleyemedim tüm dosyaları indirdim fakat win7 olmasından kaynaklanacak ki daha jaf bile yükleyemedim en başından sonuna ne yapmamıs gerektiiini nerden örenebilirm ya da ne yapmam gerekior :S ? yardım pls
Teşekkürler
MegaloManiaX kardeş bi şey sorcam uygulamalardan autoinstallere giriyom no/e/thinkChange/c/or bu hatayı veriyo ne yapmam lazım ?
--------------- Ekleme ---------------
start Install yaptıktan sonra oluyo o hata yüklen miyo prolar
megalomaniax gerçektende bu işlerden iyi anlıyorsun yakında C6 Fw 5230 içinde çıkacak ona da bi el atarsın artık
eline sağlık arkadaşım diğerleri gibi karmaşık açıklama yapmıosun gayet düzgün açıklama
Kardeşim MegaloManiaX bu fw ye sadece auto installeri koymus yani yükleme dosyaları yok onları sonra sen koyacan yani normal..MegaloManiaX kardeş bi şey sorcam uygulamalardan autoinstallere giriyom no/e/thinkChange/c/or bu hatayı veriyo ne yapmam lazım ?
--------------- Ekleme ---------------
start Install yaptıktan sonra oluyo o hata yüklen miyo prolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?