Yeni 14.03.2011 Güncellendi C6v20.0.043 5800 v52.0.007 Bileşen hatasız sorunsuz.. Ndirive Kur..

Konu Sahibi
teşekkürler bunun dişinda tmm eksiksiz bir fw olmuş Teşekkürler (kamera kullanılıyor hatası arada bir geliyor) iyi forumlar

haklısın kardeşim iki üç uygulama açıkken denedim kamera kullanılıyor hatası verdi ama uygulamaları kapattım sorun kalmadı...

facem12

Üye
aslında pek muhim değil bütn fw lerde aynı sorun var. ama ard ardına 2-3 foto çekince kamera kullanılıyor hatası verince sinir bozucu oluyor Efektleri çok beğendim saolasın Teşekkürler

Tepkiler: hxüxsxaxm

_reflex_

Üye
Hüsam kardeş ellerine saglık. Fw lerin harıka. 4 x 4 bi de orjinal c6 menü ikonların varmı. Bazı klasorlerde app&.. Gibi şeyler yazıyo da ?

Konu Sahibi
Hüsam kardeş ellerine saglık. Fw lerin harıka. 4 x 4 bi de orjinal c6 menü ikonların varmı. Bazı klasorlerde app&.. Gibi şeyler yazıyo da ?

bak dostum sen bana türkçeleştirmek istediğin ikon paketini yolla sana komple türkçe yapayım... bende şu an yok yarına hallederim sende yoksa...

--------------- Ekleme ---------------

aslında pek muhim değil bütn fw lerde aynı sorun var. ama ard ardına 2-3 foto çekince kamera kullanılıyor hatası verince sinir bozucu oluyor Efektleri çok beğendim saolasın Teşekkürler

sana çözüm bak resim çekmeden önce ramblow kullan temizle ondan sonra kesin sorun çıkmaz...

4*5 menu alabilirmiyim acaba baskasını kullanamıyorum.......şimdiden tesekurler tam ekran olursa daha guzel olur bu arada....

sana çözüm bak resim çekmeden önce ramblow kullan temizle ondan sonra kesin sorun çıkmaz... [/QUOTE]

BAK KARDEŞİM BİR ZAMANLAR 600 MİLYON DU VE HALA HOŞUMA GİDER BU TELEFON Bİ TANE VAR ELİMDE AMA BAK ŞİMDİ NELERLE UĞRAŞIYORUZ SON 5 YILDA ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN 6230İ

kardeşim can kardeşim benim google haritalar çalışmıyor ben de acaba neden çalışmıyor ?

AutoInstaller da hata var dosyaları kopyalamıyor.

Konu Sahibi
AutoInstaller da hata var dosyaları kopyalamıyor.

kopyalamıyor derken????

sana çözüm bak resim çekmeden önce ramblow kullan temizle ondan sonra kesin sorun çıkmaz...

BAK KARDEŞİM BİR ZAMANLAR 600 MİLYON DU VE HALA HOŞUMA GİDER BU TELEFON Bİ TANE VAR ELİMDE AMA BAK ŞİMDİ NELERLE UĞRAŞIYORUZ SON 5 YILDA ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN 6230İ

kardeşim can kardeşim benim google haritalar çalışmıyor ben de acaba neden çalışmıyor ?[/QUOTE]

ona bakıyorum mustafa abi

can kardeşim az önce bi önceki konundaki 09 tarihli konundaki f w yi yükledim gene çalışmadı bu google haritalar asıl adı işte google maps valla anlamadım ben bu işi bi önce kullanırken çalışıyordu tekrar eski ye döndüm çalışmıyor anlamadım yenisinde de çalışmıyor 14 tarşihli konun da ki f w de :?

acaba en son olan java dan ya da phyton dan kaynaklanıyo olabilir mi ? önceki f w de eski pahton yüklüydü ve java kurmamışr-tım çalışıyordu bunda yeni java yı kurdum verdiğin phyton u kurdum ondan olabilir mi ki

Konu Sahibi

başka versiyonunu kur google maps'in onda sorun olabilir o zaman sorun sende

hımmm tamam kardeşim olur kurarım ama bir şey soracağım sen denedin mi google maps sende çalışıyr mu ?

Konu Sahibi
hımmm tamam kardeşim olur kurarım ama bir şey soracağım sen denedin mi google maps sende çalışıyr mu ?

yok bende başkası kurulu başka bir fw düzenliyorum şimdi bide sabah attım düzenleyeceğim fwyi elektirikler kesikti gün boyunca...yeni geldi

sakir05

Üye
Dostum bunda pips yüklerken yine dahili bilesen uyarısı verip yüklemiyor ve verdigin python u kurarkende güncelleme hatası diyo acaba benmi yanlış bişiler yaptım

Konu Sahibi
Dostum bunda pips yüklerken yine dahili bilesen uyarısı verip yüklemiyor ve verdigin python u kurarkende güncelleme hatası diyo acaba benmi yanlış bişiler yaptım

yok pıps hatası vermez python kurarken zaten pıpste kuruluyor paket şeklinde verdiğim python...

sakir05

Üye
Yok kardeşim veriyor ya bir daha fw yükledim yanlış yapmışımdır diye yine aynı şekilde bakalım bide 13.03 tarihliyi indiriyorum o nasıl olcak bakalım birde nokia smart install le yüklenen uygulamaların hiç biri yüklenmiyor yarıda yükleme iptal ediliyor nedense

Konu Sahibi

peki bende gözden geçireyim bir daha bu fwyi o zaman

benim anlamadığıö şey şu mustafa abi sen pythonu kuruyorsun ama şakir05 kuramıyor... ilginç...

kardeşim o sorun bende yok phyton un verdiğin son versiyonu bile sorunsuz kuruluyor bende ama bende de google maps çalışmıyor bende anlamadım öncekileri yüklüyorum onlarda da çalışmaz oldu aynı program bu nasıl bi çelişki içnden çıkamadım en son 9,03,2011 konulu f w ni kullanıyordum hiç sorun yok tu ne maps ne phyton falan şimdi onda da google maps çalışmaz oldu bu nasıl bir şey bir de kardeşim usb yeri yalama oldu valla artık tutmuyor

sakir05

Üye
13.03.2011 tarihli fw de sorun yok kardeşi pips yükleniyor

kardeşim bir de şu google maps a bak san diyorum çünkü ingilizcesini düşük versiyonunu kurdum gene çalışmadı valla

Goggle maps şimdi denedim çalışıyor abi sende hangi fw yüklü bilmiyorum ama bende 13.03.2011 tarihli fw yüklü

Açaba hafıza kartında çalısmasını engelleyen bir dosyamı var acaba tahminim öle bişi