hxüxsxaxm
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler bunun dişinda tmm eksiksiz bir fw olmuş Teşekkürler (kamera kullanılıyor hatası arada bir geliyor) iyi forumlar
Hüsam kardeş ellerine saglık. Fw lerin harıka. 4 x 4 bi de orjinal c6 menü ikonların varmı. Bazı klasorlerde app&.. Gibi şeyler yazıyo da ?
aslında pek muhim değil bütn fw lerde aynı sorun var. ama ard ardına 2-3 foto çekince kamera kullanılıyor hatası verince sinir bozucu oluyor Efektleri çok beğendim saolasın Teşekkürler
AutoInstaller da hata var dosyaları kopyalamıyor.
sana çözüm bak resim çekmeden önce ramblow kullan temizle ondan sonra kesin sorun çıkmaz...
can kardeşim az önce bi önceki konundaki 09 tarihli konundaki f w yi yükledim gene çalışmadı bu google haritalar asıl adı işte google mapsvalla anlamadım ben bu işi bi önce kullanırken çalışıyordu tekrar eski ye döndüm çalışmıyor anlamadım yenisinde de çalışmıyor 14 tarşihli konun da ki f w de :?
--------------- Ekleme ---------------
acaba en son olan java dan ya da phyton dan kaynaklanıyo olabilir mi ?önceki f w de eski pahton yüklüydü ve java kurmamışr-tım çalışıyordu bunda yeni java yı kurdum verdiğin phyton u kurdum ondan olabilir mi ki
hımmm tamam kardeşim olur kurarım ama bir şey soracağım sen denedin mi google maps sende çalışıyr mu?
Dostum bunda pips yüklerken yine dahili bilesen uyarısı verip yüklemiyor ve verdigin python u kurarkende güncelleme hatası diyo acaba benmi yanlış bişiler yaptım
Yok kardeşim veriyor ya bir daha fw yükledim yanlış yapmışımdır diye yine aynı şekilde bakalım bide 13.03 tarihliyi indiriyorum o nasıl olcak bakalım birde nokia smart install le yüklenen uygulamaların hiç biri yüklenmiyor yarıda yükleme iptal ediliyor nedense
peki bende gözden geçireyim bir daha bu fwyi o zaman
kardeşim bir de şu google maps a bak san diyorum çünkü ingilizcesini düşük versiyonunu kurdum gene çalışmadı valla
benim anlamadığıö şey şu mustafa abi sen pythonu kuruyorsun ama şakir05 kuramıyor... ilginç...
kardeşim bir de şu google maps a bak san diyorum çünkü ingilizcesini düşük versiyonunu kurdum gene çalışmadı valla
kardeşim o sorun bende yokphyton un verdiğin son versiyonu bile sorunsuz kuruluyor bende ama bende de google maps çalışmıyor bende anlamadım öncekileri yüklüyorum onlarda da çalışmaz oldu aynı program bu nasıl bi çelişki içnden çıkamadım en son 9,03,2011 konulu f w ni kullanıyordum hiç sorun yok tu ne maps ne phyton falan şimdi onda da google maps çalışmaz oldu bu nasıl bir şey bir de kardeşim usb yeri yalama oldu valla artık tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?