Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
uzman47

uzman47

Üye
Kapali ve hic etkinlestirmedigim halde boyle dostum,kulakligi cikarip takinca duzeliyor,ama ansizin tekrar hisirti basladi diyor karsi taraf
Farkli bir kulaklikla denedin mi sıkıntı kulaklikta olabilir.

kartal2378

kartal2378

Üye
Kulaklikta degil,stock romda ve 4.4.2 romlarda bu sorun yok,sadece 4.4.4 romlarda oluyor,note4 ve dn4 romda oluyor,bir bug var ama cozemedim,fix falan varmi acaba

uzman47

uzman47

Üye
Dostum ben 4.1.2 stock romdayim cok memnunum tavsiye ederim.

deyper

Üye
bu romda wifi neden bu kadar yavaş çalışıyor yoksa sorun sadece bendemi yardımcı olabilcek olan varmı
birde ana menüde soldan sağa doğru kaydırma yaptığımda uygulama yüklenmedi diyor bu neyin nesidir
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hhararli
hhararli

hhararli

Üye
bu romda wifi neden bu kadar yavaş çalışıyor yoksa sorun sadece bendemi yardımcı olabilcek olan varmı
birde ana menüde soldan sağa doğru kaydırma yaptığımda uygulama yüklenmedi diyor bu neyin nesidir
şimdiden teşekkürler
o sorun bende de var kardeşim ya çözemedim

kartal2378

kartal2378

Üye
o sorun bende de var kardeşim ya çözemedim
Sol tarafta brifing programi aciliyor,ama kurulumda secip kurmazsan ana ekranda sol tarafta yuklenmedi yazisi cikiyor.wifi nasil yavas anlamadim,ayrintili yazarmisin,baglantimi yavas wifiye baglanma suresimi yavas yoksa wifi ile bagliykrn telefonmu yavas

• Beğen
Tepkiler: deyper
BelaMonte

BelaMonte

Üye
beyler bende s2 var. android 5,1 yüklemeye çalıyorum ama sayısız hata aldım. en son cyanogenmod yükleyebildim 5.1 ama gapps yüklerken installation aborted hatasını alıyorum. Telefonu kullanıyorum ama gapps sız. Hiç bir şey yok google play vs. Yardım edin 3 gündür uğraşıyorum

deyper

Üye
Sol tarafta brifing programi aciliyor,ama kurulumda secip kurmazsan ana ekranda sol tarafta yuklenmedi yazisi cikiyor.wifi nasil yavas anlamadim,ayrintili yazarmisin,baglantimi yavas wifiye baglanma suresimi yavas yoksa wifi ile bagliykrn telefonmu yavas
wifi ile bağlandığımda google playden hangi uygulamayı indirsem çok yavaş iniyor örneğin romdan sonra facebook kurayım dedim yaklaşık 10 dk sürdü indirmesi
beyler bende s2 var. android 5,1 yüklemeye çalıyorum ama sayısız hata aldım. en son cyanogenmod yükleyebildim 5.1 ama gapps yüklerken installation aborted hatasını alıyorum. Telefonu kullanıyorum ama gapps sız. Hiç bir şey yok google play vs. Yardım edin 3 gündür uğraşıyorum
bunu kur android 5.1 de sorunsuz flaslanıyor temasek versiyonunda denemiştim

hhararli

hhararli

Üye
mesela dünden örnek vereyim modemin yanındaydım benden başka bağlanan yoktu faceye giriyim dedim bi resimin açılması yaklaşık 2 dakika falan sürdü twitter yine aynı bazen bağlanma bile olmuyo eşimin s3mini si var onunla denedim takır takır çalışıyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye
wifi ile bağlandığımda google playden hangi uygulamayı indirsem çok yavaş iniyor örneğin romdan sonra facebook kurayım dedim yaklaşık 10 dk sürdü indirmesi

bunu kur android 5.1 de sorunsuz flaslanıyor temasek versiyonunda denemiştim
s2 var bende :) ama hallettim ben

kral707

Üye
meyrock

meyrock

Üye
Meyrock kullandigin rom hangisi. Ve onerebilecegin lollipop rom var mi
Bu ekran görüntüsünü verirken blekota note4 kullanıyordum. Bir süreden sonra iki uygulamayı aynı anda çalıştıramayacak kadar düşük raminden sıkıldım. QS rom eo1 e geçtim. Ekran süresi 7 saat ve 9 saati buldum ;)

Tabii ki bataryam orijinal ve yeni batarya. Onun büyük etkisi var...

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Arkadaşlar selamlar.
Bi heves cm12 lollipop yükledim ama supersu hatası hatası veriyor. Güncellenmesi gerekiyor diyor, manuel yada cwm yoluyla seçtiriyor. Ama ikisindede hata veriyor. Çözümü nedir?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Boeffla kerneli kaldirinca duzeldi

aliykse

aliykse

Üye
Cm12 nasıl blekota note 4 e göre ?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ben 1 gün dayanabildim, tekrar geri döndüm.

Furbey40

Furbey40

Üye
Cm12 dahil birçok romu denedim. Gerek hız, gerekse yüklediğim programların uyumu açısından en memnun kaldığım rom blekota rom. Şu an en son versiyon 4.6 yı kullanıyorum. Xda forumdaki konuyu da yakından takip ediyorum. Şu an için bir bir güncelleme gözükmüyor. Note 2 ye güncelleme verildiğinde büyük ihtimal blekota s6 romu portlamaya çalışacak.

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

Üst Alt