System Uİ'ye hiç dokunmamak daha iyi roma farklı şeyler yaptıkça stabilitesi bozuluyor
Tuşları düzeltmek için en iyisi romu tekrar yükleyinben de aynı fikirdeyim. system ui'da bildirim panelinde bazı tuşlar eksik. ben de rom'un kendi system ui kullanılmasını tavsiye ediyorum.
kullandığım rom'da sol sanal tuşa bastığımda ekran ayarları geliyor. en son kullanılan uygulamalar gelmesi lazım sanırım? nasıl çözülecek bu sorun? ( 4.5 sürümünü kullanıyorum)
bir de lollipop romlardan hangisini tavsiye edersiniz; Resurrection Remix ROM (sanırım android 5.1.1) ile BlissPop Rom (sanırım android 5.0)
resurection u bilmem ama blispop u tavsiye ederim,ayrica blispop 5.1.1ben de aynı fikirdeyim. system ui'da bildirim panelinde bazı tuşlar eksik. ben de rom'un kendi system ui kullanılmasını tavsiye ediyorum.
kullandığım rom'da sol sanal tuşa bastığımda ekran ayarları geliyor. en son kullanılan uygulamalar gelmesi lazım sanırım? nasıl çözülecek bu sorun? ( 4.5 sürümünü kullanıyorum)
bir de lollipop romlardan hangisini tavsiye edersiniz; Resurrection Remix ROM (sanırım android 5.1.1) ile BlissPop Rom (sanırım android 5.0)
Özelden link verebilirmisin?resurection u bilmem ama blispop u tavsiye ederim,ayrica blispop 5.1.1
link bilmiyorum ama blissteam diye google yaz,kendi sitelerinden indirebilirsin,adamlar saglam rom yapmis,ben 3.4 versiyon kurmustum su an 3.6 galiba,ota dan guncelleme destegide var, cm romlar gibi sade bir rom,yani tauchwiz tabanli samsung romlari gibi degiÖzelden link verebilirmisin?
gayet stabil bir rom,zaten stable yaziyor romda,artisi ise lolipop olmasi,hemde en son surum lolipop 5.1.1,bildirimleri harika ozelliklestabilitesi nasıl?
bide bu romların artısı nedir bu roma göre?
rom islerinin sonu yok valla,ben stock tayim arkadaslar su an,cunku hata almaktan biktim,tam en iyi romu buldum diyorum bi yerden cortluyor,ben eksiksiz olsun istiyorum ama olmuyor,samsung denen adi firma butun kodlari ve kernel kodlarini paylassa ne romlar cikacak ortaya ama yok iste,note2 ye de lolipop cikmiycak zaten,bizim s3 ler bitti gibi

rom islerinin sonu yok valla,ben stock tayim arkadaslar su an,cunku hata almaktan biktim,tam en iyi romu buldum diyorum bi yerden cortluyor,ben eksiksiz olsun istiyorum ama olmuyor,samsung denen adi firma butun kodlari ve kernel kodlarini paylassa ne romlar cikacak ortaya ama yok iste,note2 ye de lolipop cikmiycak zaten,bizim s3 ler bitti gibi
gayet stabil bir rom,zaten stable yaziyor romda,artisi ise lolipop olmasi,hemde en son surum lolipop 5.1.1,bildirimleri harika ozellikle
Evet doğru yere bakmışsın 201 mbsitelerini buldum, xda da konularını buldum ancak s3 download linkinde i9300 a giriyorum dosyalar 200 mb ? yanlış yere de bakmıyorum sanırım.