GLADYATÖR1581
Üye
13.03.2011 tarihli fw de sorun yok kardeşi pips yükleniyor
--------------- Ekleme ---------------
Goggle maps şimdi denedim çalışıyor abi sende hangi fw yüklü bilmiyorum ama bende 13.03.2011 tarihli fw yüklü
Açaba hafıza kartında çalısmasını engelleyen bir dosyamı var acaba tahminim öle bişi
Goggle maps şimdi denedim çalışıyor abi sende hangi fw yüklü bilmiyorum ama bende 13.03.2011 tarihli fw yüklü
sen sistem dosyalarını silmedin mi fwyi atmadan önce yada hafıza kartını biçimlendirmedin mi?
Hafıza kartını biçimlendirmedim ama gerekli klasörleri sildim system , sys ,data... adını hatırlamadıgım iki klasör daha
kardeşim bende öyle bir şey oldu ki google maps hiç bir f w de çalışmaz oldu orjinal f w sini yükledim gene çalışmadı anlayamadım sende ki hangi google maps ise ver de bende de deneyeyim önceki leri de denedim google masp ın ngilizce dillisini düşük versiyonunu anlaytabildim mi hiç bir f w de hiç bir google maps çalışmaz oldu
haa bir de bende de son versiyonunda ne phyton ne e java ne de ovi güncellemeler hata veriyo hepsi sorunsuz yükleniyor
Açaba hafıza kartında çalısmasını engelleyen bir dosyamı var acaba tahminim öle bişi
Kardeşim madem sorun yok niye denemeden hafıza kartını biçimlendirmeden kötü kötü yorumlar yapıyorsun???
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...800-xpressmusic-n97-java-uygulama-198022.html
ben bu link tekini kullanırdım her f w de ama neyse bu da işim i görür herhalde
telefon titreşimi çalışmıyor tercihlerden açık olduğu halde ??*
Benim eklediğim çalıstımı ?
bende çalışıyor sorun yok beyler sizde sorun var mı titreşimde???...
çalıştı vçaluıştı kardeşimama herhalde bira z düşük versiyonu teşekkürler işimi gördüğün için
Olurmu abi senin verdigin likteki 2008 de çıkmış sürümü 2.03.9 Benim verdiğimin sürümü 4.01.1 2010 çıkmışsenin eski kullandıgının versyonu düşükmüş belkide ondan çalımamış ola bilir
Titerşim bendede çalışıyor. Telefon şarzdaysa çıkar bide öleyle dene
şu an sorun yok yani hiçbirinizde değil mi?...
yok kardeşim bas bas bağırıyorum ki yok yok yokbu arada auto installer e iki pahton atmışım karıştı sonra manuel yükledim phyton u az önce golden phyton u yani hiç sorun yok tek sorun var ama kusursuz olması bilmediğimizden öğrenmediğimizden ön yargılı olduğumuzdan kusur arıyoruz
yok bende sorun yok aramalrda titriyor tireşim de sorun yok hatta gelen aramalardaki kasılma olayı da neredeyse kaybolmuşşşo hafif bir iki saniye kasılma oluyordu ya o da kaybolmuş
şu an sorun yok yani hiçbirinizde değil mi?...
Sorun yok usta eline saglık benim için en önemlisi şu dahili bilesen hatasıydı çünkü bazı uygulamar yüklenmiyordu ve sen cözdün bu işi Allah razı olsun. Hakkını helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?