yldzyalcin
Üye
telefonun hackli değilse telefonla o bilgilere ulaşamazsın ikanı yokBılgı ıcın Tskler ama ben ztn kurdum kurduktan sonrası bolesı bırsey yapılıosa yapabılırım tekrardan bı dunya programı yukluyemem))
FW atıldıktan sonrası baska bır yolu varsa paylasırsanız memnun olurum yoksada yapcak bırsey yok))
FW ile ilgilendiğin için teşekkürler kardeşim. Herkese diyorum ilk sayfayı okuyun diye ama nafile..
Garmin v6.0.10 TEST Edildi Sorunsuz Çalışıyor
NDrive v9.3 İlk Sayfadaki Linkten Kurun. PIPS Kurmayın.
Yapacağım ama okulum açılıyor. Bir tarih veremiyorum o yüzden.
Web'den ayarlara ordanda genele gir bağlantıyı gerektiğinde sor olarak ayarla. Sonra teli aç kapa. İnternete girceğin zaman yada ovi veya başka programa direk gir. O Sana Eğer kablosuzun çekiyorsa önüne listeleyecek bağlantı olarak. Yani WLAN'dan bağlama. C6 Fwlerde WLAN Buglı.
MegaloManiaX C6 v3 v 51 tabanına kurulmuş bi fw o yüzden v 52 yükledikten sonra tekrar bu fw yi yüklerseniz telefonunz kullanılamaz hale gelebilir (kapakları kullanabilirisiniz)ben v52 yi yükledim acaba bunu yüklersem sorun olurmu
simaros v52 yüklediysen v3 ü yükledikden sonra telin acilmayacak. Bende malesef gec farkina vardim bayada zamanimi aldi düzeltmek.yani senin anlayacagin benim gibi beklemek zorundasin.MegalomaniaX nokia 5800 v52 icin yaptiginda yükleyebiliriz ancak. fw 52 den 51 e dönüs yoktur.ayriyetten fw 52 de hic bir degisiklik yok sayilir.Anlasilan Nokia 5800 koyuvermis
megalomaniax c6 v3 v 51 tabanına kurulmuş bi fw o yüzden v 52 yükledikten sonra tekrar bu fw yi yüklerseniz telefonunz kullanılamaz hale gelebilir (kapakları kullanabilirisiniz)
dün geceden beri uğraşıyorum hacklemek için herşeyi adım adım da yapıyorum olmuyor daha önceden bir çok kez hackledeim ama şimdi olmuyo jaf ile bitürlü yapamadım flash a basıyorum evet e basar basmaz power tuşuna bastıktan sonra searcing phone yazıyo sonra not found :S
ewet okudum ama olmuyor nedense daha önce defalarca yaptım bunu başaramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?