Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
meyrock

meyrock

Üye
Paylasim icin oncelikle tekrar tesekkur ediyorum.
Guzel bir rom. Fakat orjinale S3 romla karsilastirdigimda simdilik farkettigim eksiler;
- S Planlayici takvim uygulamasinda bildirim tekrarlari secenekleri yetersiz. Orjinal S3teki hafta ici hergun, her ayin ilk x gununde gibi secenekler yok. Widget secenekleri az.
- S Notprograminda ice aktar, disa aktar yok.
- Soldaki dokunmatik tusa bastigimizda menu cikmiyor, arka planda calisan, son kullandigimiz programlar cikiyor.
- Alarm widgeti cok genis, secenek kisitli.
- Genel anlamda widget ebatlari kisitli.
- Galeride dosya gizleme, gosterme yok.
- Bu aralar hatlarda mi sorun var yoksa romdan mi kaynaklaniyor bilmiyorum, arada sirada hat ve internet kesiliyor.
Simdilik farkettiklerim bunlar. Bunlar da cozulurse harika bir rom.
sol dokunmatik tuşunu stock rom gibi istiyorsan aroma yükleme adımlarına en son note 4 key layout u tik leme...

• Beğen
Tepkiler: mesut0114

del_carmen

Üye
rom lınkı patlamıs yenı lınk verde ındırelım hacı
rom lınkı patlamıs yenı lınk verde ındırelım hacı

meyrock

meyrock

Üye
Aşırı agır bir rom olmuş...

tdd46

tdd46

Üye
beyler benim telde edge bağlantıya düşünce internete girince ekran ışığı titriyor. 3g de ya da wi fi de yapmıyor sizce neden olabilir ?

meyrock

meyrock

Üye
Agir derken kasma isinma mi yapiyor?Hangi kerneli kullaniyorsun?
Kendi kerneli ile kullandım uzun süre. Boeffla ile de kulladim. Ama gerçekten sıktı iyice. Sürekli takılıyor. Ağır hareket ediyor. Baska romlarda tikladigim anda açılan takır takır işleyen sistem bunda kaplumbağa adımları gibi olunca kaçtım bu romdan...

• Beğen
Tepkiler: uzman47
meyrock

meyrock

Üye
MoroRom diye bi rom denedim. Uçuyor resmen. Ama ust notifications bar ı beğenmediğim için ondanda vazgeçtim.

Artk uzun süre stock romla takılacagim. Kafa rahat şekilde ;)

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
beyler benim telde edge bağlantıya düşünce internete girince ekran ışığı titriyor. 3g de ya da wi fi de yapmıyor sizce neden olabilir ?
Bu romdami oluyor soylediklerin. bende bu romdayim suan edgede olmuyor herhangi bir titreme.

kartal2378

kartal2378

Üye
Dostum suan bu romdamisin.Stabilite durumu nasil ve hangi kernel kullaniyorsun?
stock rom a backup ile dondum su an ama bu romunda backup i var,yani vazgecmis degilim donebilirim,kendi kerneli ile kullaniyodum

• Beğen
helppo

helppo

Üye
Yahu kardeslerim suna hangi kerneli stabil bir cozemedim o diyor bu kernel iyi bu diyor su kernel iyi inanin kafam:bilmem::vur

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
uzman47

uzman47

Üye
Yahu kardeslerim suna hangi kerneli stabil bir cozemedim o diyor bu kernel iyi bu diyor su kernel iyi inanin kafam:bilmem::vur
Boeffla 7.9 kur fena degil ben kullaniyorum ayar felan yapma...

• Beğen
Tepkiler: helppo
uzman47

uzman47

Üye
Burdan indirip flashla.

Son düzenleme:
  • Beğen
helppo

helppo

Üye
uzman47 çok saol kardeşim bu rom için saol şuan konu yanlık yerde ama s5 romu kullanıyorum bi zahmet onuda yazarmısın kardeşim benim
aziz kardeşin çalışmaların ne alemde
ha birde note 3 9005 modei aldım ona duramadım hemen aurora s6 romu yükledim gayet güzel bunun içinde kartal kardeşden konu açmasını istiecem

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
uzman47 çok saol kardeşim bu rom için saol şuan konu yanlık yerde ama s5 romu kullanıyorum bi zahmet onuda yazarmısın kardeşim benim
aziz kardeşin çalışmaların ne alemde
ha birde note 3 9005 modei aldım ona duramadım hemen aurora s6 romu yükledim gayet güzel bunun içinde kartal kardeşden konu açmasını istiecem
Buyur dostum s5 lite 4.4.2 rom icin.

• Beğen
GreaTH

GreaTH

Üye
v5.2 Final, Aroma (Note 5 Editon)

- Fixed step counter in S Health
- Added S Health to Aroma
- Updated Samsung Apps and Samsung account support
- Added Smart Manager to Aroma
- Updated UPSM Manager