Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
kartal2378

kartal2378

Üye
poweramp gerçekten çok güzelmiş ama 2 aftalık olması yani demo sürüm olması kötü.
2 hafta bitince pro hiç mi açılmıyor yoksa özellik eksiltme mi oluyor?
ben full unu para ile aldim,fazlasiyla hak ediyor her kurusunu gercekten,ama internette apk olarak bulabilirsin,2 hafta sonra acilmiyor

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

plexus_09

plexus_09

Üye
hesap makinesi için eğer greenify kullanıyorsan onun erişebilirlik ayarlarından kaynaklanıyor sanırım @kartal2378

kartal2378

kartal2378

Üye
hesap makinesi için eğer greenify kullanıyorsan onun erişebilirlik ayarlarından kaynaklanıyor sanırım @kartal2378
bu romda kullanmiyorum,diger romlarda kurmustum,bu romu temiz ve tum wipeleri kullanarak kurdum,google metinden ses'e ozelligi acik kaldi galiba

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Poweramp 2 hafta sonra uyari verirse sil tekrar yukle bu kadar basit :).

Rom guzel ama bildirim panel leş otesi.onun icin ise xdadaki bir system ui kullaniyorum gayet guzel

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve uzman47
uzman47

uzman47

Üye

Rom guzel ama bildirim panel leş otesi.onun icin ise xdadaki bir system ui kullaniyorum gayet guzel
hangi system ui kullanıyorsun link atar misin.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye

gerek kalmadı.
ilacını buldum ;)

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ben dokdo'yu kullanıyorum.
gayet memnunum. tek sorun gelen aramalarda 2 3 saniye siyah ekran oluyor, arayan kim göremiyorum.
dokdo'nun stabil olanını kullanıyorum, birde weekly olan var. güncellemeleri devam eden weekly olan.

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
ben dokdo'yu kullanıyorum.
gayet memnunum. tek sorun gelen aramalarda 2 3 saniye siyah ekran oluyor, arayan kim göremiyorum.
dokdo'nun stabil olanını kullanıyorum, birde weekly olan var. güncellemeleri devam eden weekly olan.
o zaman senin sorun kernel ile alakalı arter 4.1 denedin mi

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
kendi kerneli ile kullanıyorum.
arter 4.1 geç açılma sorununu çözer mi?

birde dokdo rom lollipop tabanlı.
uygun mudur?
eğer uygunsa nerden indirebilirim?

uzman47

uzman47

Üye
burdan indirebilirsin 5.1 lollipop uyumlu.en altta 4.1 i indiricen önce kernel temizleme zipini flaşla daha sağlıklı olur ;)

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
@uzman47 arter97 nin kernel ile telefon sapıttı. hiç bir uygulamayı açmıyor. o kadar ağırlaştı ki tapatalktan bu sayfayı açması tam 4 dakika sürdü.

birde saat simgesinin yanında # işareti belirdi. aşağıya indiriyorum, bi bildirim yok diyor.

wipe yapmadan yükledim romu orj.kerneli gelsin diye yine arter97 ile geldi.

dokdo'nun orjinal kernelini nerden bulabilirim?

uzman47

uzman47

Üye
@uzman47 arter97 nin kernel ile telefon sapıttı. hiç bir uygulamayı açmıyor. o kadar ağırlaştı ki tapatalktan bu sayfayı açması tam 4 dakika sürdü.

birde saat simgesinin yanında # işareti belirdi. aşağıya indiriyorum, bi bildirim yok diyor.

wipe yapmadan yükledim romu orj.kerneli gelsin diye yine arter97 ile geldi.

dokdo'nun orjinal kernelini nerden bulabilirim?
kernel cleaning ile temizlik yapmadın mı yenisini yüklemeden önce?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
yaptım yaptım ama yinede telefon kendini kaybetti. en son wipe yapıp sıfırdan kurdum romu.

• Beğen
Tepkiler: uzman47
sait56

sait56

Üye
bunu mu indireceğim indirdiğim zaman böyle bir şey yok diyor yoksa BLEKOTA S5 LİTE ROM YENİ ANDROİD 4.4.2 bunumu acil yardımcı olacak var mı bekliyorum hangi romu yüklicem BLEKOTA S5 LİTE ROM YENİ ANDROİD 4.4.4 nerde göremedim

yaaa bu arada ROMU BU ADRESTEN İNDİREBİLİRSİNİZ:
silinmiş diyor girilmiyor neden silinmiş

Son düzenleme:
uzman47

uzman47

Üye
bunu mu indireceğim indirdiğim zaman böyle bir şey yok diyor yoksa BLEKOTA S5 LİTE ROM YENİ ANDROİD 4.4.2 bunumu acil yardımcı olacak var mı bekliyorum hangi romu yüklicem BLEKOTA S5 LİTE ROM YENİ ANDROİD 4.4.4 nerde göremedim

yaaa bu arada ROMU BU ADRESTEN İNDİREBİLİRSİNİZ:
silinmiş diyor girilmiyor neden silinmiş
Dostum sen hangi romu indirmek istiyorsun ayrica mega ile indirirken indirecek hedef klasoru kendin belirle sd karta indir.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Türkçe dimi ?

ömeryalçın

Üye
5 yıldız verdim de FM radyo işi ne zamana düzeltilebilir acaba radyo benim için çok önemli de :)

kartal2378

kartal2378

Üye

bu romdaki en son pil verilerim arkadaslar,sizinkiler nasil acaba

Üst Alt