uzman47
Üye
Farkli bir kulaklikla denedin mi sıkıntı kulaklikta olabilir.Kapali ve hic etkinlestirmedigim halde boyle dostum,kulakligi cikarip takinca duzeliyor,ama ansizin tekrar hisirti basladi diyor karsi taraf
Farkli bir kulaklikla denedin mi sıkıntı kulaklikta olabilir.Kapali ve hic etkinlestirmedigim halde boyle dostum,kulakligi cikarip takinca duzeliyor,ama ansizin tekrar hisirti basladi diyor karsi taraf
4.3 gecerliligini yitirmisken 4.1.2 hic care olmaz.periscope uygulamasi 4.3 de bile calismiyor meselaDostum ben 4.1.2 stock romdayim cok memnunum tavsiye ederim.
o sorun bende de var kardeşim ya çözemedimbu romda wifi neden bu kadar yavaş çalışıyor yoksa sorun sadece bendemi yardımcı olabilcek olan varmı
birde ana menüde soldan sağa doğru kaydırma yaptığımda uygulama yüklenmedi diyor bu neyin nesidir
şimdiden teşekkürler
Sol tarafta brifing programi aciliyor,ama kurulumda secip kurmazsan ana ekranda sol tarafta yuklenmedi yazisi cikiyor.wifi nasil yavas anlamadim,ayrintili yazarmisin,baglantimi yavas wifiye baglanma suresimi yavas yoksa wifi ile bagliykrn telefonmu yavaso sorun bende de var kardeşim ya çözemedim
wifi ile bağlandığımda google playden hangi uygulamayı indirsem çok yavaş iniyor örneğin romdan sonra facebook kurayım dedim yaklaşık 10 dk sürdü indirmesiSol tarafta brifing programi aciliyor,ama kurulumda secip kurmazsan ana ekranda sol tarafta yuklenmedi yazisi cikiyor.wifi nasil yavas anlamadim,ayrintili yazarmisin,baglantimi yavas wifiye baglanma suresimi yavas yoksa wifi ile bagliykrn telefonmu yavas
bunu kur android 5.1 de sorunsuz flaslanıyor temasek versiyonunda denemiştimbeyler bende s2 var. android 5,1 yüklemeye çalıyorum ama sayısız hata aldım. en son cyanogenmod yükleyebildim 5.1 ama gapps yüklerken installation aborted hatasını alıyorum. Telefonu kullanıyorum ama gapps sız. Hiç bir şey yok google play vs. Yardım edin 3 gündür uğraşıyorum
mesela dünden örnek vereyim modemin yanındaydım benden başka bağlanan yoktu faceye giriyim dedim bi resimin açılması yaklaşık 2 dakika falan sürdü twitter yine aynı bazen bağlanma bile olmuyo eşimin s3mini si var onunla denedim takır takır çalışıyorSol tarafta brifing programi aciliyor,ama kurulumda secip kurmazsan ana ekranda sol tarafta yuklenmedi yazisi cikiyor.wifi nasil yavas anlamadim,ayrintili yazarmisin,baglantimi yavas wifiye baglanma suresimi yavas yoksa wifi ile bagliykrn telefonmu yavas
s2 var bendewifi ile bağlandığımda google playden hangi uygulamayı indirsem çok yavaş iniyor örneğin romdan sonra facebook kurayım dedim yaklaşık 10 dk sürdü indirmesi
bunu kur android 5.1 de sorunsuz flaslanıyor temasek versiyonunda denemiştim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama hallettim benaramadan parazit azaltmayı kapatıp denermisiniz ?Kapali ve hic etkinlestirmedigim halde boyle dostum,kulakligi cikarip takinca duzeliyor,ama ansizin tekrar hisirti basladi diyor karsi taraf
Cozdum arkadaslar,sorun boeffla kernel de,orjinal romun kerneli daha iyi herkse tavsiye ederimaramadan parazit azaltmayı kapatıp denermisiniz ?
Bu ekran görüntüsünü verirken blekota note4 kullanıyordum. Bir süreden sonra iki uygulamayı aynı anda çalıştıramayacak kadar düşük raminden sıkıldım. QS rom eo1 e geçtim. Ekran süresi 7 saat ve 9 saati buldumMeyrock kullandigin rom hangisi. Ve onerebilecegin lollipop rom var mi
Supersu yapılandırma dosyasi vardi. Flashlayinca düzeliyor.Boeffla kerneli kaldirinca duzeldi