(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

PriZm

Üye
MegaloManiaX bu arada bu fw kendi temalarından başka tema kaldırmıyor galiba
6 tane tema kurdum hicbirisinde telefon yöneticisine girmedi

--------------- Ekleme ---------------

tekrar attım local modda kaldı tel
pili cıkar tak power tusuna bas acılır

Konu Sahibi
tekrar attım local modda kaldı tel

İki kere Done yazdıysa çek kabloyu bataryayı çıkar tak. İlk sayfada yazdım kalabilir diye.

Şimdi Reddish by Nahid'i denedim. Sorunsuz açıyor? Hangi temaları denedin?

Pure Gold Pizero yuda denedim. Sorunsuz. Bi Restart Atın Telefonunuza İsterseniz. Bu Arada Yüklemelerini Hatalı Olan Nokia Theme Black temasında iken yapmayın. Öyle yaptıysanız kurduklarınızı silin ve S60 ile başlayan temalardayken kurulumlarınızı yapın.

'Şeref'

Emekli Yönetici

sağol hocam ya tlf gitti sandım

PriZm

Üye
Şimdi Reddish by Nahid'i denedim. Sorunsuz açıyor? Hangi temaları denedin?[/QUOTE]
Greenium 3
Dark skull
symbian dark blue

Şimdi Reddish by Nahid'i denedim. Sorunsuz açıyor? Hangi temaları denedin?[/QUOTE]
Greenium 3
Dark skull
symbian dark blue
çalışan tema varsa link verebilirmiydin kardeşim?

İki kere Done yazdıysa çek kabloyu bataryayı çıkar tak. İlk sayfada yazdım kalabilir diye.

Şimdi Reddish by Nahid'i denedim. Sorunsuz açıyor? Hangi temaları denedin?
Greenium 3
Dark skull
symbian dark blue

Greenium 3
Dark skull
symbian dark blue

[/QUOTE]

son bir soru affınıza sığınarak 1. sayfada < Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın > denmiş acaba power tuşuna telefonu açmak içinmi basıyoruz kapatmak için mi çokmu oluyorum evet çok oluyorum

Konu Sahibi
MegaMan doğruluk payı var mı baktın mı Navifirm e?

evet v20 çıkmış. Şimdi c6 v20yi tr yapacağım. Bu gecede uyku yok

Kardeş fwyi atarken telefon zaten kapalı modda olacak. Sen bi kere basacaksın. Basılı tutma. O algılayacak.

o yazıyı görür görmez hemen o tuşa bas ve çek kardeş ama basılı tutma ve hızli davran

Konu Sahibi
v20 yimi beklesek ne

v20'yi sizin için içini hiç değiştirmeden türkçeleştirip. Bir kere kendi telime flashlayıp test ederek size sunacağım. Sizin için yapıyorum çünkü c6v20 yi kullanmayı düşünmüyorum. Kendi fwmin yanında çok yavaş bir fw.

o yazıyı görür görmez hemen o tuşa bas ve çek kardeş ama basılı tutma ve hızli davran

Denibo

Üye
herşey çok güzzel fakat resimlerimi e:/ images e atıyorum görmüyor resimlerimi..mp3 lerimi sounda atıyorum onları görüyor fakat resimleri images e attıgımda görmüyor neden acaba

akrep16

Üye
haritada yerleri neden göstermiyor ???

MegaMan navifirmdeki v20 orjinal de bundan önceki v20 cfwler çakmamıydı? Birde bu yenı çıkan v20 türkçe değil miki?

Konu Sahibi
herşey çok güzzel fakat resimlerimi e:/ images e atıyorum görmüyor resimlerimi..mp3 lerimi sounda atıyorum onları görüyor fakat resimleri images e attıgımda görmüyor neden acaba

Birde imagesin içinde bir klasör oluşturup resimleri oraya atmayı dene bakalım.

haritada yerleri neden göstermiyor ???

Yerler derken?

MegaMan navifirmdeki v20 orjinal de bundan önceki v20 cfwler çakmamıydı? Birde bu yenı çıkan v20 türkçe değil miki?

Daha önceki EMEA idi. Yani sızdırılmış. Yeni çıkan fw türkçe ama 5800a entegre edilmiş versiyon türkçe deil. Şimdi orjinal fwdeki tr dil dosyalarını tek tek toplayıp 5800 entegre fwye atacağım.

süresini sormuştum yazılım atma süresi nedir acaba bir bilgin varmı kardeşim ?

1dk sürmez. Şarjını kontrol et. 5 çubuktan aşağı ise riskli.

özür diliyorum sözlerine muhalefet olarak algılama ama 1 dk lık bir iş için neden çok şarz gereksinimi var bilgilendirirmisin