Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
uzman47

uzman47

Üye
dostum sürüm farketmez imei yapısı aynı olduğu için ister 4.3 ister 4.4.2 ve 4.4.4dede mk1 modem çalışır.mk1 modem yuklersen imei gelicek ama telefonun ana menüsünde duran gıcık bir sarı bölme var. ekranin 4/3'ünü kaplıyor.factory mode.
bunun çözümü ise internette var.googleye factory mode exit for samsung devices yazarak ulaşabilirsin.
Dostum senin dedigin buugmk1 ayrica ubugmk1 ,ugmk6 ve emg4 modemlerinin hepsini denedim sonuc ayni .en son bu yani v.4.6 romundayken rootexplorerle bilmeden efs dosyasini sildim.hersey ondan sonra basladi.ilginctir daha onceden almis oldugum stock 4.3 nandroid yedegide yukledim yine sonuc ayni .ne yapacagimi sasirdim acaba 4.1.2 firmware yuklesem degisen birsey olurmu?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Dostum senin dedigin buugmk1 ayrica ubugmk1 ,ugmk6 ve emg4 modemlerinin hepsini denedim sonuc ayni .en son bu yani v.4.6 romundayken rootexplorerle bilmeden efs dosyasini sildim.hersey ondan sonra basladi.ilginctir daha onceden almis oldugum stock 4.3 nandroid yedegide yukledim yine sonuc ayni .ne yapacagimi sasirdim acaba 4.1.2 firmware yuklesem degisen birsey olurmu?
sen ana bant sürümüyle modem numarasini karıştırdın heralde. hakkında da yapim numarasi modemdir.

burak1553 arkadaşımızı paylaştığı mk1 modemi denesen.valla nasıl bilmeden efs klasörünu sildin hayret ettim açıkçası. ama backup olmadan işin biraz zor..
ben backupla efs dosyasını systeme attım sonrada factory modeyi kapatmaya uğramıştım yaklaşık 1-2 saat.

ne kadar dikkatli olduğumu şimdi anlamışsindir umarım bu konuda :)

marvinmartianz

Üye
merhabalar arkadaşlar rom u 2 haftadır kullanıyorum fakat telefonumda 2 gündür ağır olarak kasma var, ram kullanımı devamlı 700 800 lerde, boeffla ayarları ile ilgili olabileceğini düşünüp bir çok mod'u seçtim, fakat hepsinde sorun devam ediyor.

marvinmartianz

Üye
boeffla kernel i sildikten sonra kasma problemi tamamen gitti bu şekilde kalması mı iyi, yoksa daha performanslı olabilir mi ?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
boefflanın hangisini yüklediniz?
7.x serisi 4.4 içindir.

theeternal

theeternal

Üye
güzel görünüyor

• Beğen
Tepkiler: burak1553

marvinmartianz

Üye
boefflanın hangisini yüklediniz?
7.x serisi 4.4 içindir.
Yüklediğim boeffla 7.6 ydi, fakat bi sure sonra kendisi deneme surumu olduğunu söyledi, guncellemeye bastim, zaten sorun da ondan sonra olmaya başladı. Guncelledikten sonra ki serinin ne olduğuna bakmadim açıkçası.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
deneme sürümü yok ki.
7.6 kernelin kendisi.
uygulamada arada güncelliyor kendini.
sanırım yanlış yapıyorsunuz.

meyrock

meyrock

Üye
Dün almış olduğum orijinal yeni batarya ile muhteşem ekran süresi alıyorum bu romda.
Gün içinde aktif şekilde twitter facebook az WhatsApp chrome ve arama yaparak kullandım. Wifi açıktı hep.

Henüz şarj 45 de ...

hiu482

Üye
Dün almış olduğum orijinal yeni batarya ile muhteşem ekran süresi alıyorum bu romda.
Gün içinde aktif şekilde twitter facebook az WhatsApp chrome ve arama yaparak kullandım. Wifi açıktı hep.

Henüz şarj 45 de ...

7000 mah lik batarya mi?

ademtasdan

ademtasdan

Üye

Henüz şarj 45 de ...

ekran süresi kaç saat olmuş onun resminide koysan...

plexus_09

plexus_09

Üye
arkadaşlar rom'la ilgili düşüncelerim ben 4.5 sürümünü kullanıyorum. rom ilk kullanmaya başladığımda hızlı ve stabildi ancak zamanla kronik touchwiz sorunları baş gösteriyor. çok aşırı olmasa da cihazın ağırlaştığını hissediyorsunuz. biraz da ısınma sorunları var. bu da s3'ün 1gb raminin dezavantajları. çünkü portlanmış bir rom'dan note 4 performansı beklemek yanlış olur. yine de s3'ün stock 4.3 jelly bean'e göre kat kat memnun kalırsınız.
özellikle romun görsel özellikleri ve kitkat çok başarılı. telefondan keyif alıyorsunuz.

ben tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. lollipop rom denemek istiyorum. biraz araştırdım ve Resurrection Remix ROM (sanırım android 5.1.1) ile BlissPop Rom (sanırım android 5.0) arasında kullanan arkadaşlardan artılarını ve eksilerini yazarlarsa sevinirim.

uzman47

uzman47

Üye

Henüz şarj 45 de ...

@meyrock dostum senin bir fikrin var mi efs klasorunde nv_data.bak ve nv_data.bin dosyalari var ama yukarida belirttigim gibi herseyi denedim imei hala 0049 sebeke ve imei gelmiyor suan 4.1.2 surumdeyim .son carem telefoncuya gidip orjinal imei numarasini box cihaziyla imei repair yaptiracam.

Son düzenleme:
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
@meyrock paylaştığın system ui nin v2 si cikmadimi daha? :)

meyrock

meyrock

Üye
@meyrock dostum senin bir fikrin var mi efs klasorunde nv_data.bak ve nv_data.bin dosyalari var ama yukarida belirttigim gibi herseyi denedim imei hala 0049 sebeke ve imei gelmiyor suan 4.1.2 surumdeyim .son carem telefoncuya gidip orjinal imei numarasini box cihaziyla imei repair yaptiracam.
Geçmiş konuşma mesajlarıniza baktim. Bahsettiginiz yöntemler dışında bildiğim bi yöntem yok maalesef dostum.

• Beğen
Tepkiler: uzman47
meyrock

meyrock

Üye
Burdan indirebilirsiniz LOLLIPOP SYSTEM UI MOD V3

KAAN METE

KAAN METE

Üye
Bu lolipop mirror ne arkadaşlar ne yapmak gereiyor

Üst Alt