Smartrom u deneyen var mi
blekota konusunda bişe diyemem evet güzel ama belli zaman sonra sapıtıyor cyanogenmod romlarda ise en büyük problem şarj çoğu kişi bundan şlikayetçi zaten bide bildiğim kadarıyla cyanogenmod romlarda çalışmayan daha fazla şey vardıBence kullanılabilecek en iyi romlar cyanogenmod,blekota note 4,qs ve 4.3 strock rom
Strock rom'a iyi bir ayar çekilirse uzun süre idare eder
boeffla kernel kullaniyosan ses ayarlarini config den kapat,duzelmesi lazimArkadaslar aramada hoparloru actigimda karsi tarafa tuhaf sesler gidiyor sizdede bu sorun varmi ?
aynen katiliyorum,stock rom root lanir ve samsungun butun uygulamalari silinirse,ayrica boeffla kernel kurulursa tadindan yenmiyor,pil hususinda ozellikleBence kullanılabilecek en iyi romlar cyanogenmod,blekota note 4,qs ve 4.3 strock rom
Strock rom'a iyi bir ayar çekilirse uzun süre idare eder
Stock rom iyidir. Greenify de kurun.arkadaşlar çok oyun oynarım az sosyal medya ve müzik sizce hangi rom en iyi şarj ?
Meyrock kullandigin rom hangisi. Ve onerebilecegin lollipop rom var miBu görseli koymayı unuttum. Şimdi yeniden bir ekran görüntüsü aldım. Sonuç bu
5 saat 51 dakika
Fikri olan yokmu arkadaslarKulaklik takinca bazen karsi tarafa ses hisirtili gidiyor,cozumu varmi arkadaslar
Boeffla ses ayarini kapatin. Varsa ekolayziri devre disi bırakın.Fikri olan yokmu arkadaslar
Kapali ve hic etkinlestirmedigim halde boyle dostum,kulakligi cikarip takinca duzeliyor,ama ansizin tekrar hisirti basladi diyor karsi tarafBoeffla ses ayarini kapatin. Varsa ekolayziri devre disi bırakın.