Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bildirim panelini değiştirebilirsin. 4.4.4 ile uyumlu zilyon tane systemui var paylaşıldı xda'da.
bildirim panelini değiştirebilirsin. 4.4.4 ile uyumlu zilyon tane systemui var paylaşıldı xda'da.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
System Uİ'ye hiç dokunmamak daha iyi roma farklı şeyler yaptıkça stabilitesi bozuluyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: morki05 ve nediyelimyani
plexus_09

plexus_09

Üye
System Uİ'ye hiç dokunmamak daha iyi roma farklı şeyler yaptıkça stabilitesi bozuluyor

ben de aynı fikirdeyim. system ui'da bildirim panelinde bazı tuşlar eksik. ben de rom'un kendi system ui kullanılmasını tavsiye ediyorum.

kullandığım rom'da sol sanal tuşa bastığımda ekran ayarları geliyor. en son kullanılan uygulamalar gelmesi lazım sanırım? nasıl çözülecek bu sorun? ( 4.5 sürümünü kullanıyorum)

bir de lollipop romlardan hangisini tavsiye edersiniz; Resurrection Remix ROM (sanırım android 5.1.1) ile BlissPop Rom (sanırım android 5.0)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
ben de aynı fikirdeyim. system ui'da bildirim panelinde bazı tuşlar eksik. ben de rom'un kendi system ui kullanılmasını tavsiye ediyorum.

kullandığım rom'da sol sanal tuşa bastığımda ekran ayarları geliyor. en son kullanılan uygulamalar gelmesi lazım sanırım? nasıl çözülecek bu sorun? ( 4.5 sürümünü kullanıyorum)

bir de lollipop romlardan hangisini tavsiye edersiniz; Resurrection Remix ROM (sanırım android 5.1.1) ile BlissPop Rom (sanırım android 5.0)
Tuşları düzeltmek için en iyisi romu tekrar yükleyin
Rom olarak ikisinide kullanmadım

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
yaz geldi, herkes yazlıklarda galiba :D

morki05

morki05

Üye
Aynen çok sessiz buralar

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
blekotadan da bi ses yok.

morki05

morki05

Üye
Valla öyle bir ara v5.0 çıkacak gibiydi şimdi ondada yeni bir çalışma yok

kartal2378

kartal2378

Üye

resurection u bilmem ama blispop u tavsiye ederim,ayrica blispop 5.1.1

kartal2378

kartal2378

Üye
rom islerinin sonu yok valla,ben stock tayim arkadaslar su an,cunku hata almaktan biktim,tam en iyi romu buldum diyorum bi yerden cortluyor,ben eksiksiz olsun istiyorum ama olmuyor,samsung denen adi firma butun kodlari ve kernel kodlarini paylassa ne romlar cikacak ortaya ama yok iste,note2 ye de lolipop cikmiycak zaten,bizim s3 ler bitti gibi

kartal2378

kartal2378

Üye
Özelden link verebilirmisin?
link bilmiyorum ama blissteam diye google yaz,kendi sitelerinden indirebilirsin,adamlar saglam rom yapmis,ben 3.4 versiyon kurmustum su an 3.6 galiba,ota dan guncelleme destegide var, cm romlar gibi sade bir rom,yani tauchwiz tabanli samsung romlari gibi degi

• Beğen
Tepkiler: morki05
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
stabilitesi nasıl?
bide bu romların artısı nedir bu roma göre?

• Beğen
Tepkiler: morki05
kartal2378

kartal2378

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
GreaTH

GreaTH

Üye
rom islerinin sonu yok valla,ben stock tayim arkadaslar su an,cunku hata almaktan biktim,tam en iyi romu buldum diyorum bi yerden cortluyor,ben eksiksiz olsun istiyorum ama olmuyor,samsung denen adi firma butun kodlari ve kernel kodlarini paylassa ne romlar cikacak ortaya ama yok iste,note2 ye de lolipop cikmiycak zaten,bizim s3 ler bitti gibi

S3 e Ne gibi rom istiyorsun merak ediyorm Stock bile Bi zaman sonra Sisiyo Port Romdan Ne bekliyon Bu S3. fazla ümitlenme :)

hiu482

Üye

Note 2 icin tw lollipop rom çıkıcak. Yanlış biliyorsunuz. Samsung zaten bütün kodlari paylaştı. Paylasmazsa aosp vs. Romlar s3 için portlanamazdi. Bu arada s3 hâlâ ortalamanin cok üstünde bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: hhararli
hhararli

hhararli

Üye
iş inada bindi ana kartı yanana kadar forever s3 değişmem memnunum telefondan ben niye bitsin s3 farzet ki rom root işlerini falan bilmiyosun yeni telefon alacak durumunda yok o zaman ne yapacan asgari ücretle çalışıp 3 bin tl lik telefon mu alacaksın katılmıyorum sana dostum s3 hala bence çoğu cihazdan üstün cihaz (s3 ile beraber çıkanlardan bahsediyorum )

kartal2378

kartal2378

Üye
tamam,haklisiniz,lafimi geri aldim beyler,biz ayni gemideyiz

revolt25

revolt25

Üye
gayet stabil bir rom,zaten stable yaziyor romda,artisi ise lolipop olmasi,hemde en son surum lolipop 5.1.1,bildirimleri harika ozellikle

sitelerini buldum, xda da konularını buldum ancak s3 download linkinde i9300 a giriyorum dosyalar 200 mb ? yanlış yere de bakmıyorum sanırım.

ferhatcee

ferhatcee

Üye
sitelerini buldum, xda da konularını buldum ancak s3 download linkinde i9300 a giriyorum dosyalar 200 mb ? yanlış yere de bakmıyorum sanırım.
Evet doğru yere bakmışsın 201 mb

Üst Alt