Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
meyrock

meyrock

Üye
bunu direk belkotanın üstüne mi flaşlamak lazım bide neki bu :D :D
Blekotanin lollipop system ui sinden daha güzel görselliği sahiptir. Direkt recoveryden flaşlama ile kullanabilirsiniz

hhararli

hhararli

Üye
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
bide bi ekran görüntüsü alsak :)

• Beğen
Tepkiler: aliykse
by.atalay

by.atalay

Üye
Bu görseli koymayı unuttum. Şimdi yeniden bir ekran görüntüsü aldım. Sonuç bu
5 saat 51 dakika

Dostum bende aynı romu kullanıyorum artı 3000mah orjinal bayarya kullanıyorum senin kadar ekran süresi alamıyorum su anda şarjım %26 ekran sürem 3 saat 6 dakika extra naptin da 2100 le bu kadar süre alabiliyorsun ben 3000 mah la daha fazla almam lazim nasıl oluyor bu bi yardimci olsan :)

meyrock

meyrock

Üye
Dostum bende aynı romu kullanıyorum artı 3000mah orjinal bayarya kullanıyorum senin kadar ekran süresi alamıyorum su anda şarjım %26 ekran sürem 3 saat 6 dakika extra naptin da 2100 le bu kadar süre alabiliyorsun ben 3000 mah la daha fazla almam lazim nasıl oluyor bu bi yardimci olsan :)
Arka planda çalışan neredeyse çok az uygulamam var. Greenify ile hep uyku modundalar. İşim olunca kullanıyorum. İşim bitince kendisi bi süre sonra uyutuyor zaten. Fazla uygulamam da yok facebook WhatsApp twitter ve 6-7 uygulama falan var. bataryam da 4 günlük. Bu durumlardan ötürü sanırım.

İnan daha önce günde iki üç kez şarj ederdim. Şimdi bir buçuk günde bir şarj ediyorum. Kafam rahat :)

meyrock

meyrock

Üye
Bir kaç gün sonra italya stock rom ve qs romla da deneme yapacağım. En yüksek verimi hangisinde alırsam o romda kalacağım artık

hhararli

hhararli

Üye
Şimdiye dek sıkıntı görmedim

Ayrıca saati tıklayınca power tuşu seçenekleri ve kilitleme, üst bar ortası ve soluna da işlevler ekleyip kaldırabilirsiniz
yükledim fener olmadığı için normal romu yükledim ondada yoktu gitti benim fener ikonu :D varmı bildiğiniz flaşlama gibi bişe fener iiççn

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
fener için widget kısmında var. ;)

shankss

Üye
Şimdiye dek sıkıntı görmedim

Ayrıca saati tıklayınca power tuşu seçenekleri ve kilitleme, üst bar ortası ve soluna da işlevler ekleyip kaldırabilirsiniz
Peki saate tiklama ozelligini nasl kaldirabliriz normal romdaki gibi kullanmak istersek gene

meyrock

meyrock

Üye
Peki saate tiklama ozelligini nasl kaldirabliriz normal romdaki gibi kullanmak istersek gene
Ayarlara girin. Custom settinge birçok özelleştirme var system ui için. Saati tıklama özelliğini de ordan kapatabilirsiniz

meyrock

meyrock

Üye
yükledim fener olmadığı için normal romu yükledim ondada yoktu gitti benim fener ikonu :D varmı bildiğiniz flaşlama gibi bişe fener iiççn
Şu an için bulamadım. Bende widget kullanıyorum. Ek olarak ses açma tuşu ile yapıyorum.

uzm27

Üye
Arkadaşlar bu sistem iu yukledim son uygulamalara nerden ulasicaz

uzm27

Üye
O tusa birdefa bastigimda ekran ayarlari basili tuttugumda sfinder çıkıyo

meyrock

meyrock

Üye
O tusa birdefa bastigimda ekran ayarlari basili tuttugumda sfinder çıkıyo
Ilk kez sende gördüm bunu.

Doğrusu; ana ekranda iken basılı tutunca ekran ile ilgili ayarlamalar temalar widgetler vs secenekleri gelir.

Ve ana ekranda veya herhangi bir uygulamada iken bir dokunuş ile son uygulamalar menüsü getirilir.
Çeşitli uygulamalarda iken de basık tutulca o uygulama için seçenek tuşu görevi görür.

Bunu yine de elde edemiyorum diyorsaniz, flaşlasiginiz system ui v3 ün ayarlada custom settings kısmına gelerek, "Left cornet recent task " isimli seçeneği tik ile isaretleyip aktif edin. Ve son uygulama işlevini , ekranın en üst soluna eklemiş olup kullanabilirsiniz...

aksi halde yeniden rom kurulumu yabalirsiniz... çünkü bu sıkıntınızın system ui v3 ile oluşacağını sanmıyorum...

• Beğen
Tepkiler: uzm27

uzm27

Üye
İlgin için teşekkürler

hhararli

hhararli

Üye
ben yükledim ama pişman oldum geri dönmek için de wipe yapılması lazım ram temizleme yok fener yok bildirim paneli gereksiz büyük bildirim panelinde olnaların çoğu yok zaten çok pişman oldum yüklediğime işimi gören en çok bana yarayan şeyler yok

Üst Alt