Hicbir Wipe yapmadan romu tekrar flashla kurulumda secmis oldugunu bu sefer secmeden kurulumu tamamla hicbir uygulaman ve verilerin silinmez wipe yapmadigin icinRomu yukledim guzel fakat yuklerken fu ll screen dialer i secmistim ama begenmedim nasil normal dialer yapabilirim
Romu yukledim guzel fakat yuklerken fu ll screen dialer i secmistim ama begenmedim nasil normal dialer yapabilirim
sorun romda değil systemui'yi modlayanda.dün back to noot kurdum.
Dün kurdum. birde s6 systemui sini flashladım. böyle salak saçma bi rom görmedimkişiler arama ekranı hatası verdi durdu anında note4 e döndüm
Note v4.6 mi kullaniyorsun?play storedan flipboard yükle tamamdır.
Rom gayet stabil ben su ana kadar bir hata almadim.sadece bildirim panelindeki memory ne ise yariyor ve neden kaldirilamiyor onu anlamadim ?evet kardeşim

@burak1553 romun bu versiyonu gercekten cok guzel olmus kardesim eline emegine saglik...

Kardeşim yüklerken flooting mesaj. Falan böyle birşey var onu yükleyince oluyo wipe yapmadan tekrar yüklersen hem verilerin gitmez hemde istediğin özelliği acabilirsinkayan mesajlar çalışmıyor. bunun için yapılacak birşey varmı. önemli bir unsur çünkü![]()
Rom gayet stabil ben su ana kadar bir hata almadim.sadece bildirim panelindeki memory ne ise yariyor ve neden kaldirilamiyor onu anlamadim ?![]()

Ben 4.5 geri döndüm ya cok kasiyprdı 4.6 ama ben su 4.6 daki tam ekran aramayi nasil yukleyebilirm 4.5 e
elinde olan varsa gonderebilir mi ?Rom dosyasini sildim indirme imkanimda yok gibi sinirli paketim war yardimci olursanız sevinirim. ..
Boeffla 7.6 olacak flaslayacagin dosya 6.... serisi olmasin hata verir.Herkese Merhabalar,
V4.6'yı kurdum. Birkaç değişiklik var hoşuma gitti teşekkür ederim.
Yalnız büyük bir sorunum var. Boeffla'ı kuramıyorum telefonuma sorun nedir? Zip olarak da tar olarak da denedim fakat bi türlü olmuyor. Netten "philz_touch_6.59.0" sürümünü de bulup yükledim olmadı.
Yanlış hatırlamıyorsam ROM'u kurarken soruyordu. Tekrar ROM'u yükleyip ordaki setuplara bakabilirsin bence.
Bende calismiyor. Bildirim panelinde de oyle duruyor kaldiramiyorum?ram temizleme o![]()
Boeffla 7.6 olacak flaslayacagin dosya 6.... serisi olmasin hata verir.
Boeffla 7.6 olacak flaslayacagin dosya 6.... serisi olmasin hata verir.