morki05
Üye
Nasıl çalıştığını bilen varmı kısaca anlatılırsa iyi olurBende calismiyor. Bildirim panelinde de oyle duruyor kaldiramiyorum?
Nasıl çalıştığını bilen varmı kısaca anlatılırsa iyi olurBende calismiyor. Bildirim panelinde de oyle duruyor kaldiramiyorum?
Dostum ustune tiklayinca rami dusuruyor yeni farkettim.Nasıl çalıştığını bilen varmı kısaca anlatılırsa iyi olur

Netten s3 megawipe zip dosyasini bulup indireksin.komple temizlik yapmak ve hatasiz bir kurulum yapman icin romu yuklemeden once mutlaka bu zipi flashlaki onceki romlardan kalan kalintilarda temizlensin.ayrica bir root atmana gerek yok.bu islemde root kalkmazDönüş için teşekkürler. Evet 7.6 kuruyordum. Şimdi tekrar ROM atıp direk Boeffla 7.6'yı kuracağım. Şimdi şunu sormak istiyorum. Cihaza 1den fazla ROM yükledim. Hepsini komple temizleyip bu ROM'u kurmak istiyorum. Nasıl yapacağım?
Ve bu işlemi yaptıktan sonra yani komple temizlik yaptıktan sonra ROOT yapmam gerekiyor mu tekrardan?
Dönüş için teşekkürler. Evet 7.6 kuruyordum. Şimdi tekrar ROM atıp direk Boeffla 7.6'yı kuracağım. Şimdi şunu sormak istiyorum. Cihaza 1den fazla ROM yükledim. Hepsini komple temizleyip bu ROM'u kurmak istiyorum. Nasıl yapacağım?
Ve bu işlemi yaptıktan sonra yani komple temizlik yaptıktan sonra ROOT yapmam gerekiyor mu tekrardan?
Ben 4.5 geri döndüm ya cok kasiyprdı 4.6 ama ben su 4.6 daki tam ekran aramayi nasil yukleyebilirm 4.5 e
elinde olan varsa gonderebilir mi ?Rom dosyasini sildim indirme imkanimda yok gibi sinirli paketim war yardimci olursanız sevinirim. ..

benim v3 de 26k almıştıYeni antutu sonuçlarım v4.6 s3 için daha ne isterim ki
bence düşük ben blekota ile 28bin aldığımı biliyorum ama yinede iyiYeni antutu sonuçlarım v4.6 s3 için daha ne isterim ki
Bence tekrardan kurmalısın. Boefla için ben fazla ayar yapmadım. Bazı durumlarda böyle hatalar olabiliyor. Ayrıca eski kernel i kaldırıken önce kernel temizliği yapıp yeni kerneli kuruyorum.Arkadaşlar ben v4.5 i boeffla karnelle kullanırken çok memnundum burda burak arkadaşın paylaştığı boeffla karnelin ayarlarıyla kullanıyordum v4.6ya geçtim aynı ayarları yaparak boeffla karnelle kullanmaya başladım kasma ve Donmalar mevcut ekran kararıyor donuyor bazen geç geliyor v4.5i arıyorum iyice ayrıca romu megawipe yaparak kurdum onda sıkıntı yok v4.6dan bazı arkadaşlar da çok çok memnun sizin gibi stabil kullanmam için napmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bence tekrardan kurmalısın. Boefla için ben fazla ayar yapmadım. Bazı durumlarda böyle hatalar olabiliyor. Ayrıca eski kernel i kaldırıken önce kernel temizliği yapıp yeni kerneli kuruyorum.
Eyvallah kardeşim sağolasın demek ki tik atmak lazımmış fark etmedim ama sonradan kayan mesajlar fix dosyası flaşladım öyle kullandımKardeşim yüklerken flooting mesaj. Falan böyle birşey var onu yükleyince oluyo wipe yapmadan tekrar yüklersen hem verilerin gitmez hemde istediğin özelliği acabilirsin
Kardeş romda hiçbir sorun yok, sanırsam kernel yükledin ondan reset atıyor, sana tavsiyem romu yeniden yüklemenArkadaşlar 4.6 kullanıyorum telefon kendini resetlemeye basladi yardımcı olursanız sevinirim
Kardeş romda hiçbir sorun yok, sanırsam kernel yükledin ondan reset atıyor, sana tavsiyem romu yeniden yüklemen
Ben normal whatsapp facebook chrome da iken bile tel cok isiniyor. Ayarlarin ise yaradi miBen boeffla kernel yükledim öyle kullanıyorum bir kere bile reset atmadı, yalnız şu ısınma sorunu çıktı5 dakika oyun oynasam telefon alev alıyor nerdeyse. dün bir ayar yaptım bakalım ısınacakmı
![]()
20 dakikadır kullanıyorum anca biraz ısındı
sevindim vallaha