Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
cunior_19

cunior_19

Üye
teşekkürler
teşekkür

helppo

helppo

Üye
Cok saol bide s5 lite rom final varmi kardesim malum ing yok

arslanbey66

Üye
bu rom da kilit ekranında bildirimleri görmek varmı ?

uzman47

uzman47

Üye
stock rom a backup ile dondum su an ama bu romunda backup i var,yani vazgecmis degilim donebilirim,kendi kerneli ile kullaniyodum
Ok google yi kurup denedin mi 4.4.. romlarda gayet guzel calisiyor.

arslanbey66

Üye
Kardesim senin dedigin sey kilit ekraninda cevapsiz cagrilar ve gelen mesajlarin gosterilmesi olayi degilmi ?
evet ama ayarları varsa söylermisin ikimizinde söylemek istediği bu linkdeki gibimi acaba

• Beğen
Tepkiler: morki05
uzman47

uzman47

Üye
evet ama ayarları varsa söylermisin ikimizinde söylemek istediği bu linkdeki gibimi acaba
Kardes benim dedigim gelen mesaj ve cvp. aramalar icin gecerli bunlar kilit ekranda goruluyor.bu romda.
Ayarlar ise cvp.cagrilar icin ayar yok zaten gosteriyor mesajlar icin mesajlar-ayarlar -bildirimler aktif olacak ve kilit ekrani secenegi secili olacak.

Son düzenleme:
uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar bu rom icin televizyon efektli yani (ekranin ortasinda kapanan isik efekti)icin ekran kilitleme nasil yapariz bildiginiz zip var mi?
Launcher degil.. gomulu roma entegre olsun
S5 v11 deki gibi olmasini istiyorum.

Son düzenleme:
nobleess21

nobleess21

Üye
Arkadaşlar Romu Kurdum Wifiyi Buluyor Şifreyi Giriyorum Ama Bir Türlü Baglanmıyor Kaldıracam Lütfen Yardım Edin

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaşlar Romu Kurdum Wifiyi Buluyor Şifreyi Giriyorum Ama Bir Türlü Baglanmıyor Kaldıracam Lütfen Yardım Edin
Bende bu romdayim oyle bir sorun olmadi.baglanmak istedigin agin uzerine uzun basip agi unut de sonra yeniden sifreyi girip baglanmayi dene istersen.

morki05

morki05

Üye
V5.2 geliyor bekleyin derim

• Beğen
Tepkiler: helppo, Aziz04 ve uzman47

Üst Alt