Duyuru Yeni 2016 Forum Tasarımı Tüm Detaylar ve Öneriler

cyborg78

Üye
fake üyeliklere ek enlem olarak zorunlu hale getirildi sanırım artık
bi yandan güzel uygulama fake üyeler için
ama benim tek bu var bu forumda e-mailimde belli "g_mail" kodlu, yinede ben düşünmüyorum yazmayı nabalım sağlık olsun kapanırsa, belki son yazım bu giremezsem
28.04.2017

İnternette ne araması yaparsan ona göre reklam çıkar. (Google reklamları bu şekilde çalışıyor)

Çözüm için kullanıcı reklam verileri gibi bişe vardı. Onları temizleyip sen seçebilirsin ilgi alanlarını.

Tepkiler: Murat Alper
19 mayıs grafiğini kim hazırladıysa çok güzel olmuş eline sağlık.umarım hazır şablon değildir.EMEK varsa çok güzel olmuş herşeyin orjınali güzel çünkü

Tepkiler: Dogus Pertez
Biz site içi reklam fazla dedikçe inadına mı her yere reklam yerleştiriliyor?
Sağdan soldan üstten derken alttan da reklam geldi tam oldu.
Oldu olacak tüy dikme adına mesaj girdiğimiz text boxa da reklam koyun reklamı kapatana kadar en az 2-3 tıklama alırsınız!!
Ciddi ciddi bu reklam önerimi dikkate alın!!!

Tepkiler: PALA., Murat Alper ve cyborg78

ModX

Moderator
Reklamlardan mesaj okuyamıyoruz.

Tepkiler: PALA. ve AIS
Her yer Reklam...

Son düzenleme:
Tepkiler: PALA., Aybin.Kilic ve konyalimehmet
Artık bu siteye girince her yerden reklam fışkırıyor. Uzmanlastiginiz tek nokta zaten reklam. Gerisi boş.

Tepkiler: PALA., Murat Alper ve TheNightMare.
Birde ozan bey üe olan herkese sitede reklam olmayacak dediydi 6 ay sonra unuttun bunları mübarek site reklamdan geçilmiyor

Tepkiler: PALA., cyborg78, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
Bilmeyenler için, Artik Avatar Resminize Gif. Formatında Resim Koyabilirsiniz...

Son düzenleme:
Tepkiler: PALA., MaxipmaN ve Buğra

PALA.

Üye
Telefonla forumda dolaşmak zor oluyor, donanım haber gibi biraz küçültün reklamları ve yan tarafa alın mümkünse...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilmeyenler için, Artik Avatar Resminize Gif. Formatında Resim Koyabilirsiniz...
Kullandığın avatarın manası çok derin

Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
evet benim telefon üstteki son cevaplar kısmı açılırken can çekişiyor
olacak bi mini sürüm eskisi gibi.
50kb altı bayrak gif bulan taktik versin.

PALA.

Üye
Opera mini kullanıyorsanız saçma reklamlara maruz kalırsınız cinsellik ve bedava incil reklamı gibi...

Son düzenleme:
Telefonla forumda dolaşmak zor oluyor, donanım haber gibi biraz küçültün reklamları ve yan tarafa alın mümkünse...
Bahseddiginiz; 'Telefonda Forumda Dolaşmak zor oluyor' sözüne katılmıyorum. Ben Rahatlıkla Forumda Mobil Cihazimla Dolasabiliyorum...
50kb altı bayrak gif bulan taktik versin.
Web'de bir cok Gif. Kucultme sitesi Mevcut araştırabilirsiniz. Bkz:

Tepkiler: MaxipmaN

PALA.

Üye
Senin telefon c6 mı