Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

uzman47

uzman47

Üye
Dönüş için teşekkürler. Evet 7.6 kuruyordum. Şimdi tekrar ROM atıp direk Boeffla 7.6'yı kuracağım. Şimdi şunu sormak istiyorum. Cihaza 1den fazla ROM yükledim. Hepsini komple temizleyip bu ROM'u kurmak istiyorum. Nasıl yapacağım?

Ve bu işlemi yaptıktan sonra yani komple temizlik yaptıktan sonra ROOT yapmam gerekiyor mu tekrardan?

Dönüş için teşekkürler. Evet 7.6 kuruyordum. Şimdi tekrar ROM atıp direk Boeffla 7.6'yı kuracağım. Şimdi şunu sormak istiyorum. Cihaza 1den fazla ROM yükledim. Hepsini komple temizleyip bu ROM'u kurmak istiyorum. Nasıl yapacağım?

Ve bu işlemi yaptıktan sonra yani komple temizlik yaptıktan sonra ROOT yapmam gerekiyor mu tekrardan?
Netten s3 megawipe zip dosyasini bulup indireksin.komple temizlik yapmak ve hatasiz bir kurulum yapman icin romu yuklemeden once mutlaka bu zipi flashlaki onceki romlardan kalan kalintilarda temizlensin.ayrica bir root atmana gerek yok.bu islemde root kalkmaz ;)

eneseser

Üye
Ben 4.5 geri döndüm ya cok kasiyprdı 4.6 ama ben su 4.6 daki tam ekran aramayi nasil yukleyebilirm 4.5 e
elinde olan varsa gonderebilir mi ?Rom dosyasini sildim indirme imkanimda yok gibi sinirli paketim war yardimci olursanız sevinirim. ..

eğer ''ayarlar-erişebilirlik-görme-gezinme yakınlaştırma" yı etkinleştirdiysen kasıyo onu kapatında normal oluyo bende senin gibi silcektım yoksa :)

morki05

morki05

Üye
Yeni antutu sonuçlarım v4.6 s3 için daha ne isterim ki

• Beğen
Tepkiler: uzman47
morki05

morki05

Üye
İlk kurulumda o kadar oluyor sonra rom oturdukça gerçek değerleri buluyor

• Beğen
Tepkiler: uzman47
by.atalay

by.atalay

Üye
Arkadaşlar ben v4.5 i boeffla karnelle kullanırken çok memnundum burda burak arkadaşın paylaştığı boeffla karnelin ayarlarıyla kullanıyordum v4.6ya geçtim aynı ayarları yaparak boeffla karnelle kullanmaya başladım kasma ve Donmalar mevcut ekran kararıyor donuyor bazen geç geliyor v4.5i arıyorum iyice ayrıca romu megawipe yaparak kurdum onda sıkıntı yok v4.6dan bazı arkadaşlar da çok çok memnun sizin gibi stabil kullanmam için napmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.

morki05

morki05

Üye
Arkadaşlar ben v4.5 i boeffla karnelle kullanırken çok memnundum burda burak arkadaşın paylaştığı boeffla karnelin ayarlarıyla kullanıyordum v4.6ya geçtim aynı ayarları yaparak boeffla karnelle kullanmaya başladım kasma ve Donmalar mevcut ekran kararıyor donuyor bazen geç geliyor v4.5i arıyorum iyice ayrıca romu megawipe yaparak kurdum onda sıkıntı yok v4.6dan bazı arkadaşlar da çok çok memnun sizin gibi stabil kullanmam için napmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bence tekrardan kurmalısın. Boefla için ben fazla ayar yapmadım. Bazı durumlarda böyle hatalar olabiliyor. Ayrıca eski kernel i kaldırıken önce kernel temizliği yapıp yeni kerneli kuruyorum.

shankss

Üye
Arkadaslar romu kurarken full wipe mi yoksa megawipe mi yapmaliyiz..

by.atalay

by.atalay

Üye
Bence tekrardan kurmalısın. Boefla için ben fazla ayar yapmadım. Bazı durumlarda böyle hatalar olabiliyor. Ayrıca eski kernel i kaldırıken önce kernel temizliği yapıp yeni kerneli kuruyorum.

kurarken dediğim gibi megawipe yapıp kurdum boeffla karneli kurarken de karnel cleaning yaptım öyle kurdum romu odinden indirmiştim tekrar sıfırdan kurulum yaptığımda düzelecekmidir kesin ?

uncanny_young

Üye
Kardeşim yüklerken flooting mesaj. Falan böyle birşey var onu yükleyince oluyo wipe yapmadan tekrar yüklersen hem verilerin gitmez hemde istediğin özelliği acabilirsin
Eyvallah kardeşim sağolasın demek ki tik atmak lazımmış fark etmedim ama sonradan kayan mesajlar fix dosyası flaşladım öyle kullandım
Tekrar teşekkür ederim bir dahaki kurulumda dikkat edeceğim

uzm27

Üye
Arkadaşlar 4.6 kullanıyorum telefon kendini resetlemeye basladi yardımcı olursanız sevinirim

turancen

turancen

Üye
Arkadaşlar 4.6 kullanıyorum telefon kendini resetlemeye basladi yardımcı olursanız sevinirim
Kardeş romda hiçbir sorun yok, sanırsam kernel yükledin ondan reset atıyor, sana tavsiyem romu yeniden yüklemen

• Beğen
Tepkiler: uzm27
by.atalay

by.atalay

Üye
Kardeş romda hiçbir sorun yok, sanırsam kernel yükledin ondan reset atıyor, sana tavsiyem romu yeniden yüklemen

Aynı sıkıntı bendede var arada bir kendi kendine hem reset atıyor hem donma yapıyor romu kendi karneliyle mi kullanalım boefflasiz performansı iyi mi?

turancen

turancen

Üye
Ben boeffla kernel yükledim öyle kullanıyorum bir kere bile reset atmadı, yalnız şu ısınma sorunu çıktı :) 5 dakika oyun oynasam telefon alev alıyor nerdeyse. dün bir ayar yaptım bakalım ısınacakmı :)

hhararli

hhararli

Üye
boeffla kanel yükledim ayarlarını yaptığım zaman uygulamadan çıkınca uygulamalar menüsü geç geliyodu her zaman ayarları sıfırladım zram 800 yaptım sadece sorun ortdan kalktı

shankss

Üye
Ben boeffla kernel yükledim öyle kullanıyorum bir kere bile reset atmadı, yalnız şu ısınma sorunu çıktı :) 5 dakika oyun oynasam telefon alev alıyor nerdeyse. dün bir ayar yaptım bakalım ısınacakmı :)
Ben normal whatsapp facebook chrome da iken bile tel cok isiniyor. Ayarlarin ise yaradi mi

turancen

turancen

Üye
Ayarlar işe yaradı :D 20 dakikadır kullanıyorum anca biraz ısındı :D sevindim vallaha
Ayarları nasıl yaptığımı soranlara, şimdi ufak bir video çekeceğim biraz beklemede kalın :D

Hem biraz ısınıyor hemde soğuma en fazla 15 saniyeyi almıyor :D
Arkadaşlar buyrun yaptığım ayarlar bu videoda ( program biraz abuk subuk kaydetti, belki bitrate düşürüp hız artar dedim ama meğersem programdan kaynaklanıyor ağır çalışması)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: morki05

Üst Alt