meyrock
Üye
Blekotanin lollipop system ui sinden daha güzel görselliği sahiptir. Direkt recoveryden flaşlama ile kullanabilirsinizbunu direk belkotanın üstüne mi flaşlamak lazım bide neki bu![]()
![]()
Blekotanin lollipop system ui sinden daha güzel görselliği sahiptir. Direkt recoveryden flaşlama ile kullanabilirsinizbunu direk belkotanın üstüne mi flaşlamak lazım bide neki bu![]()
![]()
Recoveryden flaşlama yapıp daha güzel lollipop system ui görünümü kazandırabilirsiniz. Blekota v4.6 da çalışıyor...Bu lolipop mirror ne arkadaşlar ne yapmak gereiyor
Bu görseli koymayı unuttum. Şimdi yeniden bir ekran görüntüsü aldım. Sonuç buekran süresi kaç saat olmuş onun resminide koysan...
peki herhangi bi kasma ramda şişme falan oluyr muBlekotanin lollipop system ui sinden daha güzel görselliği sahiptir. Direkt recoveryden flaşlama ile kullanabilirsiniz
Şimdiye dek sıkıntı görmedimpeki herhangi bi kasma ramda şişme falan oluyr mu
bide bi ekran görüntüsü alsak![]()
Bu görseli koymayı unuttum. Şimdi yeniden bir ekran görüntüsü aldım. Sonuç bu
5 saat 51 dakika

Arka planda çalışan neredeyse çok az uygulamam var. Greenify ile hep uyku modundalar. İşim olunca kullanıyorum. İşim bitince kendisi bi süre sonra uyutuyor zaten. Fazla uygulamam da yok facebook WhatsApp twitter ve 6-7 uygulama falan var. bataryam da 4 günlük. Bu durumlardan ötürü sanırım.Dostum bende aynı romu kullanıyorum artı 3000mah orjinal bayarya kullanıyorum senin kadar ekran süresi alamıyorum su anda şarjım %26 ekran sürem 3 saat 6 dakika extra naptin da 2100 le bu kadar süre alabiliyorsun ben 3000 mah la daha fazla almam lazim nasıl oluyor bu bi yardimci olsan![]()

yükledim fener olmadığı için normal romu yükledim ondada yoktu gitti benim fener ikonuŞimdiye dek sıkıntı görmedim
Ayrıca saati tıklayınca power tuşu seçenekleri ve kilitleme, üst bar ortası ve soluna da işlevler ekleyip kaldırabilirsiniz
varmı bildiğiniz flaşlama gibi bişe fener iiççnPeki saate tiklama ozelligini nasl kaldirabliriz normal romdaki gibi kullanmak istersek geneŞimdiye dek sıkıntı görmedim
Ayrıca saati tıklayınca power tuşu seçenekleri ve kilitleme, üst bar ortası ve soluna da işlevler ekleyip kaldırabilirsiniz
Ayarlara girin. Custom settinge birçok özelleştirme var system ui için. Saati tıklama özelliğini de ordan kapatabilirsinizPeki saate tiklama ozelligini nasl kaldirabliriz normal romdaki gibi kullanmak istersek gene
Şu an için bulamadım. Bende widget kullanıyorum. Ek olarak ses açma tuşu ile yapıyorum.yükledim fener olmadığı için normal romu yükledim ondada yoktu gitti benim fener ikonuvarmı bildiğiniz flaşlama gibi bişe fener iiççn
Sol alt, sanal seçim tuşu ile...Arkadaşlar bu sistem iu yukledim son uygulamalara nerden ulasicaz
Ilk kez sende gördüm bunu.O tusa birdefa bastigimda ekran ayarlari basili tuttugumda sfinder çıkıyo