Hocam şebeke gitme ihtimaline karşı çözümübenimkide yurtici cihaz ama herhalukarda kesin gidiyomu yoksa gitmeme ihtimalide varmi
Hocam bende senin gibi düşünüyordum. s5 tarzı bir hava durumu, launcheri systemui si falan... Ama inan çok gereksiz.Kardes sadece seffaf status bar ve sistem-bildirim seslerini mi ekledin? extra sadece bunlar mi? Note3 veya s4 klavye - beyaz temali systemui - s5 veya s6 tarzi bildirim ekrani s5 hava durumu v.s halinde bir zip hazirlayabilsen o zaman on numara olur. [emoji6]
Kardesim bu 4.1.2 rom icin dedigin beyaz modlu systemui dosyasini ve seffaf status bar dosyasini paylasirmisin...Hocam şebeke gitme ihtimaline karşı çözümüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbelirttim. EFS dosyaları değişeceği için şebekeniz gidebilir, fakat bu büyük bir dert değil. Şebekeniz giderse telefonunuzu download mod (SES KISMA + HOME + POWER) ile açın. Daha sonra ODİN programını açın. ODİN programında PHONE yazan kısmına tıklayın. İndirdiğiniz modem.bin adlı dosyayı seçin ve starta basın. 10 saniyede yüklenecek ve şebeke sorununuz ortadan kalkacaktır.
Olası her ihtimale karşı cihazınızda güvendiğiniz bir yazılımı yüklü iken CWM yardımıyla komple yedeğini (BACKUP) alınız!
Hocam bende senin gibi düşünüyordum. s5 tarzı bir hava durumu, launcheri systemui si falan... Ama inan çok gereksiz.
Bu 4.1.2 romlar için beyaz systemui modu var. s4 beyaz klavye falan içerisinde.
Bence aşırı insanın gözünde çiğ duruyor. Yinede test için uzun süre beyaz temayı kullandım.
Beyaz pixel çok fazla şarj götürüyor. Siyah hali ile beyaz hali arasında şarj ömrü belirgin bir şekilde fark ettiriyor.
Eğer illa Accuweather farklı olsun istiyorsan elimde 4.3 stok rom ile sorunsuz çalışan animasyonlu accuweather mod dosyası ve note3 launcher dosyası var. 4.1.2 de çalışmaz.
Eğer cihaz klon imei'se sürüm düşürünce %99 kurulumdan sonra şebeke sorunu yaşarsın..!benimkide yurtici cihaz ama herhalukarda kesin gidiyomu yoksa gitmeme ihtimalide varmi
4.1.2 ile ugrasilmaz zaten,4.3 den cok memnunum,hic gerek yokEğer cihaz klon imei'se sürüm düşürünce %99 kurulumdan sonra şebeke sorunu yaşarsın..!
peki kardeş periscope uygulamasını bu romda nasıl açabiliriz 4.4.2 sürmünü destekliyor yaa 4.1.2 açmanın çözümü var mıARKADAŞLAR STOK ROM ARAYANLAR İÇİN TAVSİYEMDİR! (Böylesini bulamazsın)
Bildiğiniz gibi Galaxy i9300 için çıkan en stabil stok rom sürümü 4.1.2 sürümü olmuştur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızstock romu deneyin. Custom romlardan ve diğer stok romlardan farkını göreceksiniz. Şarj, ekran ışığı performansı, stabillik derecesi en iyi olan stok romdur, HATASIZDIR. (4.3 stok romlardan daha uzun şarj süresi vardır.)
Bu roma ek olarak belli bir takım dosyaları birleştirdim (şeffaf) transparent statüs bar yaptım.Yani 4.3 te gelen statüs bar ile aynı oldu, hiçbir farkı yok. [KİLİT EKRANI DAHİL] Benim düzenlediğim ve sadece bu romda [XXEMJ2 ]çalışan CWM ile flashlanan bir zip dosyam.
Fakat onu nasıl paylaşacağımı bilmiyorum.
Ekstra olarak
Samsungun yeni model Note5 s6 gibi sistem seslerini ve bildirim seslerini xda dan indirip root explorer ile yazılıma sistem dosyası olarak attım. Bunlar linkteki romun içinde değil. Kendim eklemiştim, xda dan bulabilirsiniz.
Sözün özü;
Linkteki romu kendime göre editledim CWM den hafıza kartıma komple yedeğimi aldım. Herhangi bir custom rom deneyip sorunlarla karşılaştığımda 5 dk içinde bu aldığım yedeğe geri dönüyorum. Şarjı çok iyi giden özelleştirmeye açık hatasız bir stok romdur, mutlaka denemeniz gerekir.
bana 4.3 de calissa o da yeter,varmi cozumu arkadaslar harbidenpeki kardeş periscope uygulamasını bu romda nasıl açabiliriz 4.4.2 sürmünü destekliyor yaa 4.1.2 açmanın çözümü var mı
Bu konu hakkında bir bilgim yok kardeşim. Kullanılan cihaz en son zaten 4.3 e kadar destek gördü.peki kardeş periscope uygulamasını bu romda nasıl açabiliriz 4.4.2 sürmünü destekliyor yaa 4.1.2 açmanın çözümü var mı
Verdiğim linkteki romu yükle veKardesim bu 4.1.2 rom icin dedigin beyaz modlu systemui dosyasini ve seffaf status bar dosyasini paylasirmisin...
Tesekkurler kardesim.Bu konu hakkında bir bilgim yok kardeşim. Kullanılan cihaz en son zaten 4.3 e kadar destek gördü.
Şuana kadar en stabil gördüğüm custom kitkat romuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızoldu.
Verdiğim linkteki romu yükle veLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdosyalardan istediğini CWM yardımıyla flashla.
Linkte 4.1.2 için beyaz tema modu, beyaz s4 klavyesi, beyaz telefon menüsü,rehberi systemui si vs. mod dosyaları vardır. (Telefonla konuşmanız sırasında görüşmeyi kaydetme butonuda vardır.). Bu dosyaların linkleri bütün forumlarda kırılmış.
Zamanında arşivlemiştim.
Şarj konusunda 4.3 baya bi üzüyor insanı özellikle mobil veri ve cihaz üzerinden video izlenimlerinde ne yaptıysam şarj süresini uzatamadım.4.1.2 ile ugrasilmaz zaten,4.3 den cok memnunum,hic gerek yok
Rica ederimTesekkurler kardesim.
Görüntülü arama çalışıyormu?Arkadaşlar suan ben Drn@ I9305 port romunu kullanıyorum 2 aydır birebir stock 4.4.4 5 saat ekran süresini rahat aliyorum çok stabil sizede tavsiye ederim qs romundan daha iyi çünkü s3 un diğer modelinden portlanmis bir rom romun tek eksiği radyo yok ama size radyo apknide atarım
Yav hocam bunun hepsini bir rom dosyası yapıp paylaşsan çok iyi olur.Şarj konusunda 4.3 baya bi üzüyor insanı özellikle mobil veri ve cihaz üzerinden video izlenimlerinde ne yaptıysam şarj süresini uzatamadım.
4.3'le gelen parçalı sistem menüsü, şeffaf durum çubuğu, çift parmakla durum çubuğu menüsünü büyütme ve gereksiz kilit ekranına widget ekleme gibi özelliklerden başka hiçbir yenilik gelmedi.
Bana göre gelen yeniliklerin günlük kullanımda götürdüğü şarja değmez.
Yinede 4.3 stok romlarda çalışan s4 ün animasyonlu accuweather widgetini ve stok launcherini veya s5 launcher+sistem temasını istersen onlarıda yükleyebilirim. CWM ile flashlanacak zip dosyalarıdır.
Rica ederim

Yav hocam bunun hepsini bir rom dosyası yapıp paylaşsan çok iyi olur.Şarj konusunda 4.3 baya bi üzüyor insanı özellikle mobil veri ve cihaz üzerinden video izlenimlerinde ne yaptıysam şarj süresini uzatamadım.
4.3'le gelen parçalı sistem menüsü, şeffaf durum çubuğu, çift parmakla durum çubuğu menüsünü büyütme ve gereksiz kilit ekranına widget ekleme gibi özelliklerden başka hiçbir yenilik gelmedi.
Bana göre gelen yeniliklerin günlük kullanımda götürdüğü şarja değmez.
Yinede 4.3 stok romlarda çalışan s4 ün animasyonlu accuweather widgetini ve stok launcherini veya s5 launcher+sistem temasını istersen onlarıda yükleyebilirim. CWM ile flashlanacak zip dosyalarıdır.
Rica ederim

Rom dosyası yapmaya gerek yok kardeşim. Küçük küçük yama dosyaları bunlar. CWM den flashlıyorsun sadece o kadar. Linkleri kırıldığı için sitelerde bulmak baya bir zor.Yav hocam bunun hepsini bir rom dosyası yapıp paylaşsan çok iyi olur.![]()
valla kardeşim hiç denemedim ama dene istersen linkini atıyorumGörüntülü arama çalışıyormu?
buyur kardeşim bu romu dene bi rom daha var onuda veririmromun linkini verseydin qs rom kullanıyorum epeydir memnunun bu romuda denemek isterim görsellik nasıl qs romuna göre
Romun kaynak bilgileri varmı url burada veya özelden yollarmısın?Rom dosyası yapmaya gerek yok kardeşim. Küçük küçük yama dosyaları bunlar. CWM den flashlıyorsun sadece o kadar. Linkleri kırıldığı için sitelerde bulmak baya bir zor.
İstediğin 4.3 stok romlarda çalışan s4- s5 animasyonlu accuweather, note3 launcher s5 tema modu veya 4.1.2 için tema modu varsa paylaşırım.
Ferhat bugüne kadar s3 için çıkmış bütün stock ve costum romları kullandın -ki bundan sonrada çıkacak olan rom'larada talipsin- Bunu hepimiz biliyoruz.valla kardeşim hiç denemedim ama dene istersen linkini atıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun arkadaşlar qs romunda daha iyi diyebilirm
buyur kardeşim bu romu dene bi rom daha var onuda veririmLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aziz kardeşim bir romu 2 ay kullandım ve bu son paylaştığım romdu buFerhat bugüne kadar s3 için çıkmış bütün stock ve costum romları kullandın -ki bundan sonrada çıkacak olan rom'larada talipsin- Bunu hepimiz biliyoruz.
Benim merak ettiğim bir rom'u en fazla kaç gün kullandığın?