PriZm
Üye
pili cıkar tak power tusuna bas acılırtekrar attım local modda kaldı tel
tekrar attım local modda kaldı tel
MegaloManiaX bu arada bu fw kendi temalarından başka tema kaldırmıyor galiba
6 tane tema kurdum hicbirisinde telefon yöneticisine girmedi
--------------- Ekleme ---------------
pili cıkar tak power tusuna bas acılır
sağol hocam ya tlf gitti sandımMegaloManiaX bu arada bu fw kendi temalarından başka tema kaldırmıyor galiba
6 tane tema kurdum hicbirisinde telefon yöneticisine girmedi
--------------- Ekleme ---------------
pili cıkar tak power tusuna bas acılır
Greenium 3İki kere Done yazdıysa çek kabloyu bataryayı çıkar tak. İlk sayfada yazdım kalabilir diye.
Şimdi Reddish by Nahid'i denedim. Sorunsuz açıyor? Hangi temaları denedin?
Greenium 3
Dark skull
symbian dark blue
çalışan tema varsa link verebilirmiydin kardeşim?
MegaloManiaX kardeş, C6 V20 Türkçe çıkmış Navifirm'den baktım
MegaMan doğruluk payı var mı baktın mı Navifirm e?
son bir soru affınıza sığınarak 1. sayfada < Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın > denmiş acaba power tuşuna telefonu açmak içinmi basıyoruz kapatmak için mi çokmu oluyorum evet çok oluyorum
son bir soru affınıza sığınarak 1. sayfada < Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın > denmiş acaba power tuşuna telefonu açmak içinmi basıyoruz kapatmak için mi çokmu oluyorum evet çok oluyorum
v20 yimi beklesek ne
o yazıyı görür görmez hemen o tuşa bas ve çek kardeş ama basılı tutma ve hızli davran
herşey çok güzzel fakat resimlerimi e:/ images e atıyorum görmüyor resimlerimi..mp3 lerimi sounda atıyorum onları görüyor fakat resimleri images e attıgımda görmüyor neden acaba
haritada yerleri neden göstermiyor ???
MegaMan navifirmdeki v20 orjinal de bundan önceki v20 cfwler çakmamıydı? Birde bu yenı çıkan v20 türkçe değil miki?
süresini sormuştum yazılım atma süresi nedir acaba bir bilgin varmı kardeşim ?
İki kere Done yazdıysa çek kabloyu bataryayı çıkar tak. İlk sayfada yazdım kalabilir diye.
Done yazısı 1 tane çıktı usb yi ve pili söktüm tel sorunsuz açıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?