akin1905
Üye
şarjın 7 saat gitmesi için konu anlatımı bana aittir link:https://www.maxicep.com/forum/konu/s3-blekota-7-saat-ekran-suresi.949697
Kernel yükleyebilirsiniz sıkıntı olmaz ama efs backup ile yedek al. İmei giderse tekrar kurtarabilirsinpeki bu ROM a patched kernel yükleyebilirmiyim ? birde hocam şuraya bir göz atarmısınız : İstek - Galaxy S3 Stock 4.3 İçin Kernel Önerisi - MaxiCep
Kernel yükleyebilirsiniz sıkıntı olmaz ama efs backup ile yedek al. İmei giderse tekrar kurtarabilirsin
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu romda dahil hangi romu denediysem arama yaptıgım zaman telefonu kulagıma getırıyorum ekran kararmıyor lutfen yardımcı olun.
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu romda dahil hangi romu denediysem arama yaptıgım zaman telefonu kulagıma getırıyorum ekran kararmıyor lutfen yardımcı olun.
Bu rom için en uygun olan boeflaHocam boeffla yukledim sıkıntı olmadi ama kararsiz kaldım boeffla mi yoksa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmu
Arkadaşlar back to noot romdanbu roma geçmeye değermi, back to rom gibi stabil ve hızlı ise geçmeyi düşünüyorum.
kişiler arama ekranı hatası verdi durdu anında note4 e döndümBu rom stabilmi. şöyle anlatım birkaç gün kapatmazsak stabilize sorunları oluyormu bu romda ben sadece bunu öğrenmek istiyorumdün back to noot kurdum.
Dün kurdum. birde s6 systemui sini flashladım. böyle salak saçma bi rom görmedimkişiler arama ekranı hatası verdi durdu anında note4 e döndüm
Dedigin olay bir kere mi yapti devamli ayni hatayimi verdi. Bide back to noot romu megadan mi indirdin ben birkac denedim % 70 lere geldiginde kesip yeniden indirmeye basliyor mega haricinde link varmi acaba?dün back to noot kurdum.
Dün kurdum. birde s6 systemui sini flashladım. böyle salak saçma bi rom görmedimkişiler arama ekranı hatası verdi durdu anında note4 e döndüm
Romda sıkıntı mı oldu .ayrica megadan inmiyor alternatif link var mi?Arkadaşlar back to noot romdanbu roma geçmeye değermi, back to rom gibi stabil ve hızlı ise geçmeyi düşünüyorum.
Ben megadan indirdim 2 saatten fazla sürdü rom cidden stabilize iyi yakalamışlar. mesela arama geldiğinde aramaya bakinca arama durdurdu hatası veriyor. romda başka hiçbir sorun yok beoffla kernelide yükledim şimdi iyi çalışıyorDedigin olay bir kere mi yapti devamli ayni hatayimi verdi. Bide back to noot romu megadan mi indirdin ben birkac denedim % 70 lere geldiginde kesip yeniden indirmeye basliyor mega haricinde link varmi acaba?
Bu rom derken note 4 v4.6 mi?Bana göre en stabili qs v11. ama bu romun görselliğini çok seviyorum. kasma şarj sorunumda fazla yok. o yüzden bu romdayım
V4.6 megawipe yapilarak direk yuklenebiliyor mu? Ayrica back to noot rom devamli ayni hstayi verdimi aramalarda?