kartal2378
Üye
goruntulu konusma halen calismiyorGörüntülü konuşma oluyor mu son güncellemelerde?
goruntulu konusma halen calismiyorGörüntülü konuşma oluyor mu son güncellemelerde?
kurarken note 4 layout secenegini secmiycektin,ustune bir daha kur without wipe secenegini sec yani fu ll wipe secme,sonra note 4 layout secenegini secme,ok

Uymayabilir android sürümleri farklı ama sen yinede dene denemekten zarar gelmezBurak emeğin için saol hazır yakalamışken şu s5 v12 kuracam ama blokta note 4 kilit ekranın port yapsam uyarmi
Ayarlar erisebilirlik talkback acik mi? kapatip denermisin..arkadaslar hesap makinasina girince tuslara basildiginda sesli okuma yapiyor,nasil kapatabiliriz
erisebilirlik de talkback yokAyarlar erisebilirlik talkback acik mi? kapatip denermisin..
Talkback i bulamadiysan coklu pencereyi etkinlestir talkback otomatik devredisi kalir.sonra tekrar coklu pencereyi kapatirsin.erisebilirlik de talkback yok
Sd kartta sounds klasoru bu klasorun icindede digital klasoru olusturup mp3 leri icine atip dene istersen bide.arkadaşlar selamlar.
tavsiye edebileceğiniz bir müzik çalar var mıdır?
nedense sd karttaki kimi şarkıyı görmüyor.
Muzik calarin gormedigi sarkilar mp4 uzantiliysa malasef gormuyor.arkadaşlar selamlar.
tavsiye edebileceğiniz bir müzik çalar var mıdır?
nedense sd karttaki kimi şarkıyı görmüyor.
poweramp oneririm,cok kaliteli bir muzik calarkontrol ettim.
hatta tekrar indirdim, yine görmedi.
tavsiyeler için teşekkürler.
Hesap makinesini halledebildin mi.poweramp oneririm,cok kaliteli bir muzik calar
halledemedim dostum,bazi kusurlari kabullendim artik napalim,kadi kizindada olur bu kadar kusur diycez artik [emoji6]Hesap makinesini halledebildin mi.